eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zielona Góra › Kompleksowa organizacja i obsługa stoiska infromacyjno-promocyjnego LCPR wraz z degustacją produktów podczas wydarzenia Kaziuku 26.03.2023. w Zielonej Górze - Ochli.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2023-03-20

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Kompleksowa organizacja i obsługa stoiska infromacyjno-promocyjnego LCPR wraz z degustacją produktów podczas wydarzenia Kaziuku 26.03.2023. w Zielonej Górze - Ochli.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 381835689

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Wyczółkowskiego 2

1.5.2.) Miejscowość: Zielona Góra

1.5.3.) Kod pocztowy: 65-140

1.5.4.) Województwo: lubuskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL432 - Zielonogórski

1.5.7.) Numer telefonu: +48 68 3267401

1.5.8.) Numer faksu: +48 683207538

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@lcpr.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://lcpr.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/pn/lcpr

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Sprawy gospodarcze i finansowe

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Kompleksowa organizacja i obsługa stoiska infromacyjno-promocyjnego LCPR wraz z degustacją produktów podczas wydarzenia Kaziuku 26.03.2023. w Zielonej Górze - Ochli.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-5b43890f-bc33-11ed-b8d9-2a18c1f2976f

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00142909

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-03-20

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00024732/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.3 Kompleksowa organizacja i obsługa stoiska infromacyjno-promocyjnego LCPR wraz z degustacją produktów podczas wydarzenia Kaziuku 26.03.2023. w Zielonej Górze - Ochli.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak

2.12.) Nazwa projektu lub programu:

Zadanie realizowane jest w ramach projektu RPLB.01.04.01-08-0002/19, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Lubuskie 2020, Działanie 1.4. Promocja regionu i umiędzynarodowienie sektora MŚP, Poddziałanie 1.4.1. Promocja regionu i umiędzynarodowienie sektora MŚP – projekty realizowane poza formułą ZIT.

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00123007

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie zamówienia z wolnej ręki na podstawie: art. 305 pkt 2 ustawy

3.1.1.) Uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu negocjacji bez ogłoszenia albo zamówienia z wolnej ręki:

Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego ogłosił postępowanie przetargowe w trybie podstawowym, jednak w wyznaczonym terminie składania ofert nie wpłynęła żadna oferta.

3.1.2.) Identyfikator wcześniejszego postępowania: ocds-148610-54ae8e51-aedb-11ed-b8d9-2a18c1f2976f

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: LCPR.26.15.2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 12195,12 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest kompleksowa obsługa stoiska informacyjno – promocyjnego LCPR w Zielonej Górze wraz z degustacją produktów tradycyjnych i regionalnych podczas wydarzenia - „Kaziuki”, które odbędzie się w Muzeum Etnograficznym w Zielonej Górze - Ochli w dniu 26 marca 2023r. w godzinach ustalonych z Zamawiającym w dniu
poprzedzającym obsługę stoiska w zakresie: przygotowania zewnętrznego stoiska wystawienniczego wraz z aranżacją i zapleczem technicznym, zapewnienie obsługi stoiska, przygotowania degustacji produktów tradycyjnych i regionalnych z terenu województwa lubuskiego dla osób odwiedzających stoisko, a także przygotowania materiałów promocyjnych.
2. Miejsce realizacji usługi – teren Muzeum Etnograficznego w Zielonej Górze - Ochla, ul. Muzealna 5 – Zielona Góra, Ochla.
3. Przedmiot zamówienia obejmuje :
1) Transport i przygotowanie zewnętrznego stoiska wystawienniczego wraz z aranżacją, zapleczem technicznym i obsługą.
4. W zakres zamówienia wchodzi:
1) Montaż stoiska promocyjno – informacyjnego w postaci:
a) Namiotu/namiotów łączonych o wymiarach nie mniejszych niż 6 m x 3 m,
b) Stołów cateringowych, rozkładanych w ilości 4 sztuk o wymiarach 180 cm x74 cm x75 cm wraz z pokrowcami w kolorze czarnym,
c) Krzeseł cateringowych, rozkładanych w ilości 4 sztuk powrotny do siedziby Zamawiającego tj. ul. Wyczółkowskiego 2, Zielona Góra.
5. Po stronie Wykonawcy jest przygotowanie stoiska zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami, zasadami BHP. Mocowanie konstrukcji możliwe jest do trawiastej nawierzchni.
6. Wykonawca zapewni transport, wyposażenie oraz elementy wchodzące w skład stoiska do siedziby Zamawiającego w terminie ustalonym między Zamawiającym, a Wykonawcą.
7. Aranżacja stoiska: Wystrój stoiska ma być inspirowany folklorem ziem województwa lubuskiego z wykorzystaniem elementów folklorystycznych regionu, produktów tradycyjnych, regionalnych oraz żywych/sztucznych kwiatów nawiązujący do Jarmarku wielkanocnego – Kaziuków. Projekt wystroju stoiska musi uzyskać akceptację Zamawiającego. Wystrój stoiska powinien uwzględniać następujące elementy:
1) Stoły cateringowe - 2 szt. stołów do degustacji na stoisku promocyjno – informacyjnym o wymiarach 180cmx74cmx75xm wraz z pokrowcami w kolorze czarnym,
2) Stoły cateringowe – 2 szt. do przechowywania materiałów dodatkowych i degustacyjnych w sposób niewidoczny dla odwiedzających stoisko promocyno - informacyjne o wymiarach 180cmx74cmx75xm wraz z pokrowcami w kolorze czarnym,
3) Krzesła cateringowe rozkładane - 4 szt przeznaczone na stoisko promocyjno – informacyjne
4) elementy dekoracyjne inspirowane folklorem województwa lubuskiego oraz nawiązujące do jarmarku wielkanocnego,
5) rollup – 2 szt. informujący o nazwie działania (zgodnie z opisem pkt. 12 ppkt.1))
8. Degustacja:
1) Przygotowanie i przeprowadzenie degustacji produktów tradycyjnych i regionalnych z terenu województwa lubuskiego dla osób odwiedzających stoisko w dniu 26 marca 2023 r. Ilość porcji degustacyjnych ma być nie mniejsza niż 1000 i powinna prezentować minimum cztery branże produktowe po 250 porcji każdej z nich.

4.5.3.) Główny kod CPV: 79950000-8 - Usługi w zakresie organizowania wystaw, targów i kongresów

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

39154000-6 - Sprzęt wystawowy

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 13714,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 13714,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 13714,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Jerrerson's Catering Robert Walczak

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9250013882

7.3.3) Ulica: ul.Robotnicza 5

7.3.4) Miejscowość: Przypel

7.3.5) Kod pocztowy: 66-015

7.3.6.) Województwo: lubuskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-03-17

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 13714,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-03-26

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.