Ogłoszenie z dnia 2025-02-26
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00092026/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-02-06
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Na sukcesywną sprzedaż artykułów spożywczych w postaci mięsa i wędlin
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 670997773
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Jędrzeja Śniadeckiego 2
1.5.2.) Miejscowość: Lipsko
1.5.3.) Kod pocztowy: 27-300
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL921 - Radomski
1.5.7.) Numer telefonu: 483783512
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@szpitallipsko.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://szpitallipsko.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-9f5e26d2-606a-4e5e-893f-1615b8cb9ce11.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Na sukcesywną sprzedaż artykułów spożywczych w postaci mięsa i wędlin2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-9f5e26d2-606a-4e5e-893f-1615b8cb9ce1
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00120437
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-02-26
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00022724/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.4 Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00092026
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 26.ZP.05.2025
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 251150,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1 Ćwiatka z kurczaka tylna świeża kg 22002 Filet z piersi kurczaka kg 1300
3 Filet z indyka kg 500
4 Karkówka wieprzowa bez kości kg 100
5 Kości wieprzowe schabowe surowe kg 1100
6 "Łopatka wieprzowa bez skóry, kosci i widocznej
warstwy tłuszczu" kg 100
7 Mięso gulaszowe wieprzowe (extra) kg 100
8 Schab bez kości kg 400
9 Słonina bez skóry kg 100
10 "Szynka wieprzowa cała bez skóry, kosci i
widocznej warstwy tłuszczu" kg 1700
11 Wątróbka drobiowe kg 100
12 Wątróbka wieprzowa kg 100
13 Wołowina bez kości z łopatki kg 100
14 Fflaki wołowe krojone kg 60
15 "Żeberka wieprzowe -
pasy z warstwą mięsa 1.5 do 2.5 cm" kg 100
4.5.3.) Główny kod CPV: 15113000-3 - Wieprzowina
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15112000-6 - Drób
15111000-9 - Mięso wołowe
15114000-0 - Podroby
4.5.5.) Wartość części: 114250,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1 Baleron wędzony, parzony, bezosłonkowy kg 1002 Baton szynkowy drobiowy o zawartości mięsa min 45% kg 430
3 Indyk w galarecie kg 220
4 Boczek wędzony gotowany kg 40
5 Filecik królewski z indykiem kg 200
6 Filet drobiowy maślany o zawartości mięsa min. 75% kg 100
7 Kiełbasa toruńska o zawartości mięsa min. 65% kg 200
8 Kiełbasa krakowska parzona o zawartości mięsa min. 65% kg 500
9 Kiełbasa podwawelska o zawartości mięsa min. 55% kg 100
10 Kiełbasa krotoszyńska o zawartości mięsa min. 60% kg 400
11 Kiełbasa śląska o zawartości mięsa min. 50% kg 40
12 Kielbasa szynkowa o zawartości mięsa min. 65% kg 60
13 Kiełbasa zwyczajna o zawartości mięsa min. 50% kg 320
14 Kiełbaski frankfuterki kg 50
15 Kiełbasa żywiecka o zawartości mięsa min. 65% kg 200
16 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 240
17 Kurczak faszerowany o zawartości mięsa min. 65% kg 50
18 " Kurczak gotowany nie mielony
o zawartości miesa min 60 %" kg 50
19 Łopatka pieczona o zawartości mięsa min. 65%, bez azotanów i azotynów kg 110
20 Ogonówka o zawartości miesa min. 60% kg 210
21 Pasztetowa drobiowa kg 50
22 Pasztet mięsny pieczony o zawartości mięsa min. 50% kg 300
23 "Parówki wieprzowe o zawartości mięsa min. 60%,
waga jednostkowa 70-80 g" kg 200
24 Parówkowa o zawartości mięsa min. 50% kg 100
25 Pieczeń rzymska wieprzowa o zawartości mięsa min. 55% kg 80
26 Pierś pieczona z indyka, nie mielona o zawartości mięsa min. 70% kg 50
27 Polędwica miodowa drobiowa kg 240
28 Polędwica sopocka wieprzowa bezosłonkowa o zawartości mięsa min. 75%, o zawartosci tłuszczu poniżej 20 % kg 50
29 Schab wieprzowy gotowany o zawartości mięsa min. 70% kg 130
30 Schab pieczony b/k o zawartości mięsa min. 75%, bez azotanów i azotynów, bezoslonkowy kg 50
31 Schab drobiowy gotowany o zawartości mięsa min. 65% kg 130
32 Szynkówka wieprzowa o zawartości mięsa min. 60% kg 90
33 Smalec kg 60
34 Szynka konserwowao zawartości mięsa min 46% kg 340
35 Szynka biała drobiowa o zawartości mięsa min. 65% kg 60
36 Szynka biała wieprzowa o zawartości mięsa min. 75% kg 50
37 Szynka wieprzowa gotowana w osłonce sztucznej o zawartości mięsa min. 65%, kg 340
38 Szynka wieprzowa wędzona bez osłonki o zawartości mięsa min. 65%, bez widocznej zewnętrznej warstwy tłuszczu kg 150
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny
4.5.5.) Wartość części: 136900,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 117342,75 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 117342,75 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 117342,75 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.P.H.U. Publima Lichota & Lichota Sp. k.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6611002540
7.3.4) Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski
7.3.5) Kod pocztowy: 27-400
7.3.6.) Województwo: świętokrzyskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-02-26
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 117342,75 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2025-03-25 do 2026-03-24Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 125533,70 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 125533,70 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 125533,70 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.P.H.U. Publima Lichota & Lichota Sp. k.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6611002540
7.3.4) Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski
7.3.5) Kod pocztowy: 27-400
7.3.6.) Województwo: świętokrzyskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-02-26
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 125533,70 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2025-03-25 do 2026-03-24INNE PRZETARGI LIPSKO
- Zakup i dostawa sprzętu w ramach zadania "Wzmocnienie potencjału ochrony ludności i obrony cywilnej w Gminie Lipsko"
- Na sukcesywne dostawy odczynników i materiałów zużywalnych do diagnostyki laboratoryjnej z dzierżawą analizatora do RKZ dla potrzeb laboratorium centralnego SPZZOZ Lipsko
- Dostawa gazu propan-butan 34.000 litrów do celów grzewczych
więcej: przetargi LIPSKO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa od dnia 01.01.2026 r. do dnia 31.12.2026 r. artykułów spożywczych - różne suche, warzyw, owoców, mięs, wędlin i drobiu, nabiału do Miejskiej Bursy Szkolnej w Zabrzu
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kiełpińskiej w podziale na 8 części
- Dostawy mięso i wędliny drobiowe dla Zakładu Karnego w Przytułach Starych
- Sukcesywną dostawę artykułów spożywczych z podziałem na części dla Szkoły Podstawowej Nr 1 w Sopocie z podziałem na 8 części
- Dostawa produktów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej OSTOJA w Sośnicowicach
- "Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Przedszkola "Tęczowy Zakątek" w Chełmnie na rok 2026"
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





