eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowa Wieś Ełcka › Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej



Ogłoszenie z dnia 2021-06-15


Powiązane ogłoszenia:
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00082573 z dnia 2021-06-15

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
˜Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ˜Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: ˜REGON 000304680

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ˜Lipowa 1

1.5.2.) Miejscowość: ˜Nowa Wieś Ełcka

1.5.3.) Kod pocztowy: ˜19-321

1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL623 - Ełcki

1.5.7.) Numer telefonu: ˜87 6197770

1.5.8.) Numer faksu: ˜87 6197490

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: ˜zp@dpsnwe.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: ˜www.dpsnwe.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

˜https://dpsnwe.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

˜Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej

2.4.) Identyfikator postępowania: ˜ocds-148610-6f72d4e3-b92f-11eb-911f-9ad5f74c2a25

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00082573

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-06-15

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: ˜2021/BZP 00005978/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.7 Dostawa mięsa i wędlin

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: ˜2021/BZP 00059470/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ˜TP/DPSNWE/9/2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 91928,85 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

˜1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 30 kg2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 25 kg4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg5 Boczek surowy bez żeberek 150 kg6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 15 kg7 Ćwiartka z kurczaka 500 kg8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 260 kg9 Filet z indyka surowy (vacum) 40 kg10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 20 kg14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 20 kg15 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 60 kg16 Indyk w galarecie 80 kg17 Kurczak w galarecie 80 kg18 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 40 kg19 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 300 kg20 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 80 kg21 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg22 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg23 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg24 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 70 kg25 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg26 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg27 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 30 kg28 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 120 kg29 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg30 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 50 kg31 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 80 kg32 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 90 kg33 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 150 kg34 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt35 Kości karkowe 160 kg36 Kości schabowe 150 kg37 Kurczak cały świeży 180 kg38 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 40 kg39 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 500 kg40 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg41 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg42 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg43 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg44 Ozory wieprzowe 65 kg45 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg46 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 100 kg47 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 120 kg48 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 120 kg49 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 70 kg50 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg51 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 400 szt52 Podgardle surowe bez skóry 100 kg53 Podudzie z kurczaka surowe 330 kg54 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 330 kg55 Porcje rosołowe 930 kg56 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 100 kg57 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 60 kg58 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 50 kg59 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 100 kg60 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 60 kg61 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 100 kg62 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg63 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 70 kg64 Schab wp surowy b/k (vacum) 250 kg65 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg66 Serdelki wieprzowe 130 kg67 Słonina surowa bez skóry 90 kg68 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg69 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 90 kg70 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg71 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg72 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg73 Szynka wp surowa b/k (vacum) 400 kg74 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 50 kg75 Udziec z kurczaka surowy 80 kg76 Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg77 Wątróbka drobiowa 105 kg78 Żołądki z indyka (vacum) 120 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 104521,67

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 104521,67

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 104521,67

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ˜ALBA S.J. Podlaskie Centrum Mięsne, Żuraw i Gryko, ul. Bitwy Białostockiej 2D, 15-103 Białystok, Filia 4 Ełk

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: ˜5421671007

7.3.3) Ulica: ˜Łukasiewicza 3

7.3.4) Miejscowość: ˜Ełk

7.3.5) Kod pocztowy: ˜19-300

7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-09

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 104521,67

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2021-07-01 do 2021-09-30
2021-06-15 Biuletyn Zamówień PublicznychOgłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.