eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Doruchów › Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Doruchowie w 2022 r.



Ogłoszenie z dnia 2022-02-08


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Doruchowie w 2022 r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Publiczne Przedszkole w Doruchowie

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 250022924

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Szkolna, 1

1.5.2.) Miejscowość: Doruchów

1.5.3.) Kod pocztowy: 63-505

1.5.4.) Województwo: wielkopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL416 - Kaliski

1.5.7.) Numer telefonu: 627315652

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przedszkole@doruchow.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole.doruchow.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

miniportal.uzp.gov.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Doruchowie w 2022 r.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d9eefee1-542e-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00050335

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-02-08

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00299296/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: PPD.2.2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 234154,58 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 1 Warzywa i owoce
Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości (klasa I /gatunek I) bez uszkodzeń, z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, przewożone w odpowiednich pojemnikach o wadze do 15kg, w warunkach odpowiadających systemowi HACCP. Wymagania jakie powinny spełniać dostarczane warzywa, owoce, zioła, żywność zielonoliściasta (sałaty):
Warzywa i owoce powinny być:
• świeże, czyste, zdrowe,
• bez uszkodzeń mechanicznych i oznak zwiędnięcia
• wolne od zanieczyszczeń
• wolne od obcych zapachów i smaków, pleśni, zmian gnilnych
• bez oznak wyrośnięcia, gnicia, uszkodzenia przez szkodniki, mróz lub słońce
• typowe w kształcie i kolorze charakterystycznym dla danego rodzaju owoca lub warzywa
• Świeże, sezonowe, czyste, o charakterystycznej barwie, smaku i zapachu, w całości, nieprzetworzone
• odmiany wyłącznie jadalne a nie pastewne warzyw
• krajowe a w sezonie jesienno- zimowym także importowane np. różne odmiany. Bez oznak pleśnienia i gnicia, bez objawów zepsucia i jakichkolwiek chorób,
• bez uszkodzeń mechanicznych
• bez śladów przemrożeń •świeże, czyste, krajowe a w sezonie jesienno- zimowym także importowane np. różne odmiany sałat, ziół doniczkowych, sezonowe np. boćwina
• Bez oznak pleśnienia i gnicia, zwiędnięcia, bez objawów zepsucia i jakichkolwiek chorób, bez uszkodzeń mechanicznych, bez uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki.
Cechy dyskwalifikujące towar: Produkty posiadające mocne zniekształcenia, oznaki choroby, zaparzenie, zgnicie, obce zapachy, ślady lub pozostałości środków ochrony roślin.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.5.) Wartość części: 43771,30 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 2 Produkty spożywcze, jaja, nabiał, ryby
Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości - tj. klasa/gatunek I, bez uszkodzeń z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, przewożone w odpowiednich pojemnikach zamkniętych odpowiadających systemowi HACCP. Dżemy, marmolady, powidła - bez dodatku syropu glukozowo – fruktozowego i sztucznych substancji słodzących.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

03311000-2 - Ryby

15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 73362,26 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 3 Mrożonki warzyw, owoców i ryb
Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości (klasa/gatunek I), bez uszkodzeń, z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, przewożone w samochodach - chłodniach , w odpowiednich pojemnikach zamkniętych zgodnych z systemem HACCP. Towar musi być w oryginalnych opakowaniach z widoczną etykietą produktu zawierającą dane tj: producent, data przydatności do spożycia, skład produktu, warunki przechowywania. Produkty zapakowane w folię, w opakowaniach jednostkowych dla owoców i warzyw: od 2 do 2,5 kg, poza tym nieoblodzone, niezlepione, nieuszkodzone mechanicznie, bez obcych zapachów.
Wymagania szczegółowe dla mrożonych owoców i warzyw lub ich mieszanek – wymagane właściwości żywności:
• opakowanie transportowe opakowanie zewnętrzne – karton + opakowanie wewnętrzne folia, trwale i prawidłowo oznakowane w języku polskim zarówno na opakowaniu zewnętrznym jak i folii, czyste, nieuszkodzone, temperatura surowca w momencie przyjęcia min – (-18 ºC )
• wygląd ogólny owoce lub warzywa jednolite odmianowo, w stanie dojrzałości konsumpcyjnej, czyste, sypkie, nieoblodzone, bez trwałych zlepień, bez uszkodzeń mechanicznych, o równych wymiarach, róże lub owoce nie uszkodzone; w przypadku selera i pietruszki dopuszczalne fragmenty zbliżone do kostki trójkątów lub pasków, nie wymagana regularna kostka
• zawartość owoców i warzyw całych z uszkodzeniami mechanicznymi nie więcej niż 5 –10 %
• zanieczyszczenia - wolne od zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego – odpowiednio nie więcej niż 0,03 i 0,05 %
• barwa typowa dla danego gatunku i odmiany, jednolita w partii (z wyjątkiem mieszanek)
• smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, bez zapachów i posmaków obcych dla danego asortymentu, smak i zapach delikatny niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy,
• zdrowotność - owoce i warzywa zdrowe, bez uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki
• Właściwości fizykochemiczne i biologiczne brak zanieczyszczeń chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych.
Wymagania odnośnie mieszanek kompotowych - mix różnych owoców, takich jak - truskawki, aronie, czarne porzeczki, śliwki (bez pestek, rabarbar, wiśnie (bez pestek). - szczegółowe składniki poszczególnych mieszanek kompotowych w tabeli powyżej - pozycja - 14, 15, 16.
Każdorazowo
• temperatura surowców (mierzona w produkcie) w momencie odbioru dostawy musi mieścić się w zakresie poniżej – 18°C,
• warunki transportowe muszą być zgodne z zasadami GMP/GHP: do wglądu: dopuszczenie środka transportu przez PPIS do przewozu żywności, aktualna karta zdrowia kierowcy, potwierdzenie wykonywania mycia i dezynfekcji pojazdu do przewozu żywności, czysta odzież ochronna kierowcy.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.5.5.) Wartość części: 22068,87 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 4 Mięso
Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości (klasa/gatunek I), bez uszkodzeń, z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, przewożone w odpowiednich pojemnikach zamkniętych odpowiadających systemowi HACCP. Dostarczony towar musi być
w oryginalnych opakowaniach z widoczną etykietą produktu – zawierającą dane tj: producent, data przydatności do spożycia, skład produktu
i warunki przechowywania. Maks. temp transportu i dostawy produktów do 5st.C .Wymagania dla mięsa i produktów mięsnych oraz podrobów wieprzowego, wołowego:
• czystość - mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, dobrze wykrwawione;
• konsystencja - jędrna, elastyczna, odkształcająca się;
• smak i zapach - swoisty, charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i zepsucia, nie dopuszczalny zapach płciowy lub moczowy;
• barwa - od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej;
• mięso oznakowane przez lekarza weterynarii - zdatne do spożycia, ze sztuk zdrowych;
• mięso wołowe z bydła młodego (jałówek, wolców, buhajków);
• mięso wieprzowe nie pochodzące z knurów i loch;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 18667 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 5 Wyroby wędliniarskie
Wymagania dla wędlin:
• czystość - wędliny czyste, bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi;
• konsystencja - jędrna, elastyczna;
• smak i zapach - swoisty, charakterystyczny dla wędlin z danego rodzaju, bez oznak zepsucia;
• świeże, wystudzone, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie pomarszczona. Niedopuszczalne zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wyciek farszu, w osłonkach naturalnych.
Mięso do produkcji wędlin/wędliny nie nastrzykiwane solankami zawierającymi wielofosforany, azotany, produkty drobiowe nie zawierające MOM (mięso oddzielone mechanicznie). Wędliny wędzone naturalnie – bez składników chemicznych o aromacie przypominający w smaku, kolorze i zapachu dym drzewny.
Mięso do produkcji wędlin/wędliny bez zagęstników, substancji wzmacniających zapach i smak, konserwantów, soli, i innych dodatków, barwników.
Kiełbasa swojska i wiejska - z mięsa wieprzowego 82 % mięsa, średnio rozdrobniona, wędzona, pieczona, produkowana w osłonkach naturalnych.
Specyfikacja i szczegółowe wymagania co do poszczególnych wędlin w tabeli produktów. (w/w)
Cechy dyskwalifikujące towar:
obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, w przypadku wątroby występowanie pozostałości po rozlaniu woreczka żółciowego, skrzepów krwi, zazielenienie stosowanie środków konserwujących np. octanów, soli peklowej itp., objawy obniżenia jędrności
i elastyczności, obecność bakterii salmonelli, gronkowców chorobotwórczych i z grupy coli, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia, brak Handlowego Dokumentu Identyfikującego warunki termiczne transportu lub temperatura surowców nie odpowiadająca wymaganiom. Zamawiający zastrzega, że wielkość przedmiotu zamówienia - ilości produktów
w poszczególnych pozycjach może ulec zmianie.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 12339 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 6 Pieczywo, wyroby cukiernicze
Wykonawca musi w ofercie określić zaoferowane gramatury produktu. Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości -
tj. klasa/gatunek I, bez uszkodzeń, z okresami terminu przydatności do spożycia odpowiednimi dla danego asortymentu, przewożone
w odpowiednich pojemnikach, odpowiadających systemowi HACCP. Wszystkie produkty nie mogą zawierać więcej niż 15 g cukru w 100 g/ml/g produktu gotowego do spożycia, nie więcej niż 10 g tłuszczu na 100 g/ml/g produktu gotowego do spożycia i 0,4 g sodu/1 g soli w 100 g/ml/g produktu gotowego do spożycia, a w przypadku pieczywa półcukierniczego i cukierniczego - maksymalnie 0,45 g sodu/1,2 g soli w 100 g/ml produktu gotowego do spożycia. Pieczywo, wyroby półcukiernicze i cukiernicze NIE wyprodukowane z ciasta głęboko mrożonego.
Wymagania - chleby:
Struktura i konsystencja – owalny lub okrągły bochenek, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca, brązowa do ciemnobrązowej; miękisz – równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności lub pokrojony; smak i zapach – aromatyczny, charakterystyczny dla rodzaju chleba.
Bez dodatku wzmacniaczy smaku, spulchniaczy i barwników.
Masa netto – od 400 do 2000 g, chleb krojony, pakowany w folię lub papierowy worek (materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością).
Towar znakowany etykietami z nadrukiem zawierającym dane – nazwa i adres producenta, rodzaj i nazwę pieczywa, masę jednostkową, opis dodatków specjalnych (np. ziarna), data produkcji i minimalnej trwałości. Nadruk wykonany farbą nieszkodliwą dla zdrowia, czytelny.
Cechy dyskwalifikujące:
Obce posmaki, zapachy, smak gorzki, kwaśny, zbyt słony, niesłony, stęchły, mdły, zanieczyszczenia mechaniczne.
Chleb o skórce oddzielającej się od miękiszu, zabrudzony, spalony, niedopieczony, o wyraźnie niewłaściwej porowatości, o miękiszu lepkim zakalcowatym, kruszącym się, z obecnością grudek maki lub soli. Objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, uszkodzenia, mechaniczne, bochenki zdeformowane, zgniecione, opakowania porozrywane.
Obecność szkodników (martwych, żywych lub ich pozostałości).
Wymagania – bułki:
Masa netto – od 25 do 100g (w zależności od rodzaju zamawianej bułki).Bułki produkowane z mąki pszennej, na kwasie, kwasie z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, mleka. Bez dodatku wzmacniaczy smaku, spulchniaczy i barwników. Wypiekane zgodnie z recepturą właściwą dla wypieku bułek.
wygląd i kształt – podłużna lub okrągła bułka, z poprzecznym podziałem lub bez, skórka gładka, błyszcząca, lekko chropowata w miejscu podziału
barwa skórki – złocista do jasnobrązowej, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu
miękisz – równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty
smak i zapach –aromatyczny swoisty dlatego rodzaju bułek.
Cechy dyskwalifikujące: Obce posmaki, zapachy, smak -gorzki, kwaśny, zbyt słony, niesłony, stęchły, mdły, zanieczyszczenia mechaniczne, bułki o skórce oddzielającej się od miękiszu, zabrudzone, spalone, niedopieczone, o wyraźnie niewłaściwej porowatości, o miękiszu lepkim, z zakalcem, kruszącym się, z obecnością grudek mąki lub soli, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, uszkodzenia mechaniczne, bułki zdeformowane, zgniecione porozrywane obecność szkodników żywych, martwych, oraz ich pozostałości.
Wymagania drożdżówka/pączek:
Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego, przy użyciu mąki, tłuszczu, jaja, cukru, spulchnione drożdżami, z dodatkiem innych surowców określonych recepturą (w tym np. drożdżówki z dodatkiem sera lub owoców/pączki z dodatkiem dżemu/powidła), wykończone kruszonką/posypką, bez dodatku sztucznych aromatów smakowych, sztucznych barwników, ulepszaczy smaku i substancji słodzących, w przypadku chałki
z rodzynkami z dodatkiem rodzynek.
Wymagania wyroby cukiernicze
Wygląd zewnętrzny – niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni,
Konsystencja i struktura – miękisz dość równomiernie drobno i średnio porowaty, elastyczny, nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki, barwa – miękiszu: kremowa; skórki: złocista
do jasnobrązowej,
smak i zapach – aromatyczny, typowy dla tego rodzaju wyrobu, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Wszystkie wyroby piekarskie/cukiernicze muszą być bez dodatku wzmacniaczy smaku, spulchniaczy i sztucznych barwników.
Opakowania:
Pojedyncze – folia dopuszczona do kontaktu z żywnością,
Zbiorcze – kosz plastikowy.
Opakowania powinny być suche, czyste, bez obcych zapachów, powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.5.) Wartość części: 25471,70 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 7 Jogurty i produkty spożywcze
Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości (klasa/gatunek I), bez uszkodzeń, z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, przewożone w odpowiednich pojemnikach zamkniętych zgodnych z systemem HACCP. Towar musi być w oryginalnych opakowaniach z widoczną etykietą produktu zawierającą dane tj: producent, data przydatności do spożycia, skład produktu, warunki przechowywania. Należy uśrednić ceny jednostkowe dla jogurtu owocowego gęstego oraz dla jogurtu owocowego pitnego - bez względu
na rodzaj owoców.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15551300-8 - Jogurt

4.5.5.) Wartość części: 27566 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 8 Mięso drobiowe
Mięso drobiowe w elementach bez kości:
• Mięśnie piersiowe pozbawione skóry (z wyjątkiem piersi bez kości) kości i ścięgien;
• dopuszcza się niewielkie rozerwania i nacięcia mięśni powstałe podczas oddzielania od skóry i kośćca
• Barwa naturalna, charakterystyczna dla mięśni piersiowych danego gatunku drobiu
• nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach;
• dopuszcza się przyciemnienie naturalnej barwy powierzchni mięśni elementów mrożonych.
Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa danego gatunku drobiu; niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz zapach zjełczałego tłuszczu. Mięso nie obstrzykiwane solankami zawierającymi wielofosforany, azotany, produkty drobiowe nie zawierające MOM (mięso oddzielone mechanicznie). Mięso bez zagęstników, substancji wzmacniających zapach i smak, konserwantów, soli, i innych dodatków, barwników.
Cechy dyskwalifikujące towar:
obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, w przypadku wątroby występowanie pozostałości po rozlaniu woreczka żółciowego, skrzepów krwi, zazielenienie stosowanie środków konserwujących np. octanów, soli peklowej itp., objawy obniżenia jędrności
i elastyczności, obecność bakterii salmonelli, gronkowców chorobotwórczych i z grupy coli, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia, brak Handlowego Dokumentu Identyfikującego warunki termiczne transportu lub temperatura surowców nie odpowiadająca wymaganiom. Zamawiający zastrzega, że wielkość przedmiotu zamówienia - ilości produktów
w poszczególnych pozycjach może ulec zmianie.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15112000-6 - Drób

4.5.5.) Wartość części: 10908,45 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

wszystkie złożone oferty podlegały odrzuceniu

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 0 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

wszystkie złożone oferty podlegały odrzuceniu

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 23754,46 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 23754,46 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 23754,46 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: AUGUSTO JAROCIN Mikołajczak Gruszka Spółka Jawna

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 250708745

7.3.3) Ulica: Strumykowa 1a

7.3.4) Miejscowość: Ostrów Wlkp.

7.3.5) Kod pocztowy: 63-400

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 23754,46 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2022-01-05 do 2022-12-31

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

wszystkie złożone oferty podlegały odrzuceniu

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

wszystkie złożone oferty podlegały odrzuceniu

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 22334,36 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 22334,36 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 22334,36 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska"

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 000375869

7.3.3) Ulica: Ostrzeszowska 1

7.3.4) Miejscowość: Doruchów

7.3.5) Kod pocztowy: 63-505

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-03

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 22334,36 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2022-01-03 do 2022-12-31

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

wszystkie złożone oferty podlegały odrzuceniu

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 0

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 0

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

nie została złożona żadna oferta

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.