Ogłoszenie z dnia 2025-01-15
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00606953/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-11-21
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
USŁUGA NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNO-CHŁODNICZEGO I POLOWEGO ORAZ PODŁĄCZEŃ DO EKSPLOATACJI SPRZĘTU ŻYWNOŚCIOWEGO, A TAKŻE PRZEGLĄDÓW KWARTALNYCH SPRZĘTU ŻYWNOŚCIOWEGO W 2025 R.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 281385396
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kwiatkowskiego 15
1.5.2.) Miejscowość: Elbląg
1.5.3.) Kod pocztowy: 82-300
1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL621 - Elbląski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 21wog@ron.mil.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://21wog.wp.mil.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl/pn/21wog1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
USŁUGA NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNO-CHŁODNICZEGO I POLOWEGO ORAZ PODŁĄCZEŃ DO EKSPLOATACJI SPRZĘTU ŻYWNOŚCIOWEGO, A TAKŻE PRZEGLĄDÓW KWARTALNYCH SPRZĘTU ŻYWNOŚCIOWEGO W 2025 R.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-2fe08de5-318c-4fb3-b281-ab700bc7d1f6
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00035716
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-01-15
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00242676/16/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.3.9 USŁUGA NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNO-CHŁODNICZEGO I POLOWEGO ORAZ PODŁĄCZEŃ DO EKSLOATACJI SPRZĘTU ŻYWNOŚCIOWEGO, A TAKŻE PRZEGLĄDÓW KWARTALNYCH SPRZĘTU ŻYWNOŚCIOWEGO W 2025 R.
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00606953
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 21WOG-SZP.2812.48.2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 173284,86 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Usługa naprawy sprzętu gastronomiczno-chłodniczego i polowego oraz podłączeń do eksploatacji sprzętu żywnościowego, a także przeglądów kwartalnych sprzętu żywnościowego w 2025 r.:Część zamówienia nr 1 - Naprawa i konserwacja sprzętu żywnościowego, naprawa bieżąca pojazdów, przeglądy i legalizacje dozorowe sprzętu służby żywnościowej, przeglądy profilaktyczne kwartalne służby żywnościowej, usługi kontroli nadzoru technicznego, przeglądy techniczne kotłów warzelnych w GZ Elbląg i Braniewo.
4.5.3.) Główny kod CPV: 50880000-7 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji wyposażenia hotelowego i restauracyjnego
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
50883000-8 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania
71630000-3 - Usługi kontroli i nadzoru technicznego
71631200-2 - Usługi kontroli technicznej samochodów
4.5.5.) Wartość części: 107556,12 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Usługa naprawy sprzętu gastronomiczno-chłodniczego i polowego oraz podłączeń do eksploatacji sprzętu żywnościowego, a także przeglądów kwartalnych sprzętu żywnościowego w 2025 r.Część zamówienia nr 2 – Naprawa i konserwacja sprzętu żywnościowego, naprawa bieżąca pojazdów, przeglądy i legalizacje dozorowe sprzętu służby żywnościowej, przeglądy profilaktyczne kwartalne służby żywnościowej, usługi kontroli nadzoru technicznego, przeglądy techniczne kotłów warzelnych w GZ Morąg i Bartoszyce.
4.5.3.) Główny kod CPV: 50880000-7 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji wyposażenia hotelowego i restauracyjnego
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
50883000-8 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania
71631200-2 - Usługi kontroli technicznej samochodów
4.5.5.) Wartość części: 65728,74 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 139924,80 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 227304,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 139924,80 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Jacek Sztainwald Serwis Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych COOLJACK
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5781619894
7.3.3) Ulica: ul. Robotnicza 51/15
7.3.4) Miejscowość: Elbląg
7.3.5) Kod pocztowy: 82-300
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 220000,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 85428,42 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 132594,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 85428,42 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Jacek Sztainwald Serwis Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych COOLJACK
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5781619894
7.3.3) Ulica: ul. Robotnicza 51/15
7.3.4) Miejscowość: Elbląg
7.3.5) Kod pocztowy: 82-300
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 108500,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31INNE PRZETARGI Z ELBLĄGA
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej oraz wykonanie robót budowlanych polegających na remoncie pokrycia dachowego wraz z robotami towarzyszącymi obiektów (...) cała nazwa w 4.2.2.)
- ZAKUP MEBLI METALOWYCH I BIUROWYCH
- Wykonanie dokumentacji projektowej dla inwestycji pn.: Budowa dwóch rond na łącznicy pomiędzy ulicą Trasa Unii Europejskiej a ul. Radomską w Elblągu
- Wykonanie dokumentacji projektowej dla inwestycji pn.: Odnowa nawierzchni wraz z elementami remontu i przebudowy drogi wojewódzkiej nr 503 na odcinku ul. Mazurskiej (...)
- Dostawa sprzętu audiowizualnego z akcesoriami dla Akademii Nauk Stosowanych w Elblągu
- ZP/31/2025-Sukcesywne dostawy żywności przez okres 12 miesięcy - uzupełnienie 2
więcej: przetargi w Elblągu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Opracowanie dotyczące sposobu przebudowy drogi wojewódzkiej nr 871 ul. Wisłostrada w Tarnobrzegu wraz ze szczegółowymi zaleceniami technologicznymi."
- Wykonanie okresowych 5-letnich kontroli budowlanych i elektrycznych w budynkach położonych w obszarze działania Oddziału Terenowego Wielkopolskiego.
- Roboty budowlane obejmujące adaptację pomieszczeń PŚk pod nową siedzibę Centrum wsparcia osób ze szczególnymi potrzebami oraz przebudowę sanitariatu w ramach Projektu nr FERS.03.01-IP.08-0011/24
- Przebudowa pomieszczeń piwnicy na węzeł cieplny w budynku przy ul. Grunwaldzkiej 12b we Wrocławiu
- nadzór nad robotami w Będzinie - inżynier kontraktu dla Projektu pn. "Gospodarka wodno-ściekowa w Będzinie"
- świadczenie usług inżyniera dla projektu.
więcej: Usługi w zakresie napraw i konserwacji wyposażenia hotelowego i restauracyjnego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.