eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Korsze › Konserwy rybne



Ogłoszenie z dnia 2023-01-11


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Konserwy rybne

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Dublinach

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 280351604

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Dubliny 16

1.4.2.) Miejscowość: Korsze

1.4.3.) Kod pocztowy: 11-430

1.4.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL622 - Olsztyński

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_dubliny@sw.gov.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00024088

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-01-11

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00023935

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przed zmianą:
1.Sałatka rybna z warzywami - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g., zawartość ryby minimum 30 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 3500kg . 2. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania- 3700 kg 3. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w opakowaniu alu pak z samootwieraczem o gramaturze 100 - 130 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 380 kg.

Po zmianie:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa konserw rybnych do poszczególnych jednostek Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Olsztynie 1.Sałatka rybna z warzywami - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g., zawartość ryby minimum 30 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 3500kg . 2. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania- 3700 kg 3. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w opakowaniu alu pak z samootwieraczem o gramaturze 100 - 130 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 380 kg.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.