Ogłoszenie z dnia 2023-01-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00023935/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-01-11
- 2023/BZP 00087995/01 - Wynik z dnia 2023-02-09
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Konserwy rybne
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Dublinach
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 280351604
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Dubliny 16
1.4.2.) Miejscowość: Korsze
1.4.3.) Kod pocztowy: 11-430
1.4.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL622 - Olsztyński
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_dubliny@sw.gov.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00024088
2.2.) Data ogłoszenia: 2023-01-11
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00023935
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia Przed zmianą:
1.Sałatka rybna z warzywami - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g., zawartość ryby minimum 30 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 3500kg . 2. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania- 3700 kg 3. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w opakowaniu alu pak z samootwieraczem o gramaturze 100 - 130 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 380 kg.
Po zmianie:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa konserw rybnych do poszczególnych jednostek Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Olsztynie 1.Sałatka rybna z warzywami - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g., zawartość ryby minimum 30 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 3500kg . 2. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w puszkach metalowych z samootwieraczem o gramaturze 300 - 330 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania- 3700 kg 3. Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana w opakowaniu alu pak z samootwieraczem o gramaturze 100 - 130 g; zawartość ryby minimum 20 %; mięso rybne rozdrobnione z dodatkiem ryżu, warzyw, koncentratu pomidorowego, oleju oraz przypraw. Termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dnia dostawy. Opakowanie powinno zawierać w języku polskim: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę produkcji , termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania. - 380 kg.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.