eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ruda Śląska › Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2024r.



Ogłoszenie z dnia 2024-01-08


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej
„Senior” w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2024r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 001245904

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Aleksandra Puszkina 7

1.5.2.) Miejscowość: Ruda Śląska

1.5.3.) Kod pocztowy: 41-704

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: techniczny@dpssenior.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dps-senior.4bip.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-3b3b401d-8933-11ee-b55a-a22b2d7f700e

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Samorządowa jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


Całodobowe świadczenie usług w zakresie potrzeb bytowych dla przewlekle, somatycznie chorych

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej
„Senior” w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2024r.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-3b3b401d-8933-11ee-b55a-a22b2d7f700e

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00018078

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-01-08

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00022138/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa artykulów żywnościowych dla Domu pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w I półroczu 2024r.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00508049

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 516832,01 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Ananas konserwowy plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,00
2 Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,00
3 Chrzan śmietankowy gęsty (minimum 29% zawartości korzenia chrzanu) 150-300g kg 6,00
4 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 33,00
5 Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 3,00
6 Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) minimum 40g owoców na 100g produktu 200-500g kg 45,00
7 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 24,00
8 Groszek zielony konserwowy soczysty - masa netto bez zalewy 200-500g kg 55,00
9 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-599g kg 17,00
10 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 600-1000g kg 52,00
11 Koncentrat pomidorowy minimum 30% 180-250g kg 20,00
12 Koncentrat pomidorowy minimum 30% 800-1000g kg 100,00
13 Koncentrat buraczany płynny minimum 50% soku z buraków 180-400g kg 12,00
14 Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów - nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 12,00
15 Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 18,00
16 Miód naturalny 200-500g kg 30,00
17 Musztarda delikatesowa 150-250g kg 20,00
18 Musztarda delikatesowa 500-1000g kg 42,00
19 Ocet spirytusowy 10% kwasowości 0,4-0,5l l 45,00
20 Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 400-1000g kg 120,00
21 Olej uniwersalny rzepakowy 0,9-1l l 360,00
22 Oliwa z oliwek extra virgin 0,25-0,5l l 6,00
23 Papryka konserwowa słodka płaty - masa netto bez zalewy 260-600g kg 75,00
24 Pomidory bez skórki - krojone, w soku pomidorowym 200-600g kg 12,00
25 Pomidory bez skórki - krojone, w soku pomidorowym 1500-3000 kg 40,00
26 Powidła śliwkowe - minimum 150g owoców na 100g produktu 250-500g kg 35,00
27 Przyprawa do zup w płynie z wyciągiem z lubczyku 500-1000g kg 190,00
28 Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 150-500g kg 6,50
29 Sos słodko kwaśny np.: chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 12,00
30 Zaprawa cytrynowa minimum 10% soku z cytryny 0,2-0,5l l 15,00
31 Zaprawa cytrynowa minimum 10% soku z cytryny 1l l 175,00
32 Majonez dekoracyjny 180-490g kg 40,00
33 Majonez dekoracyjny 500-1000g kg 70,00
34 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska, gulasz angielski, itp. - minimum 80% mięsa 100-300g kg 44,00
35 Szynka konserwowa wieprzowa - minimum 50% mięsa wieprzowego 100-300g kg 24,00
36 Szynka konserwowa drobiowa -minimum 59% mięsa drobiowego 100-300g kg 18,00
37 Pasztet drobiowy smakowy (np.: z bazylią i suszonymi pomidorami, z pieczarkami, z koperkiem, z pomidorami, z papryką) - minimum 20% mięsa drobiowego 100-200g kg 13,00
38 Pasztet drobiowy - minimum 24% mięsa drobiowego 130g-160g kg 45,00
39 Pasztet drobiowo-wieprzowy - minimum 24% mięsa wieprzowego 100-300g kg 45,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

15410000-5 - Surowe oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

4.5.5.) Wartość części: 24723,20 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Bazylia suszona 10-40g kg 0,20
2 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-200g kg 1,50
3 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 24,00
4 Bulion grzybowy sypki lub w kostkach - musi zawierać susz z szlachetnych grzybów leśnych (borowik, podgrzybek) minimum 1,7% 200-500g kg 2,00
5 Cukier kryształ 1000g kg 1200,00
6 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,65
7 Cynamon mielony 10-20g kg 0,20
8 Czosnek granulowany polski 10-20g kg 10,00
9 Galaretka owocowa - różne smaki 75-90g kg 38,00
10 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,10
11 Herbata expresowa owocowa, różne smaki 30-40g kg 0,40
12 Herbata expresowa czarna 120-150g kg 30,00
13 Herbata expresowa earl grey - mieszanka mocnych czarnych herbat z dodatkiem olejku z bergamotki 150-200g kg 35,00
14 Herbata expresowa ziołowa (mięta, melisa, rumianek, pokrzywa) 30-40g kg 0,30
15 Imbir mielony 10-20g kg 0,06
16 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu, extra ciemne (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%) 70-200g kg 6,50
17 Kasza gryczana - cała palona 500-1000g kg 50,00
18 Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 50,00
19 Kasza manna 500-1000g kg 70,00
20 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230-350g kg 7,00
21 Kawa naturalna mielona 100% 250-500g kg 25,00
22 Kawa zbożowa rozpuszczalna (zawartość zbóż minimum 72%) 100-500g kg 20,00
23 Kleik ryżowy 160-200g kg 6,00
24 Kminek cały 10-20g kg 0,15
25 Kurkuma 10-20g kg 0,40
26 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,20
27 Liść laurowy 5-20g kg 0,30
28 Lubczyk suszony 5-10g kg 0,30
29 Majeranek 5-20g kg 1,50
30 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 500-1000g kg 50,00
31 Makaron 4 jajeczny - nitki # (domowy, do rosołu) 250g kg 50,00
32 Makaron z mąki durum - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 400-1000g kg 140,00
33 Mąka pszenna typ 450-500 1000g kg 370,00
34 Mąka ziemniaczana 1000g kg 140,00
35 Mąka żytnia razowa na żurek śląski - grubozmielona 500-1000g kg 18,00
36 Papryka słodka mielona 10-20g kg 5,00
37 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 4,00
38 Płatki jaglane 200-500g kg 20,00
39 Płatki kukurydziane - różne smaki (np.: naturalne, czekoladowe, z miodem) 250-500g kg 21,00
40 Płatki owsiane 200-500g kg 20,00
41 Przyprawa curry 10g-30g kg 0,25
42 Płatki ryżowe 200-500g kg 20,00
43 Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 20,00
44 Rosół drobiowy (sypki lub w kostkach) - musi zawierać suszone mięso drobiowe lub ekstrat mięsa drobiowego 80-1000g kg 36,00
45 Ryż biały 1000g kg 180,00
46 Sos biały (na bazie mleka) 25-50g kg 2,50
47 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 4,50
48 Sos sałatkowy - różne smaki (np.: ziołowy, paprykowo-ziołowy, czosnkowy, włoski, francuski, grecki, itp.) ## 5-20g kg 3,10
49 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 180,00
50 Sucharki bez cukru 200-300g kg 4,50
51 Ziele angielskie całe 10-20g kg 0,60
52 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50-100g kg 5,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 27221,66 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Deser mleczno-ryżowy- różne smaki 150-200g kg 110,00
2 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 115-200g kg 150,00
3 Deser mleczny z kasza manną - rózne smaki 100-150g kg 100,00
4 Jogurt owocowy, z kawałkami owoców 115-200g kg 240,00
5 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 80,00
6 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 300-500g kg 70,00
7 Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g l 90,00
8 Jogurt pitny 150-250ml l 150,00
9 Maślanka naturalna karton 1l l 250,00
10 Maślanka owocowa 150-300ml l 120,00
11 Kefir naturalny 1l l 85,00
12 Kluski na parze kg 50,00
13 Margaryna do pieczywa z dodatkiem masła 250 - 500g kg 6,00
14 Margaryna mleczna, zwykła 250g kg 165,00
16 Masło - minimum 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 45,00
17 Masło śmietankowe - o zmniejszonej zawartości tłuszczu, zawartość tłuszczu maksymalnie 60%. Wyproduktowane ze śmietanki pasteryzowanej uzyskanej z mlaka i zawierające wyłącznie tłuszcz mleczny bez dodatków olejów roślinnych, barwników 200g kg 960,00
18 Mleko 2% 0,9-1l l 280,00
19 Mleko 2% (świeże pasteryzowane) 5-20l l 5500,00
20 Napój probiotyczny - różne smaki 100g kg 45,00
21 Ser biały półtłusty - krajanka (masa netto) kg 270,00
22 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 27,00
23 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 115,00
24 Ser z mleka krowiego typu "feta" 200-300g kg 25,00
25 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 50,00
26 Ser żółty łagodny, tłusty # 500-3000g kg 165,00
27 Ser żółty wędzony # 1500-3000g kg 25,00
28 Ser żółty wędzony rolada # 250-1000g kg 25,00
29 Serek topiony kremowy kostka - różne smaki (minimum 40% zawartości serów) # 100g kg 120,00
30 Serek topiony kremowy wędzony 500-2000g kg 55,00
31 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach - różne smaki 150g kg 70,00
32 Serek homogenizowany - różne smaki 100-200g kg 200,00
33 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 62,00
34 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki 100-150g kg 60,00
35 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 150-200g kg 90,00
36 Śmietanka do kawy 10% 10g szt 1000,00
37 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 210,00
38 Śmietana 12% homogenizowana 180-400g kg 16,00
39 Śmietanka 36% tłuszczu (do deserów) 200-500ml l 5,00
40 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 24,00
41 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 1,50

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

15898000-9 - Drożdże

4.5.5.) Wartość części: 95536,50 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Chleb pszenno-żytni krojony 900-1000g kg 6 700,00
2 Chleb razowy - krojony (pieczywo mieszane z przewagą mąki żytniej lub graham o grubym przemiale) bez sztucznych barwników 400 - 500g kg 650,00
3 Wek krojony (bułka pszenna długa, krojona) 300-500g kg 125,00
4 Bułka kajzerka 45g-60g kg 460,00
5 Bułka razowa / grahamka 50g-80g kg 165,00
6 Pieczywo mleczne (rogal, chałka) 65-100g kg 80,00
7 Bułka mleczna 50-80g kg 80,00
8 Bułka tarta 400-500g kg 120,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

15820000-2 - Sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastkarskie o przedłużonej trwałości

4.5.5.) Wartość części: 60121,50 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Drożdżówka - różne smaki (z budyniem, cynamonem, serem i owocami, serem i marmoladą, kokosem, itp.) 80-120g kg 95,00
2 Drożdżówka - różne smaki, z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 36,00
3 Jagodzianka 70-100g kg 32,00
4 Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 12,00
5 Pączek z różnym nadzieniem (śmietaną, marmoladą, budyniem, kajmakiem, nugatem, itp.) 70-100g kg 82,00
6 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 70-100g kg 29,00
7 Biszkopt z kremem owocowym na bazie śmietany z dodatkiem musu owocowego kg 28,00
8 Kruche ciasto - typu pleśniak - jasne i ciemne przekładane kwaśnym dżemem (np.: z czanej porzeczki) lub owocami i bezowym wierzchem kg 30,00
9 Ciasto na kruchym spodzie pokryte galaretką, malinami i kremem serowym kg 35,00
10 Rolada z bitą śmietaną – Rolada biszkoptowa z naturalną bitą śmietaną i nadzieniem (truskawki, galaretka itp.) kg 17,00
11 Ciastko W-Z – Czekoladowy biszkopt pokryty cienką warstwą dżemu lub marmolady, przełożony naturalną bitą śmietaną z polewą czekoladową 80-100g kg 18,00
12 Ciasto typu tiramisu - biszkopt namoczony kawą, ze śmietaną i posypką z kako lub kawy kg 24,00
13 Kołocz z serem i makiem na cieście drożdżowym kg 32,00
14 Szarlotka - Ciasto z jabłek z cynamonem, na kruchym spodzie kg 65,00
15 Sernik na biszkopcie czekoladowym kg 28,00
16 Sernik z rosą – Ciasto na kruchym spodzie z masą serową pokryte bezową pianką kg 28,00
17 Sernik na drożdżowym spodzie kg 30,00
18 Ciasto drożdżowe z owocami (sezonowymi) kg 55,00
19 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 20,00
20 Piernik z bakaliami, przekładany marmoladą oblewany czekoladą kg 22,00
21 Ptysie miniaturki nadziewane naturalną bitą śmietaną, budyniem itp. do ok. 35g/szt. kg 4,00
22 Kokosanki domowe - na maśle i białkach jaj z całymi wiórkami kokosowymi minimum 35% kg 6,00
23 Pączki "mini" serowe do ok. 30g/szt. kg 3,00
24 Ciastka odpustowe - anyżki kg 3,00
25 Ciastka odpustowe - makrony kg 6,00
26 Ciastka odpustowe - kostki piernikowe w polewie lukrowej kg 12,00
27 Faworki - chrusty śląskie (z ciasta śmietanowego, zbijanego) kg 3,00
28 Baby piaskowe wielkanocne z bakaliami dekorowane (lukrowane, oblewane czekoladą, z posypką itp.) kg 30,00
29 Ciasto kokosowe na biszkopcie z bitą śmiataną " typu Raffaello" kg 28,00
30 Babeczki piaskowe - typu muffin 60-100g kg 88,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.5.) Wartość części: 30797,50 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Buraki czerwone, średniej wielkości kg 320,00
2 Botwinka kg 20,00
3 Cebula (bez szczypioru) twarda, minimum średniej wielkości kg 320,00
4 Cebulka zielona, szczypiorek (styczeń-kwiecień) kg 25,00
5 Cebulka zielona, szczypiorek (maj-czerwiec) kg 13,00
6 Cukinia kg 50,00
7 Czosnek polski kg 20,00
8 Dynia "hokkaido" od stycznia do marca kg 45,00
9 Kalarepa kg 35,00
10 Kapusta biała - główka kg 420,00
11 Kapusta biała młoda - główka kg 250,00
12 Kapusta czerwona - główka kg 240,00
13 Kapusta czerwona młoda - główka kg 80,00
14 Kapusta kiszona kg 420,00
15 Kapusta pekińska kg 100,00
16 Kapusta włoska - główka kg 45,00
17 Kapusta włoska młoda - główka kg 15,00
18 Koperek zielony (styczeń-kwiecień) kg 33,00
19 Koperek zielony (maj-czerwiec) kg 16,00
20 Młode liście lub mieszanka liści (cykoria, endywia, roszponka, rukola, szpinak, itp.) 80-200g /opakowanie kg 2,50
21 Ogórki kiszone kg 200,00
22 Ogórki małosolne kg 20,00
23 Ogórki zielone (styczeń-kwiecień) kg 80,00
24 Ogórki zielone (maj-czerwiec) kg 110,00
25 Papryka czerwona kg 80,00
26 Papryka żółta/pomarańczowa kg 25,00
27 Papryka zielona kg 5,00
28 Pieczarki kg 170,00
29 Pietruszka korzeń min. średniej wielkości minimum 150g kg 410,00
30 Pietruszka zielona (styczeń-kwiecień) kg 50,00
31 Pietruszka zielona (maj-czerwiec) kg 25,00
32 Pomidory czerwone, dojrzałe (styczeń-kwiecień) kg 250,00
33 Pomidory czerwone, dojrzałe (maj-czerwiec) kg 160,00
34 Por kg 140,00
35 Rzodkiewka bez liści (styczeń-kwiecień) kg 30,00
36 Rzodkiewka bez liści (maj-czerwiec) kg 15,00
37 Rzodkiew biała kg 55,00
38 Sałata zielona (styczeń-kwiecień) kg 15,00
39 Sałata zielona (maj-czerwiec) kg 30,00
40 Sałata lodowa kg 120,00
41 Seler korzeń kg 470,00
42 Marchew minimum średniej wielkości kg 1120,00
43 Ziemniaki żółte lub czerwone, średniej lub dużej wielkości - jednogatunkowe (styczeń-maj) minimum 100g kg 8800,00
44 Ziemniaki młode żółte lub czerwone - jednogatunkowe (czerwiec) minimum 75g kg 2000,00
45 Fasola kolorowa - sucha kg 20,00
46 Fasola duży Jaś - sucha kg 50,00
47 Ciecierzyca czerwona - sucha kg 65,00
48 Groch łuszczony kg 30,00
49 Grzyby suszone kg 0,50

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy

15331135-2 - Grzyby przetworzone

4.5.5.) Wartość części: 56282,50 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Arbuz kg 145,00
2 Banany żółte (dojrzałe) # 170-220g/szt kg 660,00
3 Gruszki kg 80,00
4 Brzoskwinie # 120-150g/szt kg 30,00
5 Persymona (owoc kaki) (miękkie, dojrzałe) # 200-250g/szt kg 90,00
6 Cytryny kg 0,50
7 Czereśnie kg 30,00
8 Grapefruity # 300-350g/szt kg 120,00
9 Jabłka kg 900,00
10 Jabłka deserowe # 200g-250g/szt kg 850,00
11 Morele deserowe kg 3,00
12 Mandarynki # 80-110g/szt kg 400,00
13 Owoce kiwi (miękkie, dojrzałe) # 100-120g/szt kg 120,00
14 Pomarańcze # 200 - 250g/szt kg 600,00
15 Truskawki (styczeń-maj) kg 3,00
16 Truskawki (czerwiec) kg 400,00
17 Winogrona deserowe kg 15,00
18 Rabarbar kg 330,00
19 Awokado (owoce dojrzałe, o jednolitej barwie) kg 15,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy

4.5.5.) Wartość części: 23503,75 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 100,00
2 Brokuł - różyczka (4-6 cm) 2000-2500g kg 30,00
3 Brukselka 2000-2500g kg 45,00
4 Fasolka szparagowa żółta, cięta 2000-2500g kg 15,00
5 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 80,00
6 Kalafior - rożyczka 2000-2500g kg 125,00
7 Marchew krojona w kostkę 2000-2500g kg 80,00
8 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka, truskawka) 400-450g kg 100,00
9 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka, truskawka) 2000-2500g kg 460,00
10 Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 140,00
11 Truskawki 2000-2500g kg 35,00
12 Włoszczyzna mrożona paski (marchew, piertuszka, seler) 2000-2500g kg 40,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

4.5.5.) Wartość części: 8206,50 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Filety z zielonego śledzia 5000g-13000g kg 55,00
2 Filet z morszczuka, bez skóry, płaty SHP kg 65,00
3 Filet z morszczuka kapskiego, bez skóry, płaty SHP 180-240g kg 100,00
4 Filet z miruny, bez skóry, płaty SHP kg 60,00
5 Filety z dorsza, bez skóry, płaty SHP kg 180,00
6 Filety z matiasa, bez skóry, solone (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 60,00
7 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 24,00
8 Sałatka z filetów śledziowych w sosie śmietanowo-majonezowym - różne smaki (tatarski, koperkowy, z musztardą, itp.) 1000-3000g kg 34,00
9 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby minimum 15% 100-900g kg 5,00
10 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby minimum 15% 1000-3000g kg 50,00
11 Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) - różne smaki (z pomidorami, żurawiną, rodzynkami, salsa, itp.) 1000-3000g kg 20,00
12 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 36,00
13 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-2000g kg 18,00
14 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 50-500g kg 8,00
15 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 1000-4000g kg 37,50
16 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 18,00
17 Makrela wędzona (tusze) kg 140,00
18 Paprykarz # 100-400g kg 60,00
19 Szproty w oleju min 65% mięsa rybnego 150-200g kg 20,00
20 Tuńczyk w oleju - kawałki minimum 70% mięsa rybnego 150-200g kg 16,00
21 Śledzie w oleju o zawartości minumum 60% mięsa rybnego 150-200g kg 15,00
22 Śledzie w pomidorach o zawartości minimum 50% mięsa rybnego 150-200g kg 50,00
23 Ryba w galarecie minimum 30 % mięsa rybnego 150-200g kg 72,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane

4.5.5.) Wartość części: 30096,00 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Boczek wp. bez kości - świeży kg 9,00
2 Flaki wołowe parzone, cięte kg 63,00
3 Karczek wp. bez kości - świeży kg 100,00
4 Łopatka wp. bez kości - świeża kg 360,00
5 Szynka wieprzowa bez kości (tzw. "kulka" / "myszka") - świeża kg 180,00
6 Szynka wieprzowa bez kości - płat świeży kg 250,00
7 Nóżki wieprzowe - świeże kg 23,00
8 Ogony wieprzowe - świeże kg 33,00
9 Ozory wieprzowe - świeże kg 55,00
10 Płuca wieprzowe - świeże kg 38,00
11 Polędwiczki wieprzowe kg 20,00
12 Schab wp. bez kości - świeży kg 260,00
13 Słonina mielona - świeża kg 20,00
14 Wołowe - extra bez kości ("zrazowa górna" / "kulka") - świeże kg 25,00
15 Wołowe z kością - antrykot -świeże, cięte kg 150,00
16 Żeberka wieprzowe extra mięsne, paski - świeże kg 65,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 35478,20 PLN

Część 11

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Kurczaki świeże 1500-2000g kg 65,00
2 Porcje rosołowe mrożone - paczkowane 500-2000g kg 760,00
3 Serca z indyka - świeże kg 27,00
4 Udka z kurczaka - ćwiartki świeże 350-400g kg 130,00
5 Wątróbka z kurczaka - świeża kg 80,00
6 Żołądki z indyka - świeże kg 42,00
7 Filet z piersi kurczaka (cały lub połowa piersi) bez kości, żeber, chrząstek - świeży kg 240,00
8 Filet z piersi z indyka bez kości, żeber, chrząstek - świeży kg 60,00
9 Podudzie z kurczaka - świeże 150-180g kg 350,00
10 Udziec z kurczaka bez kości, bez skóry - świeży 100-200g kg 200,00
11 Udziec z kurczaka bez kości, ze skórą - świeży 180-220g kg 100,00
12 Udziec z indyka bez kości, bez skóry - świeży 700g-1300 40,00
13 Skrzydła z indyka - świeże kg 70,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 20889,60 PLN

Część 12

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Jm "Orientacyjna ilość zamówienia *"
1 Baleron wieprzowy gotowany(zawartość mięsa wieprzowego minimum 75% ) kg 75,00
2 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego minimum 65% ) kg 90,00
3 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 110,00
4 Boczek rolowany faszerowany ( zawartość mięsa minimum 60%) kg 35,00
5 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości, bez chrzęści, bez skóry kg 160,00
6 Filet z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione minimum 74%) kg 75,00
7 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 55,00
8 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.: żywiecka, krakowska, oławska, itp.(zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 150,00
9 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 120,00
10 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70% ) kg 36,00
11 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70% ) kg 90,00
12 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.: krakowska, kminkowa, dębicka, itp.(zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 160,00
13 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 140,00
14 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego minimum 70%) kg 100,00
15 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70%) kg 80,00
16 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 90,00
17 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70%) kg 65,00
18 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%) kg 170,00
19 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobnione, "cienkie" (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60% ) kg 45,00
20 Kości wędzone wieprzowe (np.: schabowe, karkowe) kg 50,00
21 Krupnioki śląskie kg 45,00
22 Bułczanka kg 25,00
23 Metka wieprzowa podwędzana grubo rozdrobniona kg 65,00
24 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.: cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 65,00
25 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego minimum 60%) kg 30,00
26 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%) kg 65,00
27 Mielonka wieprzowo-drobiowa w otoczce z galaretki - typu smaczek (zawartość mięsa minimum 45%, zawartość galaretki do 10%) kg 80,00
28 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%) kg 70,00
29 Ogonówka parzona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 170,00
30 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego minimum 65%) kg 110,00
31 Parówki wieprzowe z szynki średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego z szynki minimum 75%) kg 110,00
32 Pasztetowa drobiowa kg 36,00
33 Pasztetowa wieprzowa popularna kg 45,00
34 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 45,00
35 Polędwica sopocka (zawartość mięsa minimum 75%) kg 135,00
36 Polędwica drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego minimum 65%) kg 65,00
37 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego minimum 60%) kg 70,00
38 Rolada ze schabu w przyprawach (zawartość mięsa ze wieprzowego minimum 75%) kg 70,00
39 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 30,00
40 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego minimum 40% ) kg 50,00
41 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych minimum 51%, w tym ozory 35% ) kg 70,00
42 Schab pieczony, wędzony (zawartość mięsa wieprzowego ze schabu minimum 80%) kg 50,00
43 Szynka biała parzona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70%) kg 60,00
44 Szynka drobiowa z kurczaka podwędzana (zawartość mięsa drobiowego minimum 80% ) kg 95,00
45 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 125,00
46 Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 80,00
47 Indyk w galarecie - kawałki mięsa indyczego, zatopione w galarecie (zawartość mięsa z indyka minimum 46%) kg 75,00
48 Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 70,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 79453,50 PLN

Część 13

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu "Wymagana waga jajka"Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Jaja kurze 63g-73g (L) szt. 14 000,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 10220,00 PLN

Część 14

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Biszkopty 120-3000g kg 30,00
2 Bombonierka -czekoladki nadziewane bezalkoholowe # 120-165g kg 16,00
3 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, truflowe, na przydkład: michałki) # kg 4,00
4 Ciastka maślane 500-2500g kg 12,00
5 Ciastka deserowe-kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 500-2500g kg 18,00
6 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 500-2500g kg 12,00
7 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 500-2500g kg 15,00
8 Ciastka owsiane / wielozbożowe 250-2500g kg 24,00
9 Pierniki nadziewane w czekoladzie 500-2500g kg 15,00
10 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 500-1000g kg 15,00
11 Galaretka w czekoladzie kg 3,00
12 Praliny nadziewane (minimim 40% masy kakaowej) # kg 2,00
13 Wafle bez dodatku cukru 70-120g kg 9,50
14 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 12,00
15 Zestaw wielkanocny z czekolady mlecznej (minimum 30% masy kakaowej) "zajączek i jajeczka wielkanocne" 80-100g kg 18,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 7860,50 PLN

Część 15

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *
1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane minimum 20% soku 1000-2000ml l 430,00
2 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250-330ml l 200,00
3 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750-1000ml l 220,00
4 Sok wysokosłodzony - naturalny zagęszczony z owoców czerwonych. Ekstrakt ogólny owoców minimum 60% 330-500ml l 15,00
5 Woda mineralna niegazowana/gazowana 1500ml szt 18,00
6 Soki owocowe 100% 1000ml l 180,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 6441,10 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Oferta złożona w postępowaniu na powyższą część podlegała odrzuceniu.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W przedmiotowym postępowaniu nie złożono żadnej oferty.

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 94851,24 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 94851,24 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 94851,24 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: „SEMI” Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6312296982

7.3.3) Ulica: ul. Gen. Wł. Andersa 6A

7.3.4) Miejscowość: Gliwice

7.3.5) Kod pocztowy: 44-100

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 94851,24 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-06-30

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Oferty złożone w postępowaniu na powyższą część podlegały odrzuceniu.

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Oferty złożone w postępowaniu na powyższą część podlegały odrzuceniu.

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 54266,63 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 77264,25 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 54266,63 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Tomasz Włoch Handel Obwoźny

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262663064

7.3.3) Ulica: ul. Chorzowska 3a/9

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-902

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 54266,63 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-06-30

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 24052,25 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 37185,75 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 24052,25 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Tomasz Włoch Handel Obwoźny

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262663064

7.3.3) Ulica: ul. Chorzowska 3a/9

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-902

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 24052,25 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-06-30

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 7186,21 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 7186,21 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 7186,21 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: HURTOWNIA MROŻONEK „ŚNIEŻYNKA” Renata Idzikowska Ślizów nr 93, 56-500 Syców

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6191002383

7.3.3) Ulica: Ślizów nr 93

7.3.4) Miejscowość: Syców

7.3.5) Kod pocztowy: 56-500

7.3.6.) Województwo: dolnośląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 7186,21 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-06-30

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Oferty złożone w postępowaniu na powyższą część podlegały odrzuceniu.

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 10)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 33193,65 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 39240,08 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 33193,65 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 10)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU Zakład Masarski s.c. Stanisław, Henryka Ośliźlok

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6472173248

7.3.3) Ulica: ul. Powstańców Śląskich 24

7.3.4) Miejscowość: Skrzyszów

7.3.5) Kod pocztowy: 44-348

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 10)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 33193,65 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-06-30

Część 11

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 11)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 18711,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 33339,60 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 18711,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 11)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU Zakład Masarski s.c. Stanisław, Henryka Ośliźlok

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6472173248

7.3.3) Ulica: ul. Powstańców Śląskich 24

7.3.4) Miejscowość: Skrzyszów

7.3.5) Kod pocztowy: 44-348

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 11)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 18711,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-06-30

Część 12

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 12)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 12)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 70173,60 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 115540,95 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 70173,60 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 12)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU Zakład Masarski s.c. Stanisław, Henryka Ośliźlok

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6472173248

7.3.3) Ulica: ul. Powstańców Śląskich 24

7.3.4) Miejscowość: Skrzyszów

7.3.5) Kod pocztowy: 44-348

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 12)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-12-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 70173,60 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-01-01 do 2024-06-30

Część 13

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 13)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Oferty złożone w postępowaniu na powyższą część podlegały odrzuceniu.

Część 14

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 14)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W przedmiotowym postępowaniu nie złożono żadnej oferty

Część 15

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 15)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W przedmiotowym postępowaniu nie złożono żadnej oferty

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.