eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Koszalin › Artyku³y spo¿ywcze



Og³oszenie z dnia 2024-01-08


Powi±zane og³oszenia:

Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Artyku³y spo¿ywcze

SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY

1.1.) Rola zamawiaj±cego

Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego

1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: SZPITAL WOJEWÓDZKI IM. MIKO£AJA KOPERNIKA W KOSZALINIE

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 330006292

1.5) Adres zamawiaj±cego

1.5.1.) Ulica: ul. Tytusa Cha³ubiñskiego 7

1.5.2.) Miejscowo¶æ: Koszalin

1.5.3.) Kod pocztowy: 75-581

1.5.4.) Województwo: zachodniopomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL426 - Koszaliñski

1.5.7.) Numer telefonu: 94 34 88 104

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: bozena.sterczynska@swk.med.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://www.swk.med.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-b2b1d2cb-941b-11ee-ba3b-4e891c384685

1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej

1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Og³oszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Artyku³y spo¿ywcze

2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-b2b1d2cb-941b-11ee-ba3b-4e891c384685

2.5.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00017010

2.6.) Wersja og³oszenia: 01

2.7.) Data og³oszenia: 2024-01-08

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak

2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2023/BZP 00302033/12/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:

2.2.17 Dostawa ¿ywno¶ci

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00536012

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: TP.382.146.2023 BS

4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie

4.3.) Warto¶æ zamówienia: 602174,70 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Czê¶æ 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

CZÊ¦Æ NR 1 MIÊSO, WÊDLINY, DRÓB
I. MIÊSO WIEPRZOWE:
1) Karkówka bez ko¶ci - ¶wie¿a 2100 kg ;
2) £opatka bez ko¶ci - ¶wie¿a 100 kg ;
3) Schab bez ko¶ci - ¶wie¿y 4500 kg ;
4) Miêso wieprzowe od szynki bez ko¶ci - ¶wie¿e 650 kg ;
5) ¯eberka wieprzowe paski - ¶wie¿e 200 kg ;
II. MIÊSO WO£OWE:
6) Wo³owina antrykot bez ko¶ci - ¶wie¿a 100 kg
III. WÊDLINY:
7) Kie³basa serdelek – sk³ad: miêso wieprzowe 80% (+/- 5%), kie³baski krótkie wieprzowe ¶rednio mielone, wêdzone, parzone bez sk³adników szkodliwych 250 kg ;
8) Kie³basa krakowska – sk³ad: miêso wieprzowo-wo³owe 80% (+/-5%) grubo rozdrobniona, wêdzona, parzona, bez sk³adników szkodliwych 150 kg ;
9) Kie³basa ¶l±ska – miêso wieprzowe 80% (+/- 5%), ¶rednio rozdrobniona, wêdzona, parzona bez sk³adników szkodliwych 150 kg ;
10) Kie³basa szynkowa wieprzowa – sk³ad: miêso wieprzowe 75% (+/- 5%), grubo rozdrobniona, parzona, bez sk³adników szkodliwych 2000 kg ;
11) Polêdwica sopocka – sk³ad: schab w ca³o¶ci, wêdzony, parzony, bez sk³adników szkodliwych 550 kg ;
12) Szynka konserwowa wieprzowa- bez sk³adników szkodliwych 800 kg ;
13) Szynka gotowana wieprzowa – miêso od szynki 80% (+/- 5%), wêdzona, parzona, bez sk³adników szkodliwych 2480 kg ;
14) Szynka z indyka – miêso w ca³o¶ci z indyka 80% (+/-5%), bez sk³adników szkodliwych 400 kg ;
15) Pasztetowa – wêdzona, bez sk³adników szkodliwych 350 kg ;
16) Boczek wêdzony parzony - bez sk³adników szkodliwych 230 kg ;
17) Smalec – paczkowany po 250 g 100 kg ;
18) S³onina - ¶wie¿a 150 kg ;
19) Kaszanka – gryczano-jêczmienna 200 kg ;
20) Schab pieczony bia³y – miêso wieprzowe schab w ca³o¶ci 90% (+/- 5%), bez sk³adników szkodliwych 350 kg ;
21) Kie³basa ¿ywiecka -sk³ad: miêso wieprzowo-wo³owe 80% (+/-5%) grubo rozdrobniona , wêdzona, parzona, bez sk³adników szkodliwych 170 kg ;
22) Szynka z kurczaka -miêso w ca³o¶ci z kurczaka 80% (+/-5%), bez sk³adników szkodliwych 400 kg ;
23) Salami wieprzowo-wo³owe 300 kg ;
IV. DRÓB ¦WIE¯Y
24) Kurczaki 500 kg ;
25) Filet z kurczaka 3000 kg ;
26) ¯o³±dki drobiowe 450 kg ;
27) W±tróbka drobiowa 450 kg ;
28) Porcje roso³owe 3300 kg ;
29) Udka z kurczaka 250-300g 3700 kg

4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzêce, miêso i produkty miêsne

4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 511039,70 PLN

Czê¶æ 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

RYBY ¦WIE¯E, MRO¯ONE, WÊDZONE, SOLONE
1) Filet z dorsza atlantyckiego – mro¿ony (bez skóry, bez glazury) 150-170g 1400 kg ;
2) Filet z miruny ze skór± – mro¿ony (ze skór±, bez glazury)110-170g 100 kg ;
3) Tuñczyk w kawa³kach w oleju ro¶linnym – 170g 300 szt. ;
4) ¦ledziowe filety a'la matias Premium A4 250 kg ;
5) Filet z dorsza ba³tyckiego ze skór± ¶wie¿y 150 – 300g 200 kg ;
6) Makrela wêdzona 100 – 200g 200 kg

4.5.3.) G³ówny kod CPV: 03311000-2 - Ryby

4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 91135,00 PLN

SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA

Czê¶æ 1

SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)

5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 492592,80 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 607808,25 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 492592,80 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 1)

7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Ma³y przedsiêbiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Pauladrob Bachorowska&Bachorowski Sp. K.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 331058397

7.3.4) Miejscowo¶æ: ¦widwin

7.3.6.) Województwo: zachodniopomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-03

8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 492592,80 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesi±ce

Czê¶æ 2

SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)

5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 69343,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 75967,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 69343,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 2)

7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: SCAMPI Ostrowski Aleksander

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 330882326

7.3.4) Miejscowo¶æ: M¶cice

7.3.6.) Województwo: zachodniopomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-01-03

8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 69342,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesi±ce

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.