Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-06-12
Sanok: Dostawy artykułów z grupy mięso i jego przetwory
Numer ogłoszenia: 198004 - 2012; data zamieszczenia: 12.06.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Sanoku , ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok, woj. podkarpackie, tel. 013 4655000, 4655015, faks 013 4655002.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Wymiar Sprawiedliwości.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów z grupy mięso i jego przetwory.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: Zadanie 1 1. Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 2. Kiełbasa mortadela CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 3. Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 4. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 400 kg 5. Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 250 kg 6. Szynka mielona wieprzowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 7. Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 250 kg 8. Pieczeń CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 9. Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 10. Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 250 kg 11. Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 12. Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 w szacunkowej ilości 250 kg 13. Pasztet CPV 15131131 w szacunkowej ilości 250 kg 14. Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 15. Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 300 kg 16. Pasztet konserwowy 110-140g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 17. Pasztet konserwowy 280-330g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg 18. Kiełbasa biała CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 19. Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg Zadanie 2 1. Mięso mielone świeże CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe świeże CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 200 kg 3. Mięso wołowe gulaszowe świeże CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 150 kg 4. Boczek wieprz. surowy świeży CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 300 kg 5. Żeberka wieprzowe paski świeże CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 200 kg 6. Kurczaki świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 300 kg 7. Udko z kurczaka świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8. Kości drobiowe (kulinarne)świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 450 kg 9. Serca drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10. Żołądki drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 11. Serca wołowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 200 kg.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Sanoku, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.06.2012 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Sanoku, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 1 1. Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 2. Kiełbasa mortadela CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 3. Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 4. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 400 kg 5. Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 250 kg 6. Szynka mielona wieprzowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 7. Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 250 kg 8. Pieczeń CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 9. Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 10. Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 250 kg 11. Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 12. Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 w szacunkowej ilości 250 kg 13. Pasztet CPV 15131131 w szacunkowej ilości 250 kg 14. Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 15. Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 300 kg 16. Pasztet konserwowy 110-140g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 17. Pasztet konserwowy 280-330g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg 18. Kiełbasa biała CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 19. Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 2 1. Mięso mielone świeże CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe świeże CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 200 kg 3. Mięso wołowe gulaszowe świeże CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 150 kg 4. Boczek wieprz. surowy świeży CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 300 kg 5. Żeberka wieprzowe paski świeże CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 200 kg 6. Kurczaki świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 300 kg 7. Udko z kurczaka świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8. Kości drobiowe (kulinarne)świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 450 kg 9. Serca drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10. Żołądki drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 11. Serca wołowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 200 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z SANOKA
- Usługa zorganizowania wycieczki do Włoch - Rzym dla osób uprawnionych do korzystania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych Uczelni Państwowej im. Jana Grodka w Sanoku
- Zakup samochodu osobowo-towarowego
- Przebudowa przepustu na potoku bez nazwy na dz. nr ew. 434/2 w ciągu drogi gminnej nr 117433R w miejscowości Zabłotce
- Dostawa warzyw i owoców dla SPZOZ Sanok.
- Remont sanitariatów na piętrze 1 i 2 w Zespole Szkół nr 1 w Sanoku
- Zakup samochodu terenowego przystosowanego do ratownictwa górskiego
więcej: przetargi w Sanoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy żywności do Górskiego Ośrodka Szkolno-Wypoczynkowego "Pod Durbaszką" w Jaworkach - Szczawnicy w 2025 r., filii Młodzieżowego Domu Kultury "Dom Harcerza" w Krakowie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 8 im. "Bajkowy Zakątek" w Bełchatowie
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 7 w Bełchatowie
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Integracyjnego Przedszkola Samorządowego nr 3 w Bełchatowie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.