eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-17

Kwidzyn: warzywa
Numer ogłoszenia: 197941 - 2007; data zamieszczenia: 17.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie, ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: warzywa.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - warzywa mrożone 1.Włoszczyzna mrożona słupek lub kostka 4-5 składnikowa w opakowaniach do 20 kg w ilości do 9 600 kg 2.Marchew mrożona kostka w opakowaniach do 20 kg w ilości do 1500 kg KOD CPV- 15331170-9 - warzywa mrożone Część II - ziemniaki 1.ziemniak jadalny w ilości do 120 000 kg Kod CPV 01112100-6 ziemniaki Część III - kapusta czerwona 1.kapusta czerwona w ilości do 5 000 kg Kod CPV 01121410-8 kapusta Część IV - kapusta biała 1.kapusta biała w ilości do 8000 kg Kod CPV 01121410-8 kapusta Część V - cebula 1.cebula w ilości do 12 000 kg Kod CPV 01121113-6 cebula Część VI - marchew 1.marchew korzeń w ilości do 12 000 kg Kod CPV 01121112-9 marchew Część VII - burak ćwikłowy 1.burak ćwikłowy w ilości 8 000 kg Kod CPV 01121111-2 - buraki ćwikłowe Część VIII - seler 1.seler korzeń w ilości do 6 500 kg Kod CPV 01121110-5 warzywa korzeniowe Część IX - por 1.por w ilości do 6 500 kg Kod CPV 01121000-1 warzywa Część X - pietruszka 1.pietruszka korzeń w ilości do 6500 kg Kod CPV - 01121110-5 warzywa korzeniowe Część XI - jabłka 1.jabłka w ilości do 5 600 kg Kod CPV 01131321-0 jabłka

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00 - 01.12.10.00 01.11.21.00 - 01.11.21.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 01.12.14.10 - 01.12.14.10 01.12.11.13 - 01.12.11.13 01.12.11.12 - 01.12.11.12 01.12.11.11 - 01.12.11.11 01.12.11.10 - 01.12.11.10 01.13.13.21 - 01.13.13.21 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 11.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.06.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne Z ubiegania się o zamówienia publiczne wyklucza się wykonawców którzy: nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust 1 Prawa zamówień publicznych wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania nie złożyli oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust.3 Prawa zamówień publicznych
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zawarte w formularzu ofertowym

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny, 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza 1.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.10.2007 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny, 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza 1 - sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: warzywa mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Włoszczyzna mrożona słupek lub kostka 4-5 składnikowa w opakowaniach do 20 kg w ilości do 9 600 kg 2.Marchew mrożona kostka w opakowaniach do 20 kg w ilości do 1500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.ziemniak jadalny w ilości do 120 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: kapusta czerwona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.kapusta czerwona w ilości do 5 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: kapusta biała.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.kapusta biała w ilości do 8000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: cebula.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.cebula w ilości do 12 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.13-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: marchew.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.marchew korzeń w ilości do 12 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.12-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: burak ćwikłowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.burak ćwikłowy w ilości 8 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.11-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: seler.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.seler korzeń w ilości do 6 500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.10-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: por.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.por w ilości do 6 500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: pietruszka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.pietruszka korzeń w ilości do 6500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.10-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: jabłka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.jabłka w ilości do 5 600 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.13.21-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.