eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi P³ock › Dostawy art. mleczarskich

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2010-01-28

P³ock: Dostawy art. mleczarskich
Numer og³oszenia: 19653 - 2010; data zamieszczenia: 28.01.2010
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny w P³ocku , ul. Sienkiewicza 22, 09-402 P³ock, woj. mazowieckie, tel. 024 2622031.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja rz±dowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy art. mleczarskich.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawy do siedziby zamawiaj±cego ni¿ej wymienionych warzyw w rocznej ilo¶ci szacunkowej: 1. Mleko pasteryzowane 2% PN-90/A-86003, w ilo¶ci 22 000 l. w folii o wadze 1l./szt., etykietowane z naniesion± na ka¿dej sztuce dat± przydatno¶ci do spo¿ycia oraz sk³adem chemicznym i surowcowym, a tak¿e z dostarczonym przy ka¿dej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 2. Ser topiony PN-66/A-86233, bez dodatków w ilo¶ci 700 kg., w opakowaniu jednostkowym o wadze 100g./szt., etykietowany z naniesion± na ka¿dej sztuce dat± przydatno¶ci do spo¿ycia oraz sk³adem chemicznym i surowcowym, a tak¿e z dostarczonym przy ka¿dej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 3. Ser ¿ó³ty PN-68/A-86230, w ilo¶ci 700 kg., foliowany w opakowaniu jednostkowym max.3kg./blok, etykietowany z naniesion± na ka¿dym bloku dat± przydatno¶ci do spo¿ycia oraz sk³adem chemicznym i surowcowym, a tak¿e z dostarczonym przy ka¿dej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 4. Serek homogenizowany PN-91/A-86300, w ilo¶ci 2400 kg., w opakowaniu jednostkowym 180g./sztuka, etykietowany z naniesion± na ka¿dej sztuce dat± przydatno¶ci do spo¿ycia oraz sk³adem chemicznym i surowcowym, a tak¿e z dostarczonym przy ka¿dej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 5. ¦mietana 18% PN-A-86050:2002, w ilo¶ci 1000 l. w folii o wadze 1l./szt., etykietowana z naniesion± na ka¿dej sztuce dat± przydatno¶ci do spo¿ycia oraz sk³adem chemicznym i surowcowym, a tak¿e z dostarczonym przy ka¿dej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 6. Twaro¿ek PN-91/A-86300, w ilo¶ci 2400 kg., w opakowaniu jednostkowym od 100g/sztukê do 150g./sztukê, etykietowany z naniesion± na ka¿dej sztuce dat± przydatno¶ci do spo¿ycia oraz sk³adem chemicznym i surowcowym, a tak¿e z dostarczonym przy ka¿dej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 7. Twaróg chudy PN-91/A-86300, w ilo¶ci 4000 kg., w opakowaniu jednostkowym max. 5kg./blok, etykietowany z naniesion± na ka¿dym bloku dat± przydatno¶ci do spo¿ycia oraz sk³adem chemicznym i surowcowym, a tak¿e z dostarczonym przy ka¿dej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Zamawiaj±cy nie przewiduje mo¿liwo¶ci sk³adania ofert czê¶ciowych..

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane 15.54.50.00 - Pasty serowe do smarowania 15.54.40.00 - Ser twardy 15.54.00.00 - Produkty serowarskie 15.51.20.00 - ¦mietana 15.54.21.00 - Ser twarogowy .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesi±cach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiaj±cy nie przewiduje wniesienia wadium

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: Wykonawcy spe³niaj±cy warunki opisane w SIWZ i ustawie Prawo zamówieñ publicznych, a wybór wykonawcy nast±pi przez porównanie ofert. Kryteria s± przeliczane matematycznie..
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Szczegó³owe informacje zawarte s± w SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny ul.Sienkiewicza 22 09-402 P³ock.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 16.02.2010 godzina 10:45, miejsce: Zak³ad Karny ul.Sienkiewicza 22 09-402 P³ock Pokój nr 1.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotycz±ce finansowania projektu/programu ze ¶rodków Unii Europejskiej: Zamówienie nie jest realizowane ze ¶rodków Unii Europejskiej.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.