Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-01-29
Zakopane: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Numer ogłoszenia: 19528 - 2008; data zamieszczenia: 29.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem, ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, fax 0-18 2013431 wew. 813.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych z grupy 15131000-8 w następujących ilościach:
Grupa I Wędliny i podroby wieprzowe
1. | Baleron gotowany | 300kg |
2. | Kabanos | 150kg |
3. | Kiełbasa krakowska parzona | 200kg |
4. | Kiełbasa krakowska sucha | 200kg |
5. | Kiełbasa szynkowa | 200kg |
6. | Kiełbasa toruńska | 250kg |
7. | Kiełbasa swojska | 100kg |
8. | Kiełbasa zielonogórska | 100kg |
9. | Kiełbasa zwyczajna | 100kg |
10. | Kiełbaski debreczynki | 250kg |
11. | Parówki cienkie wieprzowe | 250kg |
12. | Polędwica sopocka | 300kg |
13. | Schab pieczony | 250kg |
14. | Wędzonka krotoszyńska | 300kg |
15. | Kiełbasa biała | 150kg |
16. | Kiełbasa kanapkowa | 200kg |
17. | Mortadela wieprzowa | 50kg |
18. | Parówkowa wieprzowa | 50kg |
19. | Rolada z boczku | 200kg |
20. | Kiełbasa głogowska | 100kg |
Grupa II Szynki wieprzowe
1. | Szynka golonkowa prasowana | 200kg |
2. | Szynka gotowana | 200kg |
3. | Szynka konserwowa | 150kg |
4. | Szynka wiejska | 50kg |
5. | szynka Gaździny | 100kg |
6. | Szynka łopatkowa | 100kg |
7. | Szynka domowa | 100kg |
8. | Szynka wiedeńska | 50kg |
Grupa III Mięso cielęce
1. | Udziec cielęcy b/k | 200kg |
2. | Mięso gulaszowe cielęce | 200kg |
4. | Łopatka cielęca b/kości | 100kg |
Grupa IV Drób, mięso drobiowe oraz drobiowe wyroby wędliniarskie
1. | Filet z indyka surowy | 300kg |
2. | Filet z indyka wędzony | 150kg |
3. | Kiełbasa drobiowa | 50kg |
4. | Kurczak cały | 50kg |
5. | Nogi drobiowe | 800kg |
6. | Filet z drobiu surowy | 600kg |
7. | Polędwica drobiowa | 100kg |
8. | Wątróbka drobiowa | 40kg |
9. | Pasztet z indyka | 50kg |
10. | Skrzydełka z kurczaka | 50kg |
11. | Dramstyki (podudzie) | 200kg |
12. | Szynka drobiowa | 50kg |
13. | Salceson z indyka | 50kg |
14. | Szynka z indyka | 100kg |
Grupa V Mięso i podroby wieprzowe
1. | Boczek wędzony bez kości | 550kg |
2. | Boczek świeży bez kości | 50kg |
3. | Mięso gulaszowe wieprzowe | 150kg |
4. | Schab wieprzowy z kością | 1000kg |
5. | Słonina świeża | 100kg |
6. | Szynka wieprzowa bez kości | 300kg |
7. | Golonka wieprzowa przednia | 50kg |
8. | Wątroba wieprzowa | 50kg |
9. | Żeberka wieprzowe | 50kg |
10. | Karczek wieprzowy z kością | 600kg |
11. | Karczek wieprzowy b/kości | 300kg |
12. | Nogi wieprzowe | 30kg |
13. | Kości | 200kg |
Grupa VI Mięso i podroby wołowe
1. | Pieczeń wołowa | 500kg |
2. | Rozbeft | 300kg |
3. | Flaki wołowe | 50kg |
4. | Polędwica wołowa | 50kg |
5. | Mięso gulaszowe wołowe | 350kg |
6. | Antrykot | 50kg |
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 01.04.2008; lub data zakończenia: 31.03.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.
Potwierdzenie spełnienia tych warunków nastąpi na podstawie dokumentów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. - Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz ofertowy
2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składani ofert
3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
4. Upoważnienie do podpisania oferty.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikacje istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie Zamawiającego (pokój nr 106) lub pocztą..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.02.2008 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Wędliny i podroby wieprzowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Baleron gotowany 300kg 2. Kabanos 150kg 3. Kiełbasa krakowska parzona 200kg 4. Kiełbasa krakowska sucha 200kg 5. Kiełbasa szynkowa 200kg 6. Kiełbasa toruńska 250kg 7. Kiełbasa swojska 100kg 8. Kiełbasa zielonogórska 100kg 9. Kiełbasa zwyczajna 100kg 10. Kiełbaski debreczynki 250kg 11. Parówki cienkie wieprzowe 250kg 12. Polędwica sopocka 300kg 13. Schab pieczony 250kg 14. Wędzonka krotoszyńska 300kg 15. Kiełbasa biała 150kg 16. Kiełbasa kanapkowa 200kg 17. Mortadela wieprzowa 50kg 18. Parówkowa wieprzowa 50kg 19. Rolada z boczku 200kg 20. Kiełbasa głogowska 100kg - 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Szynki wieprzowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Szynka golonkowa prasowana 200kg 2. Szynka gotowana 200kg 3. Szynka konserwowa 150kg 4. Szynka wiejska 50kg 5. szynka Gaździny 100kg 6. Szynka łopatkowa 100kg 7. Szynka domowa 100kg 8. Szynka wiedeńska 50kg - 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso cielęce.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Udziec cielęcy b/k 200kg 2. Mięso gulaszowe cielęce 200kg 4. Łopatka cielęca b/kości 100kg - 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drób, mięso drobiowe oraz drobiowe wyroby wędliniarskie.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Filet z indyka surowy 300kg 2. Filet z indyka wędzony 150kg 3. Kiełbasa drobiowa 50kg 4. Kurczak cały 50kg 5. Nogi drobiowe 800kg 6. Filet z drobiu surowy 600kg 7. Polędwica drobiowa 100kg 8. Wątróbka drobiowa 40kg 9. Pasztet z indyka 50kg 10. Skrzydełka z kurczaka 50kg 11. Dramstyki (podudzie) 200kg 12. Szynka drobiowa 50kg 13. Salceson z indyka 50kg 14. Szynka z indyka 100kg - 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso i podroby wieprzowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Boczek wędzony bez kości 550kg 2. Boczek świeży bez kości 50kg 3. Mięso gulaszowe wieprzowe 150kg 4. Schab wieprzowy z kością 1000kg 5. Słonina świeża 100kg 6. Szynka wieprzowa bez kości 300kg 7. Golonka wieprzowa przednia 50kg 8. Wątroba wieprzowa 50kg 9. Żeberka wieprzowe 50kg 10. Karczek wieprzowy z kością 600kg 11. Karczek wieprzowy b/kości 300kg 12. Nogi wieprzowe 30kg 13. Kości 200kg - 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mięso i podroby wołowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Pieczeń wołowa 500kg 2. Rozbeft 300kg 3. Flaki wołowe 50kg 4. Polędwica wołowa 50kg 5. Mięso gulaszowe wołowe 350kg 6. Antrykot 50kg - 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 90
- 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 9 im. K. Makuszyńskiego w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2024 roku" - z podziałem na 6 części.
- Usługi ratownictwa wodnego w rozumieniu ustawy z dnia 18 sierpnia 2011 r. o bezpieczeństwie osób przebywających na obszarach wodnych (Dz. U. z 2020, poz. 350, ze zm.) - usługi społeczne
- Dostawy środków czystości
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w Zakopanem w okresie od 01.07.2024r do 31.12.2024r. - z podziałem na 6 części
- Świadczenie usług sprzątania budynków Sądu Rejonowego w Zakopanem
- dostawa ekwipunku skitourowego dla ratowników GOPR
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Drzewnych w Bydgoszczy
- Sukcesywna dostawa mięsa, mięsa mrożonego i wyrobów mięsnych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- Dostawa pieczywa, nabiału, mięsa, wędlin oraz drobiu
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia PIP według 7 części
- Sukcesywna dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.