eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-01-29

Zakopane: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Numer ogłoszenia: 19528 - 2008; data zamieszczenia: 29.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem, ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, fax 0-18 2013431 wew. 813.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych z grupy 15131000-8 w następujących ilościach:
Grupa I Wędliny i podroby wieprzowe

1. Baleron gotowany 300kg
2. Kabanos 150kg
3. Kiełbasa krakowska parzona 200kg
4. Kiełbasa krakowska sucha 200kg
5. Kiełbasa szynkowa 200kg
6. Kiełbasa toruńska 250kg
7. Kiełbasa swojska 100kg
8. Kiełbasa zielonogórska 100kg
9. Kiełbasa zwyczajna 100kg
10. Kiełbaski debreczynki 250kg
11. Parówki cienkie wieprzowe 250kg
12. Polędwica sopocka 300kg
13. Schab pieczony 250kg
14. Wędzonka krotoszyńska 300kg
15. Kiełbasa biała 150kg
16. Kiełbasa kanapkowa 200kg
17. Mortadela wieprzowa 50kg
18. Parówkowa wieprzowa 50kg
19. Rolada z boczku 200kg
20. Kiełbasa głogowska 100kg

Grupa II Szynki wieprzowe
1. Szynka golonkowa prasowana 200kg
2. Szynka gotowana 200kg
3. Szynka konserwowa 150kg
4. Szynka wiejska 50kg
5. szynka Gaździny 100kg
6. Szynka łopatkowa 100kg
7. Szynka domowa 100kg
8. Szynka wiedeńska 50kg

Grupa III Mięso cielęce
1. Udziec cielęcy b/k 200kg
2. Mięso gulaszowe cielęce 200kg
4. Łopatka cielęca b/kości 100kg

Grupa IV Drób, mięso drobiowe oraz drobiowe wyroby wędliniarskie
1. Filet z indyka surowy 300kg
2. Filet z indyka wędzony 150kg
3. Kiełbasa drobiowa 50kg
4. Kurczak cały 50kg
5. Nogi drobiowe 800kg
6. Filet z drobiu surowy 600kg
7. Polędwica drobiowa 100kg
8. Wątróbka drobiowa 40kg
9. Pasztet z indyka 50kg
10. Skrzydełka z kurczaka 50kg
11. Dramstyki (podudzie) 200kg
12. Szynka drobiowa 50kg
13. Salceson z indyka 50kg
14. Szynka z indyka 100kg

Grupa V Mięso i podroby wieprzowe
1. Boczek wędzony bez kości 550kg
2. Boczek świeży bez kości 50kg
3. Mięso gulaszowe wieprzowe 150kg
4. Schab wieprzowy z kością 1000kg
5. Słonina świeża 100kg
6. Szynka wieprzowa bez kości 300kg
7. Golonka wieprzowa przednia 50kg
8. Wątroba wieprzowa 50kg
9. Żeberka wieprzowe 50kg
10. Karczek wieprzowy z kością 600kg
11. Karczek wieprzowy b/kości 300kg
12. Nogi wieprzowe 30kg
13. Kości 200kg

Grupa VI Mięso i podroby wołowe
1. Pieczeń wołowa 500kg
2. Rozbeft 300kg
3. Flaki wołowe 50kg
4. Polędwica wołowa 50kg
5. Mięso gulaszowe wołowe 350kg
6. Antrykot 50kg
Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 01.04.2008; lub data zakończenia: 31.03.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.
    Potwierdzenie spełnienia tych warunków nastąpi na podstawie dokumentów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz ofertowy
    2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składani ofert
    3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
    4. Upoważnienie do podpisania oferty.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1. Cena - 90
  • 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikacje istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie Zamawiającego (pokój nr 106) lub pocztą..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.02.2008 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Wędliny i podroby wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Baleron gotowany 300kg
    2. Kabanos 150kg
    3. Kiełbasa krakowska parzona 200kg
    4. Kiełbasa krakowska sucha 200kg
    5. Kiełbasa szynkowa 200kg
    6. Kiełbasa toruńska 250kg
    7. Kiełbasa swojska 100kg
    8. Kiełbasa zielonogórska 100kg
    9. Kiełbasa zwyczajna 100kg
    10. Kiełbaski debreczynki 250kg
    11. Parówki cienkie wieprzowe 250kg
    12. Polędwica sopocka 300kg
    13. Schab pieczony 250kg
    14. Wędzonka krotoszyńska 300kg
    15. Kiełbasa biała 150kg
    16. Kiełbasa kanapkowa 200kg
    17. Mortadela wieprzowa 50kg
    18. Parówkowa wieprzowa 50kg
    19. Rolada z boczku 200kg
    20. Kiełbasa głogowska 100kg
    .
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 90
    • 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Szynki wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Szynka golonkowa prasowana 200kg
    2. Szynka gotowana 200kg
    3. Szynka konserwowa 150kg
    4. Szynka wiejska 50kg
    5. szynka Gaździny 100kg
    6. Szynka łopatkowa 100kg
    7. Szynka domowa 100kg
    8. Szynka wiedeńska 50kg
    .
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 90
    • 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso cielęce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Udziec cielęcy b/k 200kg
    2. Mięso gulaszowe cielęce 200kg
    4. Łopatka cielęca b/kości 100kg
    .
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 90
    • 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drób, mięso drobiowe oraz drobiowe wyroby wędliniarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Filet z indyka surowy 300kg
    2. Filet z indyka wędzony 150kg
    3. Kiełbasa drobiowa 50kg
    4. Kurczak cały 50kg
    5. Nogi drobiowe 800kg
    6. Filet z drobiu surowy 600kg
    7. Polędwica drobiowa 100kg
    8. Wątróbka drobiowa 40kg
    9. Pasztet z indyka 50kg
    10. Skrzydełka z kurczaka 50kg
    11. Dramstyki (podudzie) 200kg
    12. Szynka drobiowa 50kg
    13. Salceson z indyka 50kg
    14. Szynka z indyka 100kg
    .
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 90
    • 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso i podroby wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Boczek wędzony bez kości 550kg
    2. Boczek świeży bez kości 50kg
    3. Mięso gulaszowe wieprzowe 150kg
    4. Schab wieprzowy z kością 1000kg
    5. Słonina świeża 100kg
    6. Szynka wieprzowa bez kości 300kg
    7. Golonka wieprzowa przednia 50kg
    8. Wątroba wieprzowa 50kg
    9. Żeberka wieprzowe 50kg
    10. Karczek wieprzowy z kością 600kg
    11. Karczek wieprzowy b/kości 300kg
    12. Nogi wieprzowe 30kg
    13. Kości 200kg
    .
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 90
    • 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mięso i podroby wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Pieczeń wołowa 500kg
    2. Rozbeft 300kg
    3. Flaki wołowe 50kg
    4. Polędwica wołowa 50kg
    5. Mięso gulaszowe wołowe 350kg
    6. Antrykot 50kg
    .
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.04.2008; Zakończenie: 31.03.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 90
    • 2. Utrzymanie ceny w danym okresie - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.