Ogłoszenie z dnia 2014-06-05
Częstochowa: Wykonanie usługi przygotowania, dowozu oraz podania cateringu dla potrzeb organizacji Festiwalu Międzyszkolnego w ramach realizacji projektu pn.Koniec języka za przewodnika.
Numer ogłoszenia: 189732 - 2014; data zamieszczenia: 05.06.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miasto Częstochowa , ul. Śląska 11/13, 42-217 Częstochowa, woj. śląskie, tel. 34 3707100, faks 34 3707170.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.czestochowa.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi przygotowania, dowozu oraz podania cateringu dla potrzeb organizacji Festiwalu Międzyszkolnego w ramach realizacji projektu pn.Koniec języka za przewodnika..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia stanowi wykonanie usługi przygotowania, dowozu oraz podania cateringu dla potrzeb organizacji Festiwalu Międzyszkolnego w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika.Zamówienie zostało podzielone na 4 części: Część 1 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego dla Szkół Podstawowych w dniu 17.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika.Część 2 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego dla Gimnazjów w dniu 17.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika.Część 3 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego - panel dyskusyjny w dniu 18.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika.Część 4 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego - podsumowanie projektu w dniu 18.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.32.00.00-9, 55.52.12.00-0.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 18.06.2014.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
O zamówienie publiczne mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy Pzp;
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Wypełniony druk OFERTA stanowiący załącznik nr 1 do specyfikacji, zawierający oświadczenie, że wykonawca spełnia wszystkie warunki określone w specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz informację, czy wykonawca należy/nie należy do grupy kapitałowej.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.czestochowa.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Patrycja Bajerska - Wydział Edukacji Urzędu Miasta Częstochowy, ul. Śląska 11/13, pokój 305a.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.06.2014 godzina 08:30, miejsce: Urząd Miasta Częstochowy Biuro Obsługi Interesanta (partner), ul. Śląska 11/13,42-217 Cz-wa.Oferty zostaną otwarte w siedzibie Zamawiającego w dniu 13.06.204r., o godz.09:00 w sali nr 108.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Priorytetu IX - Rozwój kompetencji i wykształcenia w regionach, Działania 9.1.2. Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług edukacyjnych Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: tak
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego dla Szkół Podstawowych w dniu 17.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Realizacja usługi cateringowej dla 150 osób polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniem całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych i obsługi kelnerskiej (minimum 1 osoby), podczas Międzyszkolnego Festiwalu organizowanego w ramach projektu pn. Koniec języka za przewodnika, a po zakończonej usłudze zebranie zastawy i posprzątanie. W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: Ciepły posiłek: Strogonoff 400 ml, pieczywo 50g/os; Kanapki bankietowe różne 50g/szt - (3 szt/os.); Koreczki 3 rodzaje 30g - (4 szt/os.); Tymbaliki 50g - (1 szt/os.); Przekąski Finger food 20-50g - (3 szt/os.); Sałatki różne: owocowa, holenderska, curry 100g/os.; Ptysie nadziewane różnymi pastami - (2 szt/os.); Przekąski rybne 50g/os.; Torteletki różne 50-70g - (2 szt/os.); Ciastka bankietowe - (2 szt/os.); Napoje zimne (woda mineralna gazowana (35%) i niegazowana (65%) w butelkach 0,5l wraz z kubkiem, soki owocowe - 3 rodzaje 150 ml/osobę wraz z kubkiem) Napoje ciepłe - kawa, herbata 400 ml/os dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.32.00.00-9, 55.52.12.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 18.06.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego dla Gimnazjów w dniu 17.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Realizacja usługi cateringowej dla 150 osób polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniem całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych i obsługi kelnerskiej (minimum 1 osoby) podczas Międzyszkolnego Festiwalu organizowanego w ramach projektu pn. Koniec języka za przewodnika, a po zakończonej usłudze zebranie zastawy i posprzątanie.W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: Ciepły posiłek: Strogonoff 400 ml, pieczywo 50g/os; Kanapki bankietowe różne 50g/szt - (3 szt/os.); Koreczki 3 rodzaje 30g - (4 szt/os.); Tymbaliki 50g - (1 szt/os.); Przekąski Finger food 20-50g - (3 szt/os.); Sałatki różne: owocowa, holenderska, curry 100g/os.; Ptysie nadziewane różnymi pastami - (2 szt/os.); Przekąski rybne 50g/os.; Torteletki różne 50-70g - (2 szt/os.); Ciastka bankietowe - (2 szt/os.); Napoje zimne (woda mineralna gazowana (35%) i niegazowana (65%) w butelkach 0,5l wraz z kubkiem, soki owocowe - 3 rodzaje 150 ml/osobę wraz z kubkiem) Napoje ciepłe - kawa, herbata 400 ml/os dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.32.00.00-9, 55.52.12.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 18.06.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego - panel dyskusyjny w dniu 18.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Realizacja usługi cateringowej dla 30 osób polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniem całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych i obsługi kelnerskiej (minimum 1 osoby) podczas Międzyszkolnego Festiwalu organizowanego w ramach projektu pn. Koniec języka za przewodnika, a po zakończonej usłudze zebranie zastawy i posprzątanie.W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: Ciepły posiłek: Strogonoff 400 ml, pieczywo 50g/os; Kanapki bankietowe różne 50g/szt - (3 szt/os.); Koreczki 3 rodzaje 30g - (4 szt/os.); Tymbaliki 50g - (1 szt/os.); Przekąski Finger food 20-50g - (3 szt/os.); Sałatki różne: owocowa, holenderska, curry 100g/os.; Ptysie nadziewane różnymi pastami - (2 szt/os.); Przekąski rybne 50g/os.; Torteletki różne 50-70g - (2 szt/os.); Ciastka bankietowe - (2 szt/os.); Napoje zimne (woda mineralna gazowana (35%) i niegazowana (65%) w butelkach 0,5l wraz z kubkiem, soki owocowe - 3 rodzaje 150 ml/osobę wraz z kubkiem) Napoje ciepłe - kawa, herbata 400 ml/os dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.32.00.00-9, 55.52.12.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 18.06.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby organizacji Festiwalu Międzyszkolnego - podsumowanie projektu w dniu 18.06.2014r. w ramach realizacji projektu pn. Koniec języka za przewodnika.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Realizacja usługi cateringowej dla ok. 70 osób polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniem całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych i obsługi kelnerskiej (minimum 1 osoby) podczas Międzyszkolnego Festiwalu organizowanego w ramach projektu pn. Koniec języka za przewodnika, a po zakończonej usłudze zebranie zastawy i posprzątanie.W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: Ciepły posiłek: Strogonoff 400 ml, pieczywo 50g/os; Kanapki bankietowe różne 50g/szt - (3 szt/os.); Koreczki 3 rodzaje 30g - (4 szt/os.); Tymbaliki 50g - (1 szt/os.); Przekąski Finger food 20-50g - (3 szt/os.); Sałatki różne: owocowa, holenderska, curry 100g/os.; Ptysie nadziewane różnymi pastami - (2 szt/os.); Przekąski rybne 50g/os.; Torteletki różne 50-70g - (2 szt/os.); Ciastka bankietowe - (2 szt/os.); Napoje zimne (woda mineralna gazowana (35%) i niegazowana (65%) w butelkach 0,5l wraz z kubkiem, soki owocowe - 3 rodzaje 150 ml/osobę wraz z kubkiem) Napoje ciepłe - kawa, herbata 400 ml/os dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.32.00.00-9, 55.52.12.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 18.06.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z CZĘSTOCHOWY
- Świadczenie usług odbioru i transportu zwłok osób zmarłych w SP ZOZ Miejskim Szpitalu Zespolonym w Częstochowie
- Zakup i dostawa fabrycznie nowego samochodu ciężarowego typu wywrotka trójstronna - o DMC do 18t na potrzeby zapewnienia zabezpieczenia logistycznego ujęć wody.
- Zagospodarowanie przestrzeni przy ulicy Pawła Jasienicy 2- IL
- Zakup i dostawa urządzeń wielofunkcyjnych wraz z kompletami materiałów eksploatacyjnych (tonerów)
- Dostawa gazu ziemnego wysokometanowego typu E w 2026 roku
- Roboty związane z wykonaniem oznakowania poziomego na drogach powiatowych i wojewódzkich będących w utrzymaniu Powiatowego Zarządu Dróg w Częstochowie.
więcej: przetargi w Częstochowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków uczniom do szkół na terenie Gminy Radziłów w 2026 roku
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla placówek opiekuńczo-wychowawczych "Piaskowy Dom", "Morski Dom", "Wichrowy Dom" w Gdańsku
- Świadczenie usług cateringowych w siedzibach Biura Rzecznika Finansowego i innych wyznaczonych miejscach - w podziale na 5 części
- Prowadzenie stołówki szkolnej wraz z przygotowaniem , dowiezieniem i wydaniem posiłków w placówkach oświatowych na terenie Gminy Świętajno w 2026 r.
- Przygotowanie i dostarczenie obiadów do Dziennych Domów Pomocy Społecznej mieszczących się w Warszawie przy ul. Paca 42 i ul. Walecznych 59
- Usługa cateringowa i wynajem sali konferencyjnej na organizację spotkania roboczego dla 120 osób
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





