eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sosnowiec › Dostawa artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-01-16

Sosnowiec: Dostawa artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 18933 - 2009; data zamieszczenia: 16.01.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski w Sosnowcu , ul. Szpitalna 1, 41-219 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 0-32 2964219, 3630479, faks 0-32 2964219.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.sosnowiec.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych. Zamówienie składa się z 29 części - Pakietów z których każdy stanowi oddzielny przedmiot zamówienia: Pakiet nr 1 - przyprawy Pakiet nr 2 - jaja Pakiet nr 3 - drób Pakiet nr 4 - mięso Pakiet nr 5 - wędliny Pakiet nr 6 - pieczywo Pakiet nr 7 - tłuszcze roślinne Pakiet nr 8 - mleko Pakiet nr 9 - mąka Pakiet nr 10 - makarony Pakiet nr 11 - ryby Pakiet nr 12 - warzywa młode Pakiet nr 13 - warzywa korzeniowe i kapustne Pakiet nr 14 - kiszonki Pakiet nr 15 - ziemniaki Pakiet nr 16 - galanteria mleczarska Pakiet nr 17 - przetwory owocowe i warzywne, konserwy Pakiet nr 18 - mrożonki Pakiet nr 19 - warzywa i owoce suszone Pakiet nr 20 - warzywa strączkowe suche Pakiet nr 21 - pieczarki Pakiet nr 22 - owoce świeże krajowe Pakiet nr 23 - owoce południowe Pakiet nr 24 - artykuły sypkie Pakiet nr 25 - przyprawy do ciast Pakiet nr 26 - kasze Pakiet nr 27 - pieczywo dietetyczne Pakiet nr 28 - żurek Pakiet nr 29 - woda mineralna.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 31.42.50.0 - Jaja 15.11.20.00 - Drób 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne 15.51.00.00 - Mleko i śmietana 15.61.20.00 - Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty 15.61.33.00 - Produkty zbożowe 15.22.99.99 - 15.22.99.99 15.33.11.40 - Warzywa liściaste i kapustne 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona 32.00.00.0 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 32.12.00.0 - Ziemniaki i warzywa suszone 15.33.11.30 - Fasola, groch, papryki, pomidory i pozostałe warzywa 32.21.26.0 - Grzyby .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 29.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje obowiązku wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy: a. posiadają uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. b. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. c. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. d. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego. 2. Spełnienie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu Zamawiający będzie oceniał na podstawie dokumentów i oświadczeń zawartych w ofercie, przy zastosowaniu zasady (spełnia - nie spełnia).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawcy posiadają uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych, należy przedłożyć następujące dokumenty: a) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. - Dla wykonawców mających siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej stosuje się odpowiednio § 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2006r. Nr 87, poz. 605 z późn. zm.). 2. W celu potwierdzenia, że Wykonawcy posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia należy: - złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ. 3. W celu potwierdzenia, że Wykonawcy znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia należy: - złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ. 4. W celu potwierdzenia, że Wykonawcy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego należy: - złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ. 5. W celu potwierdzenia, że oferowany przedmiot zamówienia odpowiada wymaganiom Zamawiającego należy: - złożyć oświadczenie według załącznika nr 1 do SIWZ (Formularz oferty). 6. Dla wykonawców występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum) ma w szczególności zastosowanie art. 23 Prawa zamówień publicznych. Oferta winna zawierać dokument potwierdzający ustanowienie pełnomocnika do reprezentowania ich w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Warunki określone w art. 22 ust. 1 pkt 2 i 3 Prawa zamówień publicznych mogą być spełnione przez jednego z wykonawców lub wykonawców łącznie. Pozostałe warunki dotyczące wykonawcy stosuje się odpowiednio do wykonawców. 7. Pełnomocnictwo - jeśli Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik. Forma pełnomocnictwa: oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez notariusza. 8. Wypełnione czytelnie, podpisane i opieczętowane przez osobę / osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy : - formularz ofertowy wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. - formularz asortymentowo - cenowy wg wzoru stanowiącego załączniki nr 4.1- 4.29 do SIWZ. - formularz oświadczeń wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.sosnowiec.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski w Sosnowcu ul. Szpitalna 1 41-219 Sosnowiec.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.01.2009 godzina 10:00, miejsce: SPZZOZ Szpital Miejski w Sosnowcu, 41-219 Sosnowiec, ul. Szpitalna 1, Sekretariat III piętro.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sól warzona biała Pieprz prawdziwy czarny mielony Kwasek cytrynowy Ziele angielskie Majeranek Liść laurowy Kminek Czosnek granulowany Papryka słodka mielona Delikat przyprawa do mięsa Przyprawa do ryb Delikat przyprawa do drobiu Przyprawa do bigosu Przyprawa do potraw Kucharek Przyprawa w płynie op. 1÷ 5 l Ocet spirytusowy 6%-10% 0,5 l but. Przyprawa do flaków 20g Przyprawa do fasoli 20g Sos do sałatek KNORR 9g Żelatyna spożywcza op. 50 g Przyprawa do piernika op. 40g Soda oczyszczona op. 50g Przyprawa Gyros Cynamon Goździki op 10g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - Jaja spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja spożywcze średnie (55-60g) kl. I.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kura mięsna Kurczęta bez podrobów Porcja rosołowa Ćwiartka z kurczaka Filet z kurczaka św. Filet z indyka św. Udko z kurczaka Wątróbka drobiowa.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - Mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Karczek wp. z kością Boczek wp. z kością Łopatka z kością Schab wp. z kością Łopatka wp. b/k Wołowina b/k extra Mięso wp.-woł mielone Wołowina gulaszowa Wieprzowina gulaszowa Wątroba wieprzowa Słonina Kości wp. Wędzone.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szynka mielona wieprzowa Szynka wieprzowa got. Ekstra wędzona Szynka wieprzowa gotowana Polędwica drobiowa (100% mięsa dr) Kiełbasa drobiowa (diety) typu oławska, drob. szynka Kiełbasa typu: krakowska, zielonogórska, żywiecka, szynkowa wp, woł. Kiełbasa kminkowa Kiełbasa typu mielonka, pieczeń rzymska itp. Mortadela Boczek wędzony z żeberkami surowy Kiełbasa typu zwyczajna Baleron wieprzowy gotowany Parówki drobiowe Kiełbaski typu senatorskie.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - Pieczywo, drożdże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb razowy bez dodatku miodu i cukru 600g (20 kromek) Bułka zwykła 50g Chleb mieszany pszenno-żytni, bochenki po 700g (22 kromki) Bułka tarta Drożdże.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - Tłuszcze roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna mleczna w blokach Olej uniwersalny luz Olej sojowy luz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - Mleko, ser twarogowy, śmietana.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko spożywcze 2% luz Śmietana spożywcza 18% luz Ser twarogowy półtłusty Masło extra zaw. Tłuszczu 82,5% paczk. 200g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - Mąka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna typ 500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.20.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr 10 - Makarony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Makaron wyborowy grube formy Makaron zwykły formy średnie Makaron nitka cienka Makaron łazanka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr 11 - Ryby, przetwory rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z ryby (morszczuk) mrożony SHP kl. I Karp żywy (polski) Śledzie solone Matias a 5kg Filet Panga mrożony.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12 - Warzywa młode, sezonowe, nowalijki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew młoda obcinana Marchew młoda pęczki Seler z nacią pęczki Buraki młode Ziemniaki jadalne wczesne Por import Kapusta biała wczesna Kapusta czerwona wczesna Cebula młoda (nie zaschnięta) Pomidory Ogórek zielony świeży Ogórek szklarniowy Papryka żółta, zielona Papryka czerwona Kabaczek, cukinia Kalafior Brokuły Fasolka szparagowa Botwina Kalarepa Fasolka szparagowa zielona Kapusta kiszona młoda Rzodkiewka, pęczek nie mnij niż 10 szt. Szczypiorek, pęczek nie mniej niż 70g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.40-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pakiet nr 13 - Warzywa korzeniowe, kapustne, zielone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew korzeń Burak czerwony Pietruszka korzeń Seler korzeń Kapusta biała, (główka) Kapusta czerwona, (główka) Kapusta pekińska, (główka) Sałata zielona główka Kapusta brukselka Cebula zaschnięta Czosnek Por Pietruszka zielona: okres letni, pęczek nie mniej niż 100g Pietruszka zielona: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 50g Koperek: okres letni, pęczek nie mniej niż 70g Koperek: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 35g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.40-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pakiet nr 14 - Kiszonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ogórek kiszony Kapusta kiszona beczkowa.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.42-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Pakiet nr 15 - Ziemniaki jadalne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne późne workowane 30 - 50 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Pakiet nr 16 - Galanteria mleczarska.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ser podpuszczkowy twardy (żółty) tłusty typu Gouda Serek topiony porcjowany ~ (17,5g - 18g) Serek homogenizowany naturalny półtłusty pak. ~ (125g - 150g) Serek homogenizowany owocowy półtłusty pak. ~ (125g - 150g) Kefir 250g 2% Luks. Jogurt naturalny b/c ~ (180g - 200g) Jogurt owocowy ~ (150g - 200g).
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Pakiet nr 17 - Przetwory warzywne i owocowe, konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy 30% op. 4500g~4800g Koncentrat pomidorowy 30% op. 3200g ~3300g Koncentrat pomidorowy op. 1kg Koncentrat pomidorowy op. 860g Koncentrat pomidorowy op. 400g Koncentrat pomidorowy op. 200g Koncentrat pomidorowy op. 70g Groszek zielony konserwowy 400g Kukurydza konserwowa 400g Kukurydza konserwowa 2650g Papryka kons.Cała 900g Papryka kons. ćwiartki 720g Papryka kons. 500g Papryka kons. 300g Ogórek konserwowy 1 L Fasolka kons. ziel. 720g Fasolka kons. ziel. 520g Fasolka kons. czerw. 400g Chrzan tarty na kwasku cytr. 180g Musztarda chrzanowa 190g Musztarda stołowa 500g Majonez wyborowy 250g Majonez wyborowy 500g Sok Bobofrut 175ml Powidła śliwkowe 300g Dżem brzoskwiniowy 300g Dżem porcje 25g Miód pszczeli naturalny porcje 25g Miód sztuczny 320g Pasztet drobiowy 50g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Pakiet nr 18 - Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Aronia mrożona Truskawka mrożona Brokuły mrożone Kalafior mrożony Szpinak rozdrobniony mrożony Fasolka szparagowa mrożona Brukselka mrożona Marchewka mrożona kostka Groszek zielony mrożony Papryka czerwona mrożona Mieszanka kompotowa Włoszczyzna 3 składnikowa paski: marchew, pietruszka, seler Mieszanka warzywna 5 składnikowa mrożona.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Pakiet nr 19 - Warzywa i owoce suszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rodzynki Śliwka suszona cała Grzyby suszone.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.20.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Pakiet nr 20 - Warzywa strączkowe suche.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Fasola Jaś Fasola drobna jednolita Groch omielany.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.30-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Pakiet nr 21 - Pieczarka świeża.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczarka świeża luz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.60-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Pakiet nr 22 - Owoce świeże krajowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka Truskawka Śliwka węgierka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Pakiet nr 23 - Owoce południowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cytryna Mandarynka Pomarańcze Banan.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Pakiet nr 24 - Artykuły sypkie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka ziemniaczana Cukier Cukier puder Herbata granulowana Kawa zbożowa Kleik ryżowy opakowanie 250g Kaszka mleczno-ryżowa owocowa opakowanie 250g Kaszka bezmleczna owocowa opakowanie 250g Budyń bez cukru Galaretka owocowa Kisiel bez cukru 45g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Pakiet nr 25 - Przyprawy do ciast.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Proszek do pieczenia 32g Cukier waniliowy 32g Śmietan fix 9g Kakao 100g Czekolada mleczna 100g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Pakiet nr 26 - Kasze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryż Kasza jęczmienna drobna Kasza jęczmienna średnia Kasza manna Płatki owsiane Płatki jęczmienne.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Pakiet nr 27 - Pieczywo dietetyczne paczkowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo ryżowe GRANEX 100g różne smaki Suchary wyborowe 300g Suchary b/c 285g Biszkopty 120g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Pakiet nr 28 - Żurek w płynie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żurek w płynie op. 0,5l.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Pakiet nr 29 - Napoje, wody mineralne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda min. n/g (zwykła) 1,5l dla chorych (awaria parociągu) Woda min. gaz. 1,5l (zwykła).
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.90.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.