Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-10-10
Lipno: Dostawa warzyw i owoców
Numer ogłoszenia: 189208 - 2007; data zamieszczenia: 10.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lipnie, ul. Nieszawska 6, 87-600 Lipno, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 054 2880414, fax 054 2880414.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozlipno.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa warzyw i owoców.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET 1 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Selery kg 1200 2 Pory kg 1200 3 Marchew kg 15000 4 Cebula kg 3000 5 Buraczki kg 18000 6 Ziemniaki kg 150000 PAKIET 2 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Pomidory kg 1200 2 Ogórki kiszone kg 2400 3 Kapusta kwaszona kg 3600 4 Kapusta świeża kg 4500 5 Sałata świeża szt. 3000 6 Ogórki świeże kg 750 7 Kalafior kg 750 PAKIET 3 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Natka pietruszki pęcz. 1800 2 Koper pęcz. 1800 3 Szczypior pęcz. 900 4 Botwina pęcz. 450 5 Rzodkiewka pęcz. 300 PAKIET 4 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Jabłka kg 3000 2 Fasola kg 1200 3 Groch łuskany kg 600 4 Czosnek kg 90
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00 - 01.12.10.00 .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 36.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zawarta w SIWZ.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zawarta w SIWZ
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zawarta w SIWZ
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozlipno.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zawarta w SIWZ.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: Zawarta w SIWZ
IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: Zawarta w SIWZ
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.10.2007 godzina 10:30, miejsce: SPZOZ w Lipnie, Kancelaria Dyrektora.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet 1.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET 1 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Selery kg 1200 2 Pory kg 1200 3 Marchew kg 15000 4 Cebula kg 3000 5 Buraczki kg 18000 6 Ziemniaki kg 150000.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet 2.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET 2 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Pomidory kg 1200 2 Ogórki kiszone kg 2400 3 Kapusta kwaszona kg 3600 4 Kapusta świeża kg 4500 5 Sałata świeża szt. 3000 6 Ogórki świeże kg 750 7 Kalafior kg 750.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet 3.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET 3 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Natka pietruszki pęcz. 1800 2 Koper pęcz. 1800 3 Szczypior pęcz. 900 4 Botwina pęcz. 450 5 Rzodkiewka pęcz. 300.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet 4.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET 4 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Jabłka kg 3000 2 Fasola kg 1200 3 Groch łuskany kg 600 4 Czosnek kg 90.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.