To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-09-03
Radziłów: Przygotowanie oraz dostarczanie posiłków.
Numer ogłoszenia: 189189 - 2012; data zamieszczenia: 03.09.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 168147 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Radziłów, Plac 500-lecia 14, 19-213 Radziłów, woj. podlaskie, tel. 86 2737110, faks 86 2737111.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie oraz dostarczanie posiłków..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie oraz dostarczenie posiłków w ramach wieloletniego programu Pomoc państwa w zakresie dożywiania do trzech punktów wydawania posiłków tj. 1)Gimnazjum w Radziłowie ul. Szkolna 1, 19-213 Radziłów, 2)Szkoła Podstawowa w Radziłowie ul. Szkolna 1, 19-213 Radziłów, 3)Szkoła Podstawowa w Słuczu, 19-213 Radziłów Ilość zamawianych posiłków dziennie szacuje się średnio, w okresie od 04 września 2012r do 27 czerwca 2013 r. dla punktów; -Gimnazjum w Radziłowie ok. 55 obiadów dziennie przez 185 dni, tj. ok. 10.175 posiłków, -Szkoła Podstawowa w Radziłowie ok. 60 obiadów dziennie przez 185 dni, tj. ok. 11.100 posiłków. - Szkoła Podstawowa w Słuczu ok. 55 obiadów dziennie przez 185 dni, tj. ok. 10.175 posiłków. Jednocześnie Zamawiający informuje, że w przypadku Szkoły Podstawowej w Słuczu ostateczna ilość posiłków na rok 2013 zostanie przekazana Wykonawcy do końca lutego 2013 r. Razem szacunkowa ilość posiłków dziennie ok. 170 obiadów. Ogółem - ok. 31.450 posiłków...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.31.00 - Usługi w zakresie posiłków szkolnych .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.09.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Marta Magdalena Zejer Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe M&MZ, Barszczewo 2A, 16-070 Choroszcz, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 157250,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 151274,50
Oferta z najniższą ceną: 151274,50 / Oferta z najwyższą ceną: 220150,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dowóz posiłków do szkół podstawowych w Gminie Opatówek w 2025 roku
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla wychowanków Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii w Myśliborzu w przedziale wiekowym 15-19 lat
- Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla dzieci do Miejskiego Przedszkola Nr 3 w Ustce w 2025 roku
- WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 64 WE WROCŁAWIU
- "Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa wyżywienia dla dzieci w wieku od 20 tygodnia do lat 3 w roku 2025"
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla wychowanków Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii w Smolnicy w przedziale wiekowym 11-18 lat
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.