Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-08-13
Zamość: Dostawa artykułów spożywczych.
Numer ogłoszenia: 188992 - 2008; data zamieszczenia: 13.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Zamościu, ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość, woj. lubelskie, tel. 0-84 6380070, fax 0-84 6395047.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I 1. Cukier - 7000,00 kg 2. Makaron świderki - 5000,00 kg 3. Makaron nitki - 2000,00 kg 4. Kawa zbożowa - 600,00 kg 5. Herbata granulowana - 300,00 kg 6. Ocet - 150,00 l 7. Ketchup łagodny - 1000,00 kg 8. Musztarda - 1000,00 kg 9. Sól spożywcza - 1300,00 kg 10. Przyprawa do zup w płynie -1300,00 l 11. Przyprawa warzywna - 1200,00 kg 12. Rosół z kury (kostka) - 500,00 kg 13. Fasola biała łuskana - 2500,00 kg 14. Groch łuskany - 1000,00 kg Część II 1. Mąka pszenna - 2700,00 kg 2. Kasza gryczana - 2100,00 kg 3. Kasza jęczmienna drobna - 1900,00 kg 4. Kasza manna - 1000,00 kg 5. Ryż - 3400,00 kg 6. Płatki owsiane - 600,00 kg Część III 1. Margaryna do smarowania pieczywa (kostka) 250g.- 8400,00 kg 2. Olej roślinny - 2200,00 l Część IV 1. Koper suszony, opakowanie 1 kg - 15,00 kg 2. Liść laurowy suszony, opakowanie 1 kg - 23,00 kg 3. Majeranek suszony, opakowanie 1 kg - 16,00 kg 4. Natka pietruszki suszona, opakowanie 1 kg - 34,00 kg 5. Papryka łagodna suszona, opakowanie 1 kg - 18,00 kg 6. Pieprz ziołowy mielony, opakowanie 1 kg - 40,00 kg 7. Pieprz czarny mielony, opakowanie 1 kg - 41,00 kg 8. Ziele angielskie suszone, opakowanie 1 kg - 22,00 kg
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.1 . -, 15.61.2 . -, 15.41.1 . -, 15.87.2 . -.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Nie jest pobierane zgodnie z art. 45 ust. 2 ustawy..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy, tzn., a) Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności. b) Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. c) Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. d) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca zobowiązany jest dołączyć do oferty następujące dokumenty i oświadczenia: a) prawidłowo wypełniony i podpisany formularz ofertowy, stanowiący załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. b) wypełnione i podpisane oświadczenie o danych Wykonawcy stanowiący załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. c) oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu stanowiący załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ. d) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. e) zatwierdzony przez Wykonawcę projekt umowy stanowiący załącznik nr 4 do niniejszej SIWZ.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Zamościu ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.08.2008 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny w Zamościu ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość /sekretariat/.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier - 7000,00 kg 2. Makaron świderki - 5000,00 kg 3. Makaron nitki - 2000,00 kg 4. Kawa zbożowa - 600,00 kg 5. Herbata granulowana - 300,00 kg 6. Ocet - 150,00 l 7. Ketchup łagodny - 1000,00 kg 8. Musztarda - 1000,00 kg 9. Sól spożywcza - 1300,00 kg 10. Przyprawa do zup w płynie -1300,00 l 11. Przyprawa warzywna - 1200,00 kg 12. Rosół z kury (kostka) - 500,00 kg 13. Fasola biała łuskana - 2500,00 kg 14. Groch łuskany - 1000,00 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.1 . -.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mąka pszenna - 2700,00 kg 2. Kasza gryczana - 2100,00 kg 3. Kasza jęczmienna drobna - 1900,00 kg 4. Kasza manna - 1000,00 kg 5. Ryż - 3400,00 kg 6. Płatki owsiane - 600,00 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.2 . -.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Margaryna do smarowania pieczywa (kostka) 250g.- 8400,00 kg 2. Olej roślinny - 2200,00 l.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.1 . -.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Część IV.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Koper suszony, opakowanie 1 kg - 15,00 kg 2. Liść laurowy suszony, opakowanie 1 kg - 23,00 kg 3. Majeranek suszony, opakowanie 1 kg - 16,00 kg 4. Natka pietruszki suszona, opakowanie 1 kg - 34,00 kg 5. Papryka łagodna suszona, opakowanie 1 kg - 18,00 kg 6. Pieprz ziołowy mielony, opakowanie 1 kg - 40,00 kg 7. Pieprz czarny mielony, opakowanie 1 kg - 41,00 kg 8. Ziele angielskie suszone, opakowanie 1 kg - 22,00 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.2 . -.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z ZAMOŚCIA
- ZRĘBKOWANIE, TRANSPORT I ZAGOSPODAROWANIE ODPADÓW ULEGAJĄCYCH BIODEGRADACJI W POSTACI GAŁĘZI DRZEW I KRZEWÓW
- Roboty budowlane w zakresie: Remont ścian i piwnic wraz z izolacją przeciwwilgociową w budynku nr 10 w miejscowości Jawidz.
- "REMONT NAWIERZCHNI BITUMICZNYCH MASĄ Z BETONU ASFALTOWEGO DRÓG NA TERENIE MIASTA ZAMOŚĆ W 2024R
- Roboty budowlane w zakresie: Remont budynku nr 1 w kompleksie wojskowym przy ul. 1-go Maja w Woli Uhruskiej.
- Renowacja elewacji podcieni kamienic przy ulicy Staszica numer 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39 w Zamościu
- Remont mostu zlokalizowanego na drodze powiatowej nr 3203L Nielisz - Gruszka Duża - Tworyczów w m. Gruszka Duża
więcej: przetargi w Zamościu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.