eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówDostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-01-17

Kraków: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Numer ogłoszenia: 18647 - 2011; data zamieszczenia: 17.01.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 339029 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej, os. Zgody 18, 31-951 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6460303, 6460100, faks 012 6460199.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa Straż Pożarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. Termin realizacji zamówienia: przez okres 1-go roku od dnia podpisania umowy Zapotrzebowanie na mięso, wędliny i podroby przez 1-go roku: Baleron gotowany wieprzowy 600 kg, Szynka z drobiu 250 kg, Boczek faszerowany 210 kg, Boczek wędzony bez żeberek 540 kg, Filet z indyka wędzony naturalny 400 kg, Filet z piersi kurczaka surowy b/k 500 kg, Flaki wołowe surowe 1000 kg, Golonka wieprzowa surowa przednia 150 kg, Kabanos wieprzowy 160 kg, Kark wieprzowy z/k kl.1 500 kg, Kiełbasa biała grilowa 600 kg, Rolada z fileta z drobiu 150 kg, Kiełbasa krakowska sucha 280 kg, Kiełbasa małopolska 120 kg, Kiełbasa mortadela drobiowa 200 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa 360 kg, Kiełbasa toruńska 800 kg, Kiełbasa wiejska 100 kg, Kiełbasa zielonogórska 20 kg, Kiełbasa zwyczajna 150 kg, Kiszka jęczmienna 500 kg, Kiszka pasztetowa 500 kg, Kości wołowe 500 kg, Łopatka wieprzowa bez skóry i tłuszczu z/k kl.1 2100 kg, Mięso wołowe pieczeniowe b/k kl.1 400 kg, Nogi wieprzowe 200 kg, Ogony wieprzowe 190 kg, Parówki cienkie drobiowe 310 kg, Pasztet pieczony 300 kg, Pieczeń rzymska 200 kg, Pieczeń wiedeńska 150 kg, Pierś z indyka surowa 500 kg, Polędwica sopocka 200 kg, Polędwica wołowa surowa 100 kg, Porcje rosołowe 2000 kg, Salceson domowy 150 kg, Salceson z drobiu 450 kg, Schab z kością surowy i polędwiczką kl.1 1000 kg, Schab pieczony b/k kl.1 100 kg, Słonina bez skóry 540 kg, Smalec 300 kg, Szynka wieprzowa gotowana 600 kg, Szynka wieprzowa pieczona 410 kg, Szynka wieprzowa surowa bez skóry i biodrówki kl.1 2000 kg, Wątroba wieprzowa 500 kg, Wątroba z drobiu 200 kg, Żeberka wieprzowe paski kl.1 350 kg, Żołądki z drobiu 400 kg, Boczek surowy b/k 120 kg, Polędwica z indyka prasowana 300 kg, Serca wieprzowe 200 kg. Podane ilości mięsa, wędlin i podrobów stanowią wielkość szacunkową i zostały obliczone na podstawie roku (2009). Faktyczne zapotrzebowanie zależne będzie od ilości osób żywionych przez Szkołę Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. W związku z tym nie ma możliwości określenia minimalnych i maksymalnych ilości mięsa, wędlin i podrobów, które zostaną zakupione u Wykonawcy. Dostawa towaru raz w tygodniu na koszt dostawcy po wcześniejszym zamówieniu telefonicznym.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 170000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 172216,81

  • Oferta z najniższą ceną: 172216,81 / Oferta z najwyższą ceną: 223799,30

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.