To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-09-01
Nowy Sącz: Wykonanie usługi zapewnienia miejsc noclegowych, wyżywienia oraz infrastruktury sportowej na potrzeby obozów letnich prowadzonych przez Instytut Kultury Fizycznej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nowym Sączu
Numer ogłoszenia: 186351 - 2014; data zamieszczenia: 01.09.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 137859 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu, ul. Staszica 1, 33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie, tel. 018 4434545, faks 018 4434545.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi zapewnienia miejsc noclegowych, wyżywienia oraz infrastruktury sportowej na potrzeby obozów letnich prowadzonych przez Instytut Kultury Fizycznej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nowym Sączu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi zapewnienia miejsc noclegowych, wyżywienia oraz infrastruktury sportowej na potrzeby obozów letnich prowadzonych przez Instytut Kultury Fizycznej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nowym Sączu.2.W ramach usługi Wykonawca jest zobowiązany, w szczególności do zapewnienia:2.1.Lokalizacji obozu:a. w odległości max. do 50 km od siedziby Zamawiającego z zastrzeżeniem lit b).b. Uwaga: Zamawiający dopuszcza realizację zamówienia w ośrodku sportów wodnych zlokalizowanym na terenie Polski, w odległości większej niż 50 km, jednak nie większej niż 300 km od siedziby Zamawiającego - w takim przypadku do obowiązków wykonawcy należeć będzie zorganizowanie wliczonego w cenę oferty, transportu uczestników obozów wraz z bagażami koncesjonowanym środkiem transportu posiadającym potwierdzoną sprawność techniczną: na obozy: spod siedziby zamawiającego do miejsca realizacji obozu i z powrotem po ich zakończeniu: z miejsca realizacji obozu pod siedzibę zamawiającego.c)nad akwenem wodnym, w ośrodku sportów wodnych z przystanią jachtową oraz akwenem szkoleniowym; d)na terenie ośrodka: pomost jachtowy, domek dla wachty służbowej z widokiem na akwen szkoleniowy tzw. (oko), teren do realizacji zajęć z atletyki terenowej i obozownictwa (miejsce na ognisko obozowe); boisko do realizacji zajęć z przedmiotu: organizacja czasu wolnego (boisko do piłki siatkowej i koszykówki) 2.Wyposażenia: a)Specjalistycznego sprzętu pływającego niezbędnego do zajęć dydaktycznych i do asekuracji wg zestawienia określonego w specyfikacji b) specjalistycznego sprzętu ratowniczego wg zestawienia określonego w specyfikacji c)miejsca do prowadzenia wykładów (salę wykładową minimum 60 - osobową wraz z wyposażeniem multimedialnym (ekran, rzutnik multimedialny, odtwarzacz DVD). d)Sprzęt, o którym mowa w lit. a) i b) powyżej musi być sprawny technicznie, nieuszkodzony spełniający wszystkie normy bezpieczeństwa.2.3.Warunków mieszkaniowych: a)Zakwaterowanie wszystkich studentów oraz kadry na terenie jednego ośrodka wyposażonego w pełny węzeł sanitarny (MINIMUM 7 UBIKACJI I 14 NATRYSKÓW) oraz monitoring. b)Zakwaterowanie w pokojach:dla studentów 2-6 osobowe, dla kadry 2 osobowe 2.4.Wyżywienia: 1)Całodzienne wyżywienie (śniadanie w formie szwedzkiego stołu, dwudaniowy obiad z zestawem surówek oraz kolację w formie szwedzkiego stołu; do każdego posiłku napoje) w 60 osobowej wentylowanej stołówce znajdującej się na terenie ośrodka. 2) Pory posiłków dostosowane będą do potrzeb obozu i ustalone z kierownikiem obozu. 3)Posiłki muszą być sporządzane i wydawane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego oraz wykonane ze świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy przydatności do spożycia. Wyklucza się mięso i potrawy (posiłki) gotowe np. z puszek konserwowych, słoików itp. 4)Zamawiający nie dopuszcza podawania i serwowania posiłków w naczyniach jednorazowych.2.5.Paliwa do łodzi motorowych..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00 - Hotelarskie usługi noclegowe 55.12.00.00 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji 55.32.41.00 - 55.32.41.00 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 92.61.00.00 - Usługi świadczone przez ośrodki sportowe 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.07.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Tomasz Białkowski, Agnieszka Białkowska AQUA S.C., ul. Maja 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 46629,64 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 50958,00
Oferta z najniższą ceną: 50958,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50958,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NOWEGO SĄCZA
- Dostawa wyposażenia diagnostycznego urządzeń elektronicznych - pomocy dydaktycznych niezbędnych do realizacji kursów w ramach projektu "Rozwój CKZ w Nowym Sączu". Postępowanie 4.
- BZP.271.62.2025 Zagospodarowanie terenu działki nr 13/2 przy ul. Sucharskiego w Nowym Sączu
- BZP.271.59.2025 Prace związane ze sporządzaniem operatu szacunkowego - wycena nieruchomości
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych składająca się z 7części.
- BZP.271.61.2025 Prace związane ze sporządzaniem operatu szacunkowego
- Usługi cateringowe polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków na potrzeby uczestników Dziennego Domu Wsparcia w Nowym Sączu.
więcej: przetargi w Nowym Sączu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Prowadzenie stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Szemudzie z posiłkami przygotowywanymi na miejscu wraz z dzierżawą pomieszczeń i wyposażenia
- Świadczenie usługi całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów UCZKIN
- Prowadzenie stołówki szkolonej w Szkole Podstawowej w Bojanie z możliwością przygotowywania posiłków na miejscu w celu ich dalszej odsprzedaży poza terenem szkoły wraz z dzierżawą pom. i wyposażenia
- Usługa całodziennego kompleksowego żywienia pacjentów Samodzielnego Publicznego Sanatorium Gruźlicy i Chorób Płuc w Poniatowej
- Kompleksowa realizacja usług cateringowo-gastronomicznych w ramach IV Kongresu Nauk Rolniczych
- 271.2025 wyłonienie wykonawcy usług cateringowych i gastronomicznych dla potrzeb uczestników konferencji: Quantum Optics XI.
więcej: Hotelarskie usługi noclegowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.