eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Poznań › Dostawa produktów sypkich i przetworów warzywnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-08-08

Poznań: Dostawa produktów sypkich i przetworów warzywnych
Numer ogłoszenia: 185452 - 2008; data zamieszczenia: 08.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Wojewódzki w Poznaniu, ul. Juraszów 7/19, 60-479 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 061 8411482, 8233451, fax 061 8212274,8233451.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lutycka.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów sypkich i przetworów warzywnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamówienie częściowe nr 1 Sukcesywna dostawa przetworów warzywnych: 1.Szczaw konserwowany a 0,9 kg - 200 szt. 2.Chrzan konserwowy a 0,9 kg - 500 szt. 3. Ogórki konserwowe a 0,9 kg - 100 szt. 4. Ziemniaki puree - luz - 1000 kg 5. Mus jabłkowy a 0,9 kg -200 szt. 6. Fasola konserwowa szparagowa a 0,9 g - 1000 szt. 7. Kukurydza konserwowa a 400 g - 200 szt. 8. Koncentrat pomidorowy a 1 kg 30† 1200 szt. 9. Koncentrat pomidorowy a 200 g 30† 500 szt. 10. Groszek konserwowy a 0,9 kg - 800 szt. 11. Groszek konserwowy a 400 g - 200 szt. 12. Owoce suszone mieszane - 2 kg 13. Rodzynki - 1,5 kg 14. Papryka konserwowa a 800 g - 400 szt. Zamowienie częściowe nr 2 Sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych: 1. Makaron krajanka - 800 kg 2. Makaron kolanka - 1.500 kg 3. Makaron nitki - 500 kg 4. Makaron wstążki - 500 kg 5. Cukier - 10.000 kg 6. Cukier waniliowy a 32 g - 800 szt. 7. Miód porcyjny a 25 g - 26.000 szt. 8. Syrop owocowy - 3.500 litrów 9. Kisiel bez cukru a 40 g - 1.000 szt. 10. Budyń śmietankowy bez cukru a 40 g - 200 szt. 11. Kakao a 100 g - 500 szt. 12. Herbata expresowa - 100 szt. 13. Herbata granulowana a 100 g - 2.500 szt. 14. Kawa zbożowa a 0,5 kg - 2.500 szt. 15. Kawa naturalna rozpuszczalna a 100 g - 50 szt. 16. Herbata miętowa expresowa - 1.600 szt. 17. Ocet 0,5 l - 800 szt. 18. Musztarda sarepska a 1kg - 800 szt. 19. Przyprawa jarzynka - Vegeta a 200 g - 350 kg. 20. Majonez a 0,9 kg - 700 szt. 21. Imbir mielony - 2 kg 22. Gałka muszkatałowa a 20 g - 100 szt. 23. Majeranek luz - 60 kg 24. Ziele angielskie luz - 25 kg 25. Liście laurowe luz - 15 kg 26. Pieprz naturalny luz - 40 kg 27. Cynamon a 20 g - 400 szt. 28. Pieprz ziołowy luz - 30 kg 29. Goździki a 20 g - 200 szt. 30. Kwasek cytrynowy luz - 100 kg 31. Czosnek mielony - 30 kg 32. Sól biała jodowana - 3.000 kg 33. Papryka mielona luz - 20 kg 34. Kminek a 20 g - 400 szt. 35. Maggi a 1 litr - 500 szt. 36. Żurek koncentrat luz - 400 kg 37. Żelatyna luz - 50 kg 38. Galaretka owocowa luz - 5 kg 39. Śmietanka do kawy - 200 szt. 40. Dżem porcyjny a 25 g (truskawkowy, wiśniowy, morelowy, cz. porzeczka) - 40.000 szt.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze gdzie indziej niesklasyfikowane, nawet suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone Oryginalny kod CPV: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/ lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Sytuacja podmiotowa wykonawcy, Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru, Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, Oświadczenie z art. 22 i 24, Oświadczenie z art. 22 i 24

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lutycka.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W siedzibie Zamawiającego.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.08.2008 godzina 10:00, miejsce: W siedzibie Zamawiającego pokój nr Kancelaria Nr 87 a.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa przetworów warzywnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa przetworów warzywnych: 1.Szczaw konserwowany a 0,9 kg - 200 szt. 2.Chrzan konserwowy a 0,9 kg - 500 szt. 3. Ogórki konserwowe a 0,9 kg - 100 szt. 4. Ziemniaki puree - luz - 1000 kg 5. Mus jabłkowy a 0,9 kg -200 szt. 6. Fasola konserwowa szparagowa a 0,9 g - 1000 szt. 7. Kukurydza konserwowa a 400 g - 200 szt. 8. Koncentrat pomidorowy a 1 kg 30† 1200 szt. 9. Koncentrat pomidorowy a 200 g 30† 500 szt. 10. Groszek konserwowy a 0,9 kg - 800 szt. 11. Groszek konserwowy a 400 g - 200 szt. 12. Owoce suszone mieszane - 2 kg 13. Rodzynki - 1,5 kg 14. Papryka konserwowa a 800 g - 400 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych: 1. Makaron krajanka - 800 kg 2. Makaron kolanka - 1.500 kg 3. Makaron nitki - 500 kg 4. Makaron wstążki - 500 kg 5. Cukier - 10.000 kg 6. Cukier waniliowy a 32 g - 800 szt. 7. Miód porcyjny a 25 g - 26.000 szt. 8. Syrop owocowy - 3.500 litrów 9. Kisiel bez cukru a 40 g - 1.000 szt. 10. Budyń śmietankowy bez cukru a 40 g - 200 szt. 11. Kakao a 100 g - 500 szt. 12. Herbata expresowa - 100 szt. 13. Herbata granulowana a 100 g - 2.500 szt. 14. Kawa zbożowa a 0,5 kg -2.500 szt. 15. Kawa naturalna rozpuszczalna a 100 g - 50 szt. 16. Herbata miętowa expresowa - 1.600 szt. 17. Ocet 0,5 l - 800 szt. 18. Musztarda sarepska a 1kg - 800 szt. 19. Przyprawa jarzynka - Vegeta a 200 g - 350 kg. 20. Majonez a 0,9 kg - 700 szt. 21. Imbir mielony - 2 kg 22. Gałka muszkatałowa a 20 g - 100 szt. 23. Majeranek luz - 60 kg 24. Ziele angielskie luz - 25 kg 25. Liście laurowe luz - 15 kg 26. Pieprz naturalny luz - 40 kg 27. Cynamon a 20 g - 400 szt. 28. Pieprz ziołowy luz - 30 kg 29. Goździki a 20 g - 200 szt. 30. Kwasek cytrynowy luz - 100 kg 31. Czosnek mielony - 30 kg 32. Sól biała jodowana - 3.000 kg 33. Papryka mielona luz - 20 kg 34. Kminek a 20 g - 400 szt. 35. Maggi a 1 litr - 500 szt. 36. Żurek koncentrat luz - 400 kg 37. Żelatyna luz - 50 kg 38. Galaretka owocowa luz - 5 kg 39. Śmietanka do kawy - 200 szt. 40. Dżem porcyjny a 25 g (truskawkowy, wiśniowy, morelowy, cz. porzeczka) - 40.000 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.