eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi MalborkDostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskoweo 293 w 2008

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-08-08

Malbork: Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskoweo 293 w 2008
Numer ogłoszenia: 185373 - 2008; data zamieszczenia: 08.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Kasyno Wojskowe nr 293 przy Jednostce Wojskowej nr 1128, ul. 17 Marca 20, 82-200 Malbork, woj. pomorskie, tel. 0-55 2706778, fax 0-55 2706778.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22blot.wp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Gospodarstwo Pomocnicze Wojskowej Jednostki Budżetowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskoweo 293 w 2008.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Asortyment Jm Ilość Norma jakościowa CPV 1 Karkówka bez kości kg 240 PN-65/A-82000 CPV 15113000-3 2 Łopatka wieprzowa bez kości kg 135 PN-65/A-82000 CPV 15113000-3 3 Schab wieprzowy bez kości kg 240 PN-65/A-82000 CPV 15113000-3 4 Kiełbasa śląska kg 240 PN-A-820007 CPV 15131130-5 5 Wołowina zrazowa bez kości kg 160 PN-65/A-82000 CPV 15111100-0 6 Kiełbasa krakowska parzona kg 20 PN-A-820007 CPV 15131130-5 7 Parówki cienkie kg 80 PN-A-820007 CPV 15131130-5 8 Kiełbasa biała surowa parzona kg 20 PN-A-820007 CPV 15131130-5 9 Polędwica sopocka kg 20 PN-A-820007 CPV 15131130-5 10 Szynka wędzona gotowana kg 20 PN-A-820007 CPV 15131210-0 11 Boczek wędzony bez kości kg 30 PN-A-820007 CPV 15131130-5 12 Kiszka kaszana kg 40 PN-A-820007 CPV 15131133-6 13 Wątroba wieprzowa kg 60 PN-A-820007 CPV 15131400-9 14 Smalec kostka kg 100 PN-90/A-85802 CPV 15412100-0 15 Żeberka kg 120 PN-65/A-82000 CPV 15131400-9 16 Rolada boczkowa kg 30 PN-A-820007 CPV 15131130-5 17 Serca wołowe kg 30 PN-86/A-82004 CPV 15114000-0 18 Ozory wieprzowe kg 20 PN-86/A-82004 CPV 15114000-0 19 Flaczki wołowe krojone kg 40 PN-86/A-82004 CPV 15114000-0 20 Golonka bawarska b/k kg 50 PN-A-820007 CPV 15113000-3 21 Kiełbasa Krakowska sucha kg 25 PN-A-820007 CPV15131130-5 22 Filet z indyka wędzony kg 15 PN-A-820007 CPV15131130-5 23 Kabanosy kg 10 PN-A-820007 CPV15131130-5 24 Salami piwne kg 10 PN-A-820007 CPV15131130-5 25 Pasztetowa lux kg 10 PN-A-820007 CPV15131131-2 26 Pasztet pieczony Blok kg 15 PN-A-820007 CPV15131310-1 27 Kiełbasa mielona tyrolska kg 15 PN-A-820007 CPV15131130-5

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.11.11.00 - Wołowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.31 - Wątrobianki Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.13.10 - Pasztety Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.10 - Pasztety .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełnienia ww warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 16 niniejszej SIWZ. Z treści załączonych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż ww warunki wykonawca spełnił. Niespełnienie chociażby jednego z w/w warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: aktualny odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wypisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 Ustawy, oświadczenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Ustawy, aktualne zaświadczenia z właściwego urzędu skarbowego oraz z właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych potwierdzające odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, formularz ofertowy, oświadczenie że dostawca posiada co najmniej 2 pojazdy przystosowane do przewożenia żywności potwierdzenie wdrożenia systemu HCCP.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22blot.wp.mil.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: SIWZ można uzyskać w Jednostce Wojskowej 1128 przy ulicy 17 Marca 20, budynek numer 13, pokój nr 201.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.08.2008 godzina 12:00, miejsce: Oferty należy składać w siedzibie Zamawiającego w Jednostce Wojskowej 1128, ul. 17-go Marca 20, 82-200 Malbork, w budynku nr 13, w Kancelarii Jawnej pok. 211.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.