eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-12-11

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety
Numer ogłoszenia: 183119 - 2015; data zamieszczenia: 11.12.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 4 , ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 620 42 46, faks 22 620 42 46.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole4.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.

II.1.5)

V przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje możliwość zwiększenia zamówienia, wielkości nie większej niż 20 % zamówienia podstawowego.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenia metodą spełnia / nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole4.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, wędlina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cielęcina zadnia bez kości, w kawałkach minimum 500g, świeża Kg 100 Mięso z piersi indyka bez skóry, bez kości, świeże, gat. I Kg 150 Mięso z piersi kurczaka bez skóry bez kości, świeże, gat. I Kg 130 Kurczak -udka (pałki) , świeże, gat. I Kg 120 Kurczak ćwiartki Kg 50 Schab wieprzowy środkowy, bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm,bez tłuszczu, świeży, gat. I Kg 100 Wieprzowina łopatka świeża, gat. I Kg 40 Wieprzowina szynka surowa, bez kości świeża gat. I Kg 120 Wołowina - pręga bez kości, świeża, gat. I Kg 40 Kiełbasa krakowska, sucha, nie parzona, gat. I Kg 40 Kiełbasa żywiecka sucha, nie parzona, gat. I Kg 20 Parówki wieprzowe z szynki o zawartości mięsa minimum 90% typu sokołów gat. I Kg 80 Polędwica sopocka o zawartości mięsa wieprzowego minimum 81% gat. I Kg 50 Schab wieprzowy środkowy w majeranku o zawartości mięsa minimum 78% pieczony gat. I Kg 20 Filet z indyka wędzony, parzony o zawartości mięsa minimum 79% gat. I typu indyk babuni sokołów Kg 20 Szynka wieprzowa o zawartości mięsa z szynki minimum 83% gat. I, bez widocznego tłuszczu, typu sokołów Kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mrożonki, ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Borówka amerykańska, mrożona, opakowanie. nie większe niż 500g. gat. I Kg 30 Brokuły, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 80 Brzoskwinia kostka mrożona opakowanie nie większe niż 500g Kg 30 Bukiet warzyw opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 20 Barszcz ukraiński opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I kg 80 Buraki mrożone wiórki opakowanie 450-500g gat. I Kg 100 Buraki mrożone puree opakowanie 450-500g gat. I Kg 100 Dynia krojona kostka mrożona, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I kg 20 Fasolka szparagowa żółta, zielona opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 30 Groszek zielony mrożony opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 20 Kalafior mrożony opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 30 Kukurydza mrożona opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I kg 20 Marchewka z groszkiem mrożona opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 80 Marchewka krojona w kostkę, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 50 Marchewka mini opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 60 Maliny opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 30 Mieszanka kompotowa opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 180 Morela krojona kostka mrożona , opakowanie nie większe niż 500g Kg 20 Zupa jarzynowa, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 100 Porzeczka czarna opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 20 Śliwki bez pestek opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 180 Szpinak rozdrobniony mrożony op. 500g kg 20 Truskawki opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 500 Mieszanka owocowa do koktajli nie większe niż 2500g. gat. I Kg 30 Włoszczyzna krojona w paski opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 200 Włoszczyzna krojona w kostkę opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 200 Mintaj mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I Kg 40 FILET Z MIRUNY, mrożony, nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I opakowanie (szaterpack) 6,8-7,0kg kg 40 Dorsz mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości, nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I Kg 80 Makrela wędzona świeża, pakowana próżniowo w folię, tusze nie mniejsze niż 350g Kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane w folii 1 litr 3,2% tłuszczu Litr 1700 Mleko pasteryzowane w folii 1 litr 3,2% tłuszczu z dopłatą A.R.R. Litr 1700 Mleko UHT 3,2% tłuszczu Litr 200 Masło extra, świeże w kostkach op. 200 g o zawartości tłuszczu 82,5% typu łaciate, garwolin Szt 1200 Śmietana 18% tłuszczu w op. 400g typu piątnica Szt 900 Ser twarogowy półtłusty pakowany w folię Kg 700 Ser żółty w plastrach Gouda op. 1 kg, pakowany w atmosferze ochronnej, typu mlekovita Kg 20 Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty Kg 60 Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty z dopłatą A.R.R. Kg 60 Serek homogenizowany naturalny op. 200 g, typu rolmlecz Szt 1000 Jogurt owocowy op.130-150g z zawartością cukrów nie więcej niż 10g w 100g produktu Szt 1000 Jogurt naturalny op.370 zawartość składników w 100g: tłuszcz- 3g, wartość energet. 67kcal typu zott Szt 400 Jogurt naturalny op. 1000 g. zawartość składników w 100g: tłuszcz 2g -3g, typu zott, krasnystaw Szt. 500 Jogurt naturalny op.180 g.zawartość składników w 100g: tłuszcz- 3g, wartość energet. 67kcal typu zott Szt 800 Jogurt typu greckiego 330 g. typu zott Szt. 20 Mozzarella w zalewie, waga bez zalewy-125g typu galbani lub zott Szt. 100 Mozzarella w zalewie - mini kulk, waga bez zalewy 125g typu galbani lub zott Szt. 100 Kefir, zaw. tłuszczu min. 1,5% op. 500g Litr 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Owoce, warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuły świeże gat. I Szt 100 Buraki świeże gat.I Kg 150 Brukselka świeża gat. I Kg 10 Cebula biała, świeża gat. I Kg 150 Cukinia świeża z miękką skórką, maksymalna długość 30 cm gat. I Kg 10 Cykoria świeża gat. I Kg 10 Czosnek , główka min 70 g, gat. I , polski Szt 100 Dynia świeża gat. I Kg 15 Fasolka szparagowa żółta, zielona, bez łyka, świeża gat. I Kg 20 Imbir świeży Kg 2 Kabaczek świeży, maksymalna długość 30 cm, gat. I Kg 10 Kalafior świeży, gat. I Szt 30 Kapusta biała w główkach, świeża gat. I Kg 60 Kapusta biała w główkach, młoda gat. I (od maja do sierpnia) Kg 40 Kapusta kiszona, nieprzekwaszona gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą Kg 50 Kapusta pekińska świeża gat. I Kg 120 Kapusta włoska świeża gat. I Kg 50 Kapusta czerwona świeża gat. I Kg 40 Koper świeży w pęczkach, gat. I Szt 200 Kalarepka świeża gat. I Szt. 30 Kiełki rzodkiewki, słonecznika, op. pojemnik plast.50-100g Szt. 80 Marchew karotka, świeża gat. I Kg 220 Natka świeża w pęczkach, gat. I Szt 220 Ogórek świeży gat. I Kg 130 Ogórek kiszony, twardy, gat. I opakowanie - wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą Kg 160 Ogórek małosolny , twardy, gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą Kg 25 Papryka czerwona, żółta, pomarańczowa, świeża gat. I Kg 90 Pieczarki świeże o średnicy nie większej niż 4 cm., gat. I Kg 20 Pietruszka świeża gat. I Kg 20 Pomidory świeże gat. I Kg 150 Pomidorki koktajlowe świeże gat. I Kg 20 Pory świeże, średnica minimum 3 cm gat. I Szt 25 Rzodkiewka świeża gat. I Szt 180 Sałata masłowa świeża gat. I Szt 80 Sałata rzymska świeża gat. I Szt 40 Sałata lodowa świeża gat. I Szt 70 Seler korzeniowy świeży gat. I Kg 20 Szczypiorek świeży w pęczkach, cienki, gat. I Szt 100 Ziemniaki młode (od maja do sierpnia) o średnicy minimum 6 cm Kg 700 Ziemniaki późne (od września do kwietnia ) typu Irga, konsumpcyjne, bez kiełkujących oczek, bez zielonych przebarwień Kg 2400 Gruszki świeże, odmiany: Konferencja, Generał, Klapsa - gat. I Kg 250 Zioła świeże w doniczkach (bazylia, mięta, majeranek, tymianek) małe doniczki Szt 20 Jabłka Cortland. Ligol, Champion, Delikates, Antonówka, Reneta świeże, bez plam gat. I Kg 700 Maliny w opakowaniu tekturowym 500g Szt 50 Truskawki świeże, pakowane w łubianki, gat I , polskie Kg 100 Śliwki świeże z pestkami łatwo odchodzącymi od miąższu gat. I Kg 80 NATURALNY SOK TŁOCZONY 100%, pasteryzowany, zawierający min. 1500g owoców na 1000ml soku, smaki: jabłko, jabłko-aronia, jabłko-gruszka, opakowanie karton 5000ml Szt 170 Arbuz dojrzały, słodki, świeży, gat. I Kg 150 Ananas gat. I Szt. 20 Banany bez plam, gat. I typu chiguita Kg 500 Borówka świeża, polska gat. I (sierpień - październik) Kg 50 Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat. I Kg 50 Cytryny gat. I Kg 50 Kaki, dojrzałe, słodkie gat. I Szt 120 Kiwi dojrzałe, gat. I Szt 500 Mandarynki słodkie, soczyste, bez pestek, gat. I Kg 250 Melon słodki, soczysty, gat. I Kg 90 Mango świeże, gat. I Szt 40 Nektarynki świeże, słodkie, soczyste, gat. I Kg 30 Pomarańcze słodkie, soczyste, gat. I Kg 200 Winogrona, rodzynkowe-bezpestkowe, jasne, ciemne różowe, gat. I Kg 180 Winogrona, jasne, ciemne różowe, słodkie, gat. I Kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb baltonowski krojony 400-500g Szt 700 Chleb razowy krojony 450g Szt 150 Chleb razowy ze słonecznikiem krojony 500g Szt 200 Chleb razowy z miodem 500 g Szt. 50 Chleb orkiszowy 400-500g z zawartością mąki pszennej orkisz typu 750 minimum 50%, na naturalnym zakwasie szt 300 Chleb kukurydziany 300-350g z zawartością mąki kukurydzianej minimum 55% szt 30 Chałka 300g Szt 100 Grahamki 30g z mąki pszennej typu graham bez barwników, karmelu i polepszaczy, na naturalnym zakwasie Szt 3000 Bułka wrocławska 300g krojona bez dodatku margaryny Szt 500 Kajzerki pszenne 30g bez polepszaczy Szt 1800 Bułki żytnie z mąki żytniej lub razowej 30g bez sztucznych barwników szt 800 Bułki 30-50g pszenne lub z mąki mieszanej z dodatkiem ziaren dyni lub słonecznika lub sezamu szt 600 Bułka tarta 0,5 kg Szt 100 Bułeczki maślane 30g Szt 300 Rogaliki maślane 30-50g Szt 400 Drożdżówka z jabłkiem 80g - 100 g Szt 240 Drożdżówka z serem 80g - 100 g Szt 240 Drożdżówka z budyniem 80g - 100 g Szt 160 Bagietki pszenne 300-350g Szt 200 Jagodzianki 80-100g Szt 160 Ciasto drożdżowe z rodzynkami Kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bazylia op. 10-15g typu kamis lub typu prymat Szt 20 Budyń waniliowy lub śmietankowy z cukrem, bez sztucznych barwników, opakowanie 60g typu winiary Szt 400 Cynamon w proszku op. 10-20 g typu kamis lub typu prymat Szt 40 Ciecierzyca typu sante op. 350 g. Szt. 20 Chrzan w słoikach 300g, bez dodatku octu Szt 10 Cukier op.1000g Kg 30 Cukier puder op. 400g Szt 15 Cukier waniliowy op. 32g Szt 10 Curry Przyprawa op. 20 g. Szt. 10 Chipsy z plasterków jabłek, truskawek, brzoskwiń op. 10 g - 20 g. Szt. 1000 Czosnek granulowany op. 20 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 20 Daktyle suszone op. 400 g. typu bakalland Szt. 10 Drożdże op. 100 g Szt 20 Drożdże instant op. 7g typu dr oetker Szt 70 Dżem owocowy, bez cukru, zawartość owoców 100g na 100g produktu gotowego, zawiera sok jabłkowy, op. słoik szklany 220g, typu łowicz Szt 100 Fasola sucha, biała, drobna gat. I Kg 10 Gałka muszkatołowa, mielona op. 10g typu kamis lub typu prymat Szt. 20 Goździki całe op. 10g typu kamis lub typu prymat Szt. 70 Groch łuskany, nasiona suche opakowanie 400g Kg 16 Herbata czarna, ekspresowa typu lipton op. 100 szt Szt 20 Herbata owocowa ekspresowa hibiscus, malina, owoce leśne, bez sztucznych barwników i aromatów (op. 20-25 szt.) Szt 50 Imbir mielony 15 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 10 Kasza jęczmienna perłowa, drobna op. maksimum 1000g Kg 70 Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu z zawartością 11% tłuszczu kakaowego op. 200 g typu wedel Szt 80 Kasza gryczana op. nie większe niż 1000g Kg 70 Kasza jaglana op. nie większe niż 1000g Kg 25 Kasza kukurydziana, typu sanko Kg 20 Kasza manna op. 1000g Kg 20 Kardamon mielony op. 10 g. typu kamis Szt. 10 Kminek mielony op. 20 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 10 Kawa zbożowa rozpuszczalna typu inka op. 150g Szt 50 Ketchup o zawartości pomidorów 45 g na 100g bez konserwantów, łagodny, typu udliszki, typu kotlin op.450-480g Szt 100 Koncentrat pomidorowy wyprodukowany ze świeżych pomidorów bez konserwantów, bez sztucznych dodatków, zawartość ekstraktu 30% op. szklany słoik 200g typu pudliszki, wartość energetyczna w 100g produktu: 105 kcal Szt 300 Kasza Kuskus op. 250 g - 300 g Szt 50 Kwasek cytrynowy min. 20g Szt 10 Koperek suszony op. 6 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 20 Kurkuma op. 20 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 10 Liście laurowe op. 6-10g typu kamis lub typu prymat Szt 50 Lubczyk op. 8-10g typu kamis lub typu prymat Szt. 40 Majeranek op. 8-10g typu kamis lub typu prymat Szt 100 Majonez op.400g w słoiku - bez konserwantów typu winiary Szt 100 Makaron z pszenicy durum 100%, różne formy op. 400g lub 500g typu lubella Kg 150 Makaron do rosołu domowy, swojski, nitki walcowane, krótkie, typu goliard.op. 250 g Kg 25 Makaron z pełnego ziarna z orkiszem, różne formy, op.400 -500g typu lubella Kg 40 Mąka orkiszowa jasna op. 1000g Kg 20 Mąka żytnia bez polepszaczy op. 1000g Kg 10 Mąka ziemniaczana op. 1000g Kg 15 Mąka pszenna op. 1000g Kg 280 Mięta ekspresowa op. 20 szt Szt 25 Migdały op. 100 g. Szt 40 Miód pszczeli naturalny produkcji polskiej, opakowanie słoik szklany z informacją na etykiecie zawierającą imię i nazwisko producenta oraz numer weterynaryjny Pasieki Produkującej i Rozlewającej, wielkokwiatowy, lipowy, spadziowy. Kg 120 Morele suszone op. 200g Szt 40 Musztarda Dijon, opakowanie szklany słoik 185g, bez konserwantów, bez cukru, typu kamis Szt 10 Natka pietruszki suszona op. 6-8 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 10 Ocet jabłkowy 6% opakowanie butelka szklana 250 ml, typu kamis Szt. 10 Oregano op. 10g typu kamis lub typu prymat Szt 40 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia typu kujawski op. 1 litr Litr 230 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, tłoczona na zimno, butelka szklana 500ml Szt 10 Orzechy włoskie łuskane op. 200g Szt 40 Orzechy laskowe łuskane op. 200g Szt 40 Papryka słodka w proszku op.20g typu kamis lub typu prymat Szt 40 Papryka ostra w proszku op.20g typu kamis lub typu prymat Szt. 10 Pestki z dyni Kg 4 Pestki ze słonecznika Kg. 4 Paluszki junior dla dzieci op. 250g, zawartość cukrów do 7 % wartość energetyczna w 100g: 398 kcal, typu lajkonik Szt 30 Pieprz czarny, prawdziwy, mielony op.10-20 g typu kamis lub typu prymat Szt 120 Pieprz biały mielony op.15 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 15 Pieprz kolorowy w ziarenkach op.15 g.- 20 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 20 Pieprz ziołowy bez dodatku soli, op. 10 g.-20 g. typu kamis lub typu prymat Szt. 20 Płatki owsiane górskie op. 500g Szt 30 PŁATKI KUKURYDZIANE, zawartość kukurydzy min. 98%, z substancjami wzbogacającymi m.in. witamina C, niacyna, żelazo zredukowane, wartość energetyczna w 100g produktu min. 370 kcal, opakowanie 500g typu nestle Szt 20 Płatki ryżowe błyskawiczne, op. nie większe niż 1000 g. Kg 15 Płatki jęczmienne błyskawiczne, op.500 g Szt. 20 Płatki migdałowe op. 150 g. Szt. 10 Proszek do pieczenia op. 30g typu delecta Szt 20 Przecier pomidorowy op. karton 500g, zawartość pomidorów 99%, bez konserwantów typu pudliszki lub typu łowicz Szt 120 Rodzynki sułtańskie op.100g Szt 50 Rumianek ekspresowy op. 20 szt Szt 50 Ryż biały długoziarnisty I klasa Kg 80 Ryż parboiled I klasa typu britta Kg 60 Ryż brązowy I klasa Kg 20 Soda oczyszczona op. 100g. Szt 10 Soczewica czerwona op.max.1000g Kg 20 Soczewica zielona op.max.1000g Kg 10 Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez dodatku cukru, zawartość cukrów do 10g w 100 ml op.karton 0,2 l ze słomką Szt 700 Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez dodatku cukru, zawartość cukrów do 10g w 100 ml,op. karton 1 l Szt 300 Sól kamienna op. 1000g Kg 10 Sól o obniżonej zawartości sodu, morska, z dodatkiem magnezu i potasu, bez antyzbrylacza, op. 350g Kg 50 Szczaw konserwowy -op. słoik 350g Szt 120 Tymianek op. 10g typu kamis lub typu prymat Szt 20 Wiórki kokosowe op. 250 g. typu bakalland Szt. 5 Woda niegazowana but.plastik 1,5 litr Szt 250 Zacierki op. 250g Szt 100 Ziele angielskie całe op. 10- 15g typu kamis lub typu prymat Szt 60 Ziele angielskie mielone op. 10- 15g typu kamis lub typu prymat Szt 20 Zioła prowansalskie op. 10 -15 g typu kamis lub typu prymat Szt 40 Żurawina suszona 150 g. typu bakalland Szt. 10 Jaja kurze z wolnego wybiegu z oznaczeniem na skorupce 1-PL, wielkość L, świeże, klasa A, gat.I Szt. 6000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Woda.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 litrów hermetycznie zamykana szt. 130.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.