Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-08-06
Lublin: 14/Ż/2008
Numer ogłoszenia: 183003 - 2008; data zamieszczenia: 06.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Południowa 5, 20-482 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 7444471 do 75.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 14/Ż/2008.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Przedmiot zamówienia gat. j.m. ilość 1 2 3 4 5 1 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 200 2 Fix do potraw chińskich w proszku I kg 250 3 Sos myśliwski w proszku I kg 200 4 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 400 5 Sos bolonese w proszku I kg 200 6 Sos neapolitański w proszku I kg 200 7 Sos z zielonym pieprzem w proszku I kg 200 8 Jabłka PN- 84/ R75024 I kg 30000 9 Kapusta kiszona PN72/A77700 I kg 25000 10 Kapusta biała I kg 20000
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.14.61 - Kapusta kiszona puszkowana Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.61 - Kapusta kiszona puszkowana Oryginalny kod CPV: 15.87.12.60 - Sosy Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.60 - Sosy 01.13.13.21 - 01.13.13.21 01.12.14.10 - 01.12.14.10 Oryginalny kod CPV: 15.89.14.00 - Zupy Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.14.00 - Zupy .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 01.09.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zgodnie z SIWZ
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Nie dotyczy
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/download/siwz/siwz_as_lublin_014_2008.doc
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Lublinie, 20-482 Lublin, ul. Południowa 5.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: Nie dotyczy
IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: Nie dotyczy
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.08.2008 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Lublinie, 20-482 Lublin, ul. Południowa 5, sekretariat - pokój 133.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Sosy i zupy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku gat. I 200 kg 2 Fix do potraw chińskich w proszku gat. I 250 kg 3 Sos myśliwski w proszku gat. I 200 kg 4 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 400 kg 5 Sos bolonese w proszku gat. I 200 kg 6 Sos neapolitański w proszku gat. I 200 kg 7 Sos z zielonym pieprzem w proszku gat. I 200 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6, 15.89.14.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Jabłka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka PN- 84/ R75024 gat. 30000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.13.21-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Kapusta kiszona.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta kiszona PN72/A77700 gat. I 25000kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.61-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Kapusta biała.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta biała gat. I 20000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z LUBLINA
- Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie podstawowym na zakup narzędzi do chirurgii plastycznej
- Dostawa kabin akustycznych dla użytkowników o specjalnych potrzebach
- Dostawa symulatora wirtualnej przestrzeni kryminalistycznej na potrzeby Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawłą II
- Opracowanie dok. proj.-kosztorys. przebudowy pomieszczeń w budynku CoE Asppect zlokalizowanym na kampusie Politechniki Lubelskiej przy ul. Nadbystrzyckiej 36A wraz z pełnieniem nadzoru autorskiego.
- Dostawa mikroskopu fluorescencyjnego
- Produkcja i emisja programów telewizyjnych w ramach projektu Lubelskie Obserwatorium Rynku Pracy I.
więcej: przetargi w Lublinie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





