eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-08-06

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 182811 - 2008; data zamieszczenia: 06.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś", ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole-mis.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I TABELA A* WARZYWA I OWOCE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 30 Pietruszka korzeń kg 30 Rzodkiewka świeża p. pęczek 30 Sałata szt. 30 Por korzeń kg 20 Cebula biała kg 40 Buraki czerwone kg 100 Seler korzeń kg 40 Jabłka lobo kg 100 Mandarynki kg 50 Ziemniaki jadalne kg 1000 Kapusta czerwona świeża kg 20 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt. 40 Pomidory luz kg 20 Ogórki szklarniowe kg 20 Ogórki kwaszone kg 50 Kapusta kwaszona kg 60 Kapusta biała główka kg 50 Pieczarki świeże luz kg 20 Banan kg 80 Papryka konserwowa 0,9lszt. szt.15 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 40 Szczypior pęczek 20 Koper świeży pęczek 40 Natka pietruszki p. pęczek 20 CZĘŚĆ II TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY Nazwa artykułu Jednostka Miary Ilość Kości od schabu kg 160 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 80 Boczek wędzony wieprz. Bk kg 15 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 50 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 60 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 80 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 40 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 Filet drobiowy z kurczaka kg 60 Żeberka wieprzowe kg 20Porcje rosołowe z kurczaka kg10 Kiełbasa wieprzowa gruba kg100 Udka z kurczaka kg50 Karkówka bk wieprzowa kg80 Kaszanka kg50 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg50 Wątróbka wieprzowa kg 50 Parówka drobiowa cienka kg 80 Kotlet schabowy bk kg 20 Pasztet drobiowy kg 50 Smalec luz kg 15. TABELA C* MROŻONKI Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 60 Truskawki mrożone kg 100 Włoszczyzna 7kg op. szt. 20 Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 20 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt. 60 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 130 Zupa jarzynowa, 5kg op. szt. 30 Kalafior, 5kg op. szt. 20 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 200 Groszek zielony, 450g op. szt. 50 Marchew z groszkiem, 7 kg op. szt. 20 Wiśnie drążone 450g op. szt. 20 Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg 50 Ryż długoziarnisty kg 60 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15 Kasza jęczmienna średnia luz kg 30 Kasza manna 1kg szt. 15 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt. 300 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1000 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 150 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 szt. 50Dżemy różne smaki 0,30 l szt. 110 Kakao naturalne 200 g op. szt.3 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt.20 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt.3 Płatki kukurydziane 250 g op. szt.50 Groch połówki luz 5 kg op. szt.6 Fasola sucha luz kg szt.30 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt.40 Galaretka różne smaki 0,75g szt 240 Proszek do pieczenia 36g szt.24 Drożdże piekarskie 100g szt.24 Ketchup łagodny 500g szt.3 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.20 Sól 1kg szt.60 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.50 Rodzynki 200g szt.5 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.20 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.20 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.20Groszek zielony puszka 400ml szt.10 Cynamon 20 g szt.20 Ziele angielskie 100g szt.30 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l szt.120 Margaryna zwykła 250g szt.220 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt.40 Paprykarz szczecinecki 135g/op. szt.50 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt.1500 Fasolka czerwona puszka szt.10Chrzan tarty słoik szt. 10 Tabela E* SŁODYCZE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cukierki mieszane czekoladowe 2,5kg op. szt.5Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op Display szt.10Wafle kakaowe b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt.20Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt.4Cukierki mieszane nadziewane 3,5kg op. szt. 5Biszkopty 120g op. szt. 100Draże różne smaki 100g op. szt. 250Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op.szt. 10 Tabela F* PIECZYWO Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg szt.1500Chleb razowy 0,5 kg litewski szt.200Bułka firmowa 0,06 kg szt.3000Bułka maślana 0,05 kg szt.1000Chleb pszenny 0,35 kg szt.600Drożdżówki szt.300Bułka tarta 1 kg szt.40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt.30TABELA G* NABIAŁ Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l Kartonik szt.100Śmietana zakwaszana 12% 180gszt.40Twaróg półtłusty 250 g op. szt.300Ser homogenizowany tłusty 200 g szt.50Ser salami luz kg50Sery topione bloczki100g op. różne smaki szt.150Jajka kurze świeże średnie szt.1700Mleko 2% folia 0,9l op.szt.500Serdelek topiony kiełbaski 100gszt. 80Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser królewski luz kg20Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt.40Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10Jogurt smakowy 125g szt.500Śmietanka kremowa 36% 0,5lszt.20 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 2kg op.szt.2Majeranek 0,30kg op.szt.2Delikat do drobiu 600g/op.szt.4Delikat do ryb 600g/op.szt.2Przyprawa szefa kuchni 2kg/op.szt.5Makaron świderki, 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.4Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.2Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.6Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op.szt.4Makaron łazanki 100pszenicy Durum 3kg op.szt.10Makaron turbanki 100% pszenicy Durum 5kg op szt.4Makaron kokardki 100%pszenicy Durum 5kg op szt.3Koncentrat pomarańczowy 5lszt.20Herbata granulowana 100g op.szt.50Paprykasłodka syp. 0,5kgszt. 1Pieprz mielony 0,5 kg szt.2Przyprawa w płynie5lszt.2 TabelaI * RYBY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg60Ryby mrożone filet z miruny kg op. kg60Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg op.kg2

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki określone w art. 22 ustawy 1 cyt. ustawy - Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art. 24 ustawy 1, 2 cyt. ustawy. Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymogami SIWZ. Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w rozdziale XII specyfikacji.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zawarte w SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole-mis.pniewy.org

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: http://www.przedszkole-mis.pniewy.org.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.08.2008 godzina 10:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, na parterze, biuro Dyrektora.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 13.09.2008.

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: TABELA A* WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 30 Pietruszka korzeń kg 30 Rzodkiewka świeża p. pęczek 30 Sałata szt. 30 Por korzeń kg 20 Cebula biała kg 40 Buraki czerwone kg 100 Seler korzeń kg 40 Jabłka lobo kg 100 Mandarynki kg 50 Ziemniaki jadalne kg 1000 Kapusta czerwona świeża kg 20 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt. 40 Pomidory luz kg 20 Ogórki szklarniowe kg 20 Ogórki kwaszone kg 50 Kapusta kwaszona kg 60 Kapusta biała główka kg 50 Pieczarki świeże luz kg 20 Banan kg 80 Papryka konserwowa 0,9l/szt. szt.15 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 40 Szczypior pęczek 20 Koper świeży pęczek 40 Natka pietruszki p. PęCZEK 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA B* MIESO I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka Miary Ilość Kości od schabu kg 160 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 80 Boczek wędzony wieprz. B/k kg 15 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 50 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 60 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 80 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 40 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 Filet drobiowy z kurczaka kg 60 Żeberka wieprzowe kg 20Porcje rosołowe z kurczaka kg10 Kiełbasa wieprzowa gruba kg100 Udka z kurczaka kg50 Karkówka b/k wieprzowa kg80 Kaszanka kg50 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg50 Wątróbka wieprzowa kg 50 Parówka drobiowa cienka kg 80 Kotlet schabowy b/k kg 20 Pasztet drobiowy kg 50 Smalec luz kg 15..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA C* MROZONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MROŻONKI Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 450 g/op. szt. 60 Truskawki mrożone kg 100 Włoszczyzna 7kg/op. szt. 20 Brokuły mrożone 5 kg/op. szt. 20 Zupa pieczarkowa, 450g/op. szt. 60 Zupa kalafiorowa, 450g/op. szt. 130 Zupa jarzynowa, 5kg/op. szt. 30 Kalafior, 5kg/op. szt. 20 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 200 Groszek zielony, 450g/op. szt. 50 Marchew z groszkiem, 7 kg/op. szt. 20 Wiśnie drążone 450g/op. szt. 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA D* PRZETWORY MACZNE, INNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg 50 Ryż długoziarnisty kg 60 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15 Kasza jęczmienna średnia luz kg 30 Kasza manna 1kg szt. 15 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt. 300 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l/kartonik szt. 1000 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 150 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 szt. 50Dżemy różne smaki 0,30 l szt. 110 Kakao naturalne 200 g op. szt.3 Majonez dekoracyjny 0,7 kg/op. szt.20 Musztarda sarepska 0,9 kg/op. szt.3 Płatki kukurydziane 250 g/op. szt.50 Groch połówki luz 5 kg/op. szt.6 Fasola sucha luz kg szt.30 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt.40 Galaretka różne smaki 0,75g szt240 Proszek do pieczenia 36g szt.24 Drożdże piekarskie 100g szt.24 Ketchup łagodny 500g szt.3 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.20 Sól 1kg szt.60 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.50 Rodzynki 200g szt.5 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.20 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.20 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.20Groszek zielony puszka 400ml szt.10 Cynamon 20 g szt.20 Ziele angielskie 100g szt.30 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l szt.120 Margaryna zwykła 250g szt.220 Szprot w pomidorach puszka 170g/op. szt.40 Paprykarz szczecinecki 135g/op. szt.50 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt.1500 Fasolka czerwona puszka szt.10Chrzan tarty słoik szt. 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA E* SLODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cukierki mieszane czekoladowe 2,5kg/op. szt.5Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt/op Display szt.10Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt/op display szt.20Wafle śmietankowe 3,2 kg/op. szt.4Cukierki mieszane nadziewane 3,5kg/op. szt. 5Biszkopty 120g/op. szt. 100Draże różne smaki 100g/op. szt. 250Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt./op.szt. 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA F* PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg szt.1500Chleb razowy 0,5 kg litewski szt.200Bułka firmowa 0,06 kg szt.3000Bułka maślana 0,05 kg szt.1000Chleb pszenny 0,35 kg szt.600Drożdżówki szt.300Bułka tarta 1 kgszt.40Babka okrągła średnia 0,5kg szt.30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA G* NABIAL.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l Kartonik szt.100Śmietana zakwaszana 12% 180gszt.40Twaróg półtłusty 250 g op. szt.300Ser homogenizowany tłusty 200 g szt.50Ser salami luz kg50Sery topione bloczki100g/op. różne smaki szt.150Jajka kurze świeże średnie szt.1700Mleko 2% folia 0,9l/op.szt.500Serdelek topiony kiełbaski 100gszt. 80Ser kanapkowy 150g/op.szt.150 Ser królewski luz kg20Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt.40Jogurt naturalny 0,45l/op. szt. 10Jogurt smakowy 125g szt.500Śmietanka kremowa 36% 0,5lszt.20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PRZYPRAWY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 2kg/op.szt.2Majeranek 0,30kg/op.szt.2Delikat do drobiu 600g/op.szt.4Delikat do ryb 600g/op.szt.2Przyprawa szefa kuchni 2kg/op.szt.5Makaron świderki, 100% pszenicy Durum 5kg/op.szt.4Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg/op.szt.2Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg/op.szt.6Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg/op.szt.4Makaron łazanki 100pszenicy Durum 3kg/op.szt.10Makaron turbanki 100% pszenicy Durum 5kg/opszt.4Makaron kokardki 100%pszenicy Durum 5kg/opszt.3Koncentrat pomarańczowy 5lszt.20Herbata granulowana 100g/op.szt.50Paprykasłodka syp. 0,5kgszt. 1Pieprz mielony 0,5 kgszt.2Przyprawa w płynie5lszt.2.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA I* RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg/op. kg60Ryby mrożone filet z miruny kg/op. kg60Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg/op.kg2.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.