eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawa warzyw i owoców przetworzonych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-02-04

Zakopane: Dostawa warzyw i owoców przetworzonych
Numer ogłoszenia: 17806 - 2009; data zamieszczenia: 04.02.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, faks 0-18 2013431 wew. 813.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa warzyw i owoców przetworzonych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców przetworzonych z grupy 153 w następujących ilościach: Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia. Lp. Nazwa towaru Ilość 1. Ananas w syropie -waga netto produktu w opakowaniu od 400g do 600g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 250 kg 2. Brzoskwinie konserwowe -waga netto produktu w opakowaniu od 500 do 900g, w I gatunku termin przydatności do spozycia nie krótszy niz 6 miesięcy od daty dostawy. 200 kg 3. Chrzan tarty - waga netto produktu w opakowaniu od 100 do 400g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 80 kg 4. Coctail owocowy - waga netto produktu w opakowaniu od 500g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 60 kg 5. Galaretka owocowa - waga netto produktu w opakowaniu od 80 do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 130 kg 6. Groszek konserwowy- waga produktu netto w opakowaniu od 200 do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 280 kg 7. Gruszki w syropie waga produktu netto w opakowaniu od 600g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 30 kg 8. Jabłka prażone waga produktu netto w opakowaniu od 700 do 1000g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 250 kg 9. Kapary - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 800g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 10 kg 10. Kapusta kiszona - waga produktu netto w opakowaniu od 700g do 900g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 50 kg 11. Kiełki soi - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 10 kg 12. Koncentrat pomidorowy - waga netto produktu w opakowaniu od 400g do 900g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 250 kg 13. Kukurydza konserwowa - waga produktu bez zalewy w opakowaniu od 200g do 500g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 300 kg 14. Mandarynka w puszce - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 900g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 100 kg 15. Papryka konserwowa - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 100 kg 16. Morele suszone - waga produktu netto w opakowaniu od 100g do 300g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 50 kg 17. Ogórek kiszony - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 160 kg 18. Ogórek konserwowy - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g -w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 270 kg 19. Oliwki z papryką- waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 20 kg 20. Oliwki czarne - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 20 kg 21. Pieczarki konserwowe -waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 900g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 80 kg 22. Podgrzybek suszony -waga netto produktu w opakowaniu od 40g do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 10 kg 23. Pomidory w puszce bez skóry waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 30 kg 24. Przecier ogórkowy waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 100 kg 25. Szczaw konserwowy waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 20 kg 26. Śliwki suszone waga netto produktu w opakowaniu od 100g do 300g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 30 kg 27. Włoszczyzna suszona waga netto produktu w opakowaniu od 50g do 200g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 10 kg 28. Powidło waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 70 kg 29. Party mix waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 800g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 20 kg 30. Szparagi konserwowe waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 600g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 30 kg 31. Fasolka czerwona konserwowa. waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 60 kg 32. Dżem porcjowany ( różne smaki) waga netto produktu w opakowaniu od 15g do 30g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 200 kg 33. Dżem słoik ( różne smaki) waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 50 kg 34. Koperek solony waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 400g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 20 kg 35. Pędy bambusa waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 10 kg 36. Żurawina waga netto produktu w opakowaniu od 300 do 400 g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 30 kg 37. Fasolka biała konserwowa waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 30 kg 38. Borowik suszony waga netto produktu w opakowaniu od 40g do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 10 kg 39. Kukurydza mini kolby waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 10 kg 40. Cebulka konserwowa waga netto produktu w opakowaniu od 100g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 20 kg 41. Papryka peperoni waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 600g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 50 kg 42. Marmolada owocowa waga netto produktu w opakowaniu od 500g do 1500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 20 kg Grupa II Warzywa i owoce mrożone L.p Nazwa towaru Ilość 1. Mieszanka kompotowa mrożona od 1kg do 3kg 400 kg 2. Mieszanka warzywna mrożona od 1kg do 3kg 150 kg 3. Truskawka mrożona od 1kg do 3kg 150 kg 4. Frytki mrożone od 2kg do 5kg 1500 kg 5. Bukiet z warzyw mrożony od 1kg do 3kg 200 kg 6. Brokuły mrożone od 1kg do 3kg 300 kg 7. Kalafior mrożony od 1kg do 3kg 250 kg 8. Brukselka mrożona od 1kg do 3kg 100 kg 9. Fasolka mrożona szparagowa zielona od 1kg do 3kg 200 kg 10. Szpinak mrożony mielony od 1kg do 3kg 50 kg 11. Śliwka mrożona bez pestek od 1kg do 3kg 50 kg 12. Malina mrożona od 1kg do 3kg 200 kg 13. Mieszanka chińska mrożona od 1kg do 3kg 100 kg 14. Jagoda mrożona od 1kg do 3kg 150 kg 15. Wiśnie mrożone bez pestek od 1kg do 3kg 100 kg 16. Borowik mrożony II klasa od 1kg do 3kg 50 kg 17. Kurka mrożona I klasa od1kg do 5 kg 10 kg Grupa III Soki i napoje owocowe Lp. Nazwa towaru Ilość 1. Sok grejfrutowy o pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 200 L 2. Sok jabłkowy o pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 200 L 3. Sok pomarańczowy o pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 2000 L 4. Sok winogronowy o pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100%pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 100 L 5. Nektar z czarnej porzeczki o pojemności 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego od 25% do 50% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 400 L 6. Nektar bananowy o pojemności od 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego od 25% do 50% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 100 L 7. Nektar pomarańczowy pojemności od 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego od 25% do 50% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 400 L 8. Nektar wieloowocowy o pojemności od 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego od 25%do 50% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 200 L 9. Napój z czerwonej pomarańczy o pojemności od 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego co najmniej 20% bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy 200 L.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą brać udział wykonawcy, spełniający warunki określone w SIWZ oraz w spełniający oraz art. 22 ust., a także nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004. Potwierdzenie spełnienia tych warunków nastąpi na podstawie dokumentów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz ofertowy 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składani ofert 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu 4*. Upoważnienie do podpisania oferty. 5*. Umowa spółki cywilnej lub umowa spółki z o.o.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:


  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Utrzymanie stałej ceny w okresie - 10

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/info/19981.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego (pokój 106) lub pocztą.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.02.2009 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.