eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZabrzeDostawy mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-07-05

Zabrze: Dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 175571 - 2010; data zamieszczenia: 05.07.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sądowa 1, 41-800 Zabrze, woj. śląskie, tel. 032 2713966, faks 032 2711411.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Mięso 1. Mięso mielone wieprzowo-wołowe 2. Mięso wołowe gulaszowe 3. Mięso wieprzowe gulaszowe 4. Mięso wołowe pieczeniowe II 5. Karczek wp. b/k 6. Kurczaki świeże 7. Podudzia z kurczaka 8. Serca wp. 9. Wątroba wp. 10. Żeberka paski Część II -Wędliny 11. Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) 12. Boczek wędzony 13. Kiełbasa biała parzona ( waga 100g) 14. Kiełbasa parówkowa 15. Kiełbasa kminkowa 16. Kiełbasa krakowska pieczona 17. Kiełbasa kanapkowa 18. Kiełbasa toruńska 19. Kiełbasa wiejska 20. Kiełbasa zwyczajna 21. Metka cebulowa 22. Mielonka (Luncheon - Meat ) 23. Parówki śląskie (cienkie) 24. Podgardle wędzone 25. Szynka dębicka 26. Szynka mielona 27. Szynka tyrolska 28. Kiełbasa swojska 29. Kiełbasa cebulowa 30. Kiełbasa czosnkowa 31. Kiełbasa golonkowa 32. Mielonka w galarecie 33. Kiełbasa orawska 34. Kiełbasa winierki 35. Pieczeń rzymska Część III Wędliny podrobowe 36. Kaszanka 37. Pasztetowa wiejska 38. Salceson wiejski 39. Salceson ozorkowy Część IV - Wędliny drobiowe 40. Szynka drobiowa 41. Polędwica drobiowa 42. Kabanos drobiowy 43. Kiełbasa biała drobiowa 44. Kiełbasa senatorska drobiowa 45. Kiełbasa oławska 46. Kiełbasa śląska drobiowa 47. Parówki drobiowe 48. Pieczeń drobiowa 49. Mortadela drobiowa 50. Mielonka drobiowa 51. Pasztetowa drobiowa ( waga 100g) 52. Kotlet mielony drobiowy mrożony 53. Szynka z indyka baton 54. Przysmak drobiowy 55. Szynkówka drobiowa 56. Parówki firmowe 57. Salceson drobiowy Część V - Konserwy mięsne 58. Smalec z mięsem 100 - 130 g 59. Pasztet drobiowy 100 - 130 g 60. Konserwa turystyczna 300 g 61. Konserwa tyrolska 300 g.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.10.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy ul. Sądowa 1 41-800 Zabrze.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.07.2010 godzina 08:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Sądowa 1 41-800 Zabrze.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mięso mielone wieprzowo-wołowe 2. Mięso wołowe gulaszowe 3. Mięso wieprzowe gulaszowe 4. Mięso wołowe pieczeniowe II 5. Karczek wp. b/k 6. Kurczaki świeże 7. Podudzia z kurczaka 8. Serca wp. 9. Wątroba wp. 10. Żeberka paski.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wedliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 11. Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) 12. Boczek wędzony 13. Kiełbasa biała parzona ( waga 100g) 14. Kiełbasa parówkowa 15. Kiełbasa kminkowa 16. Kiełbasa krakowska pieczona 17. Kiełbasa kanapkowa 18. Kiełbasa toruńska 19. Kiełbasa wiejska 20. Kiełbasa zwyczajna 21. Metka cebulowa 22. Mielonka (Luncheon - Meat ) 23. Parówki śląskie (cienkie) 24. Podgardle wędzone 25. Szynka dębicka 26. Szynka mielona 27. Szynka tyrolska 28. Kiełbasa swojska 29. Kiełbasa cebulowa 30. Kiełbasa czosnkowa 31. Kiełbasa golonkowa 32. Mielonka w galarecie 33. Kiełbasa orawska 34. Kiełbasa winierki 35. Pieczeń rzymska.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Wędliny podrobowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 36. Kaszanka 37. Pasztetowa wiejska 38. Salceson wiejski 39. Salceson ozorkowy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 40. Szynka drobiowa 41. Polędwica drobiowa 42. Kabanos drobiowy 43. Kiełbasa biała drobiowa 44. Kiełbasa senatorska drobiowa 45. Kiełbasa oławska 46. Kiełbasa śląska drobiowa 47. Parówki drobiowe 48. Pieczeń drobiowa 49. Mortadela drobiowa 50. Mielonka drobiowa 51. Pasztetowa drobiowa ( waga 100g) 52. Kotlet mielony drobiowy mrożony 53. Szynka z indyka baton 54. Przysmak drobiowy 55. Szynkówka drobiowa 56. Parówki firmowe 57. Salceson drobiowy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 58. Smalec z mięsem 100 - 130 g 59. Pasztet drobiowy 100 - 130 g 60. Konserwa turystyczna 300 g 61. Konserwa tyrolska 300 g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.