To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-06-24
Kielce: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH
W RAMACH PROJEKTU ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Numer og³oszenia: 171510 - 2011; data zamieszczenia: 24.06.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 154293 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: ¦wiêtokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii sp. z o.o., ul. Zagnañska 84, 25-528 Kielce, woj. ¶wiêtokrzyskie, tel. 041 3432910, faks 041 3432912.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Spó³ka z ograniczon± odpowiedzialno¶ci±.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH W RAMACH PROJEKTU ENTERPRISE EUROPE NETWORK.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia s± us³ugi cateringowe polegaj±ce na przygotowywaniu i dostarczeniu lunch-u w formie bufetu szwedzkiego oraz bufetu kawowego (serwisu) dla 200 uczestników ¦wiêtokrzyskiego Forum Gospodarczego pn. Rola i znaczenie partnerstwa publiczno-prywatnego w rozwoju gospodarczym regionu ¶wiêtokrzyskiego - szanse i bariery realizowanego przez ¦wiêtokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii Sp. z o. o., w ramach projektu ENTERPRISE EUROPE NETWORK. Forum Gospodarcze zorganizowane bêdzie w dniu 27 czerwca 2011 r. w Auli Politechniki ¦wiêtokrzyskiej w Kielcach, przy ul. Tysi±clecia Pañstwa Polskiego 7. Zakres przedmiotu zamówienia (umowy). Wykonawca zobowi±zany jest do: przygotowania, dowozu i podawania lunch-u oraz przygotowania bufetu kawowego (serwisu) ¶ci¶le wg podanego menu oraz w miejscu wskazanym przez Zamawiaj±cego, ¶wiadczenia us³ug cateringowych wy³±cznie przy u¿yciu produktów spe³niaj±cych normy jako¶ci produktów spo¿ywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artyku³ów spo¿ywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 z pó¼n. zmianami), przygotowywania bufetu kawowego (serwisu) najpó¼niej na 30 minut przed planowan± przerw± kawow± tj. przerwa kawowa winna zostaæ przygotowana na godz. 11:20, ¶wiadczenia us³ug cateringowych na zastawie porcelanowej lub szklanej z u¿yciem sztuæców ze stali nierdzewnej, serwetek jednorazowych oraz obrusów materia³owych, przygotowania dekoracji sto³ów, estetycznego podawania posi³ków, zapewnienia pojemnika na resztki po spo¿ytym posi³ku i brudn± zastawê, zebrania naczyñ oraz resztek pokonsumpcyjnych najpó¼niej na 30 minut po zakoñczeniu lunch-u. Terminy realizacji przedmiotu zamówienia: Forum Gospodarcze zorganizowane bêdzie w dniu 27 czerwca 2011 r. w Auli Politechniki ¦wiêtokrzyskiej w Kielcach, przy ul. Tysi±clecia Pañstwa Polskiego 7. Zasady rozliczania: Ilo¶æ i wielko¶æ zamawianej us³ugi wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres i wielko¶æ zamówienia. Na potwierdzenie nale¿ytego wykonania przedmiotu umowy spisany zostanie protokó³ zdawczo-odbiorczy, który stanowiæ bêdzie podstawê do rozliczenia finansowego z Wykonawc±. Miejsce realizacji: Aula Politechniki ¦wiêtokrzyskiej, Kielce, ul. Tysi±clecia Pañstwa Polskiego 7. Termin realizacji szkolenia: 27.06.2011 r.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.32.10.00 - Us³ugi przygotowywania posi³ków 55.52.00.00 - Us³ugi dostarczania posi³ków 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie wspó³finansowane jest ze ¶rodków Unii Europejskiej w ramach Competitiveness and Innovation Programme oraz bud¿etu Pañstwa w ramach Projektu Enterprise Europe Network..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygra³a firma
FIRMA HAND.-US£UG."MALPOL" Z-D PRACY CHRONIONEJ KRZYSZTOF MICHALEC
- Firma Handlowo-Us³ugowa MALPOL Halina Michalec, ul. Kiliñskiego 57, 27-400 Ostrowiec ¦wiêtokrzyski, kraj/woj. ¶wiêtokrzyskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 7800,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 3870,82
Oferta z najni¿sz± cen±: 3870,82 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 5351,85
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- Zakup wraz z dostaw± wyrobów medycznych dla ¦wiêtokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach.
- Dostawa kart podarunkowych przedp³aconych (prepaid) dla pracowników ¦CRMiTS w Kielcach
- "Samochód osobowo-dostawczy - 8-osobowy, diesel, automat" - powt.
- Doposa¿enie OIT Uniwersyteckiej Kliniki Neonatologii
- Zakup bezza³ogowych statków powietrznych dla jednostek organizacyjnych PSP z terenu województwa ¶wiêtokrzyskiego
- Interwencyjne usuwanie martwej zwierzyny z pasa drogowego dróg wojewódzkich administrowanych przez ¦ZDW Kielce na terenie województwa ¶wiêtokrzyskiego z podzia³em na zadania czê¶ciowe
wiêcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Us³uga cateringowa zbiorowego ¿ywienia dzieci uczêszczaj±cych do Gminnego ¯³obka "Weso³a Ciuchcia" w Karczewie
- ¦wiadczenie us³ug cateringowych w siedzibach Biura Rzecznika Finansowego i innych wyznaczonych miejscach - w podziale na 5 czê¶ci
- ¦wiadczenie us³ug hotelarskich, restauracyjnych i zapewnienia sal szkoleniowo-dydaktycznych podczas wyjazdu realizowanego w ramach dzia³ania pn. "Kluby Ma³opolskiej Pieczy Rodzinnej" postêpowanie nr 2
- Prowadzenie sto³ówki szkolnej wraz z przygotowaniem , dowiezieniem i wydaniem posi³ków w placówkach o¶wiatowych na terenie Gminy ¦wiêtajno w 2026 r.
- Us³ugi cateringowe podczas 9 edycji ¦l±skiego Festiwalu Nauki
- Przygotowanie i dostarczenie obiadów do Dziennych Domów Pomocy Spo³ecznej mieszcz±cych siê w Warszawie przy ul. Paca 42 i ul. Walecznych 59
wiêcej: Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





