eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sztum › Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-24

Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów
Numer ogłoszenia: 169990 - 2008; data zamieszczenia: 24.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie, ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, fax 0-55 2672820.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.serdelki drobiowe w ilości 1950 kg; 2.paluszki drobiowe w ilości 2420 kg; 3.kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 520 kg; 4.kiełbasa pierś z indyka w ilości 260 kg; 5.kiełbasa drobiowa w ilości 280kg; 6.parówka cielęca w ilości 260 kg; 7.kiełbasa czosnkowa w ilości 330 kg; 8.kiełbasa biała parzona w ilości 240 kg; 9.kiełbasa krakowska parzona w ilości 260 kg; 10.kiełbasa toruńska w ilości 110 kg; 11.kiełbasa mielonka w ilości 2240 kg; 12.kiełbasa mortadela z papryką w ilości 2160 kg; 13.kiełbasa zwyczajna w ilości 2090 kg; 14.kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 260 kg; 15.kiełbasa parówkowa w ilości 2160 kg; 16.kiełbasa zielonogórska w ilości 260 kg; 17.kiełbasa golonkowa prasowana w ilości 365 kg; 18.salceson biały w ilości 2052 kg; 19.salceson podrobowy w ilości 1950 kg; 20.kaszanka w ilości 2870 kg; 21.pasztetowa w ilości 2052 kg; 22.boczek wędzony parzony bez kości w ilości 600 kg; 23.podgardle wędzone w ilości 600 kg; 24.słonina surowa w ilości 600 kg;

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24, spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2004 r. nr 19 poz. 177 z późn.zm.) oraz spełniają wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie 82-400 Sztum Ul. Nowowiejskiego 14.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.08.2008 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny w Sztumie 82-400 Sztum Ul. Nowowiejskiego 14 sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.