eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gorzów Wielkopolski › DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-22

Gorzów Wielkopolski: DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH
Numer ogłoszenia: 167287 - 2008; data zamieszczenia: 22.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących, ul. Czereśniowa 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie, tel. 0-95 732 03 09, fax 0-95 732 01 82.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zstio.gorzow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Codzienne dostawy mięsa i wędlin w różnym asortymencie. Załącznik A i B Załącznik A Podstawowe artykuły objęte przetargiem. Prosimy o podanie cen BRUTTO na n/w artykuły. Lp. Nazwa artykułu waga Cena brutto 1 Łopatka b/k 1kg 2 Karkówka b/k 1kg 3 Schab b/k 1kg 4 Wołowina zrazowa b/k 1kg 5 Boczek surowy b/k 1kg ZAŁĄCZNIK B Podstawowe artykuły objęte przetargiem. Prosimy o podanie cen BRUTTO na n/w artykuły: Lp. Nazwa artykułu waga Cena brutto 1 Baleron z indyka 1kg 2 Blok turystyczny 1kg 3 Blok tyrolski 1kg 4 Kiełbasa jałowcowa 1kg 5 Kiełbasa krakowska parzona 1kg 6 Kiełbasa krakowska pieczona 1kg 7 Kiełbasa krakowska sucha 1kg 8 Kiełbasa piwna 1kg 9 Kiełbasa szynkowa 1kg 10 Kiełbasa śląska 1kg 11 Kiełbasa śniadaniowa z pieczarkami 1kg 12 Kiełbasa zwyczajna 1kg 13 Kiełbasa żywiecka 1kg 14 Kiełbasa toruńska 1kg 15 Mortadela 1kg 16 Mortadela z papryką 1kg 17 Mortadela z pieczarkami 1kg 18 Ogonówka wieprzowa 1kg 19 Kiełbasa parówkowa 1kg 20 Parówki śląskie 1kg 21 Pasztet zapiekany 1kg 22 Pasztetowa 1kg 23 Pieczeń rzymska 1kg 24 Polędwica drobiowa 1kg 25 Polędwica Safarii 1kg 26 Polędwica sopocka 1kg 27 Boczek wędzony 1kg 28 Szynka wieprzowa 1kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 4.1. spełniają warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, 4.2. dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia 4.3. w ciągu pięciu lat wykonali roboty zbliżone do przedmiotu zamówienia pod względem rodzaju i wielkości 4.4. posiadają ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ofertę należy przygotować w formie pisemnej według podanego w Załączniku nr 1 wzoru, dołączając do niej wszystkie podane niżej dokumenty: - oświadczenie zgodne z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych - wypełniony Załącznik nr 2; - wykaz personelu przewidzianego do realizacji zamówienia - Załącznik nr 3, - wykaz prac, o których mowa w pkt 4.3. - Załącznik nr 4, - dokumenty (np. Referencje) potwierdzające, że roboty wymienione w Załączniku nr 4 zostały wykonane z należytą starannością (roboty niepotwierdzone niniejszymi dokumentami nie będą brane pod uwagę w trakcie oceny ofert), - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (w przypadku spółek cywilnych zaświadczenie składają wszyscy wspólnicy), - zaświadczenie z właściwego urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS potwierdzające odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert (w przypadku spółek cywilnych zaświadczenia muszą być wystawione na każdego ze wspólników), Oferta wraz ze wszystkimi wymaganymi załącznikami powinna być sporządzona czytelnie w języku polskim. Dokumenty składające się na ofertę powinny być podpisane przez osobę upoważnioną do występowania w imieniu Wykonawcy. Kserokopie dokumentów winny być potwierdzone za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. Ewentualne poprawki w ofercie muszą być podpisane przez Wykonawcę. Nie dopuszcza się skreśleń, poprawek w cenie ofertowej. Zaleca się by wszystkie strony oferty były ponumerowane i parafowane przez Wykonawcę oraz spięte w trwały sposób. Każdy Wykonawca przedkłada tylko jedną ofertę pod rygorem wykluczenia z postępowania. Wszystkie koszty związane ze sporządzeniem oferty ponosi Wykonawca, niezależnie od wyniku postępowania. 2. Opakowanie i oznakowanie oferty Ofertę wraz ze wszystkimi wymaganymi załącznikami należy umieścić w kopercie wewnętrznej opisanej nazwą i adresem Wykonawcy oraz opatrzonej napisem: Dostawy mięsa i produktów mięsnych do internatu w ZSTiO Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących Ul. Czereśniowa 1 66-400 Gorzów Wlkp. OFERTA - DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH Tak przygotowaną ofertę wewnętrzną należy umieścić w kopercie zewnętrznej, opatrzonej tylko adresem Zamawiającego i napisem OFERTA - DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH Koperta zewnętrzna i wewnętrzna musi być nieprzeźroczysta i zabezpieczona w taki sposób, aby nie budziła żadnych wątpliwości co do możliwości jej wcześniejszego otwarcia.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zstio.gorzow.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: INTERNAT ZSTIO UL CZEREŚNIOWA 2 POKÓJ ADMINISTRACJI 66-400 Gorzów Wlkp.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.08.2008 godzina 10:00, miejsce: ZSTIO UL CZEREŚNIOWA 1 66-400 Gorzów Wlkp.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podstawowe artykuły objęte przetargiem. Prosimy o podanie cen BRUTTO na n/w artykuły. Lp. Nazwa artykułu waga Cena brutto 1 Łopatka b/k 1kg 2 Karkówka b/k 1kg 3 Schab b/k 1kg 4 Wołowina zrazowa b/k 1kg 5 Boczek surowy b/k 1kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: DOSTAWA WĘDLIN.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podstawowe artykuły objęte przetargiem. Prosimy o podanie cen BRUTTO na n/w artykuły: Lp. Nazwa artykułu waga Cena brutto 1 Baleron z indyka 1kg 2 Blok turystyczny 1kg 3 Blok tyrolski 1kg 4 Kiełbasa jałowcowa 1kg 5 Kiełbasa krakowska parzona 1kg 6 Kiełbasa krakowska pieczona 1kg 7 Kiełbasa krakowska sucha 1kg 8 Kiełbasa piwna 1kg 9 Kiełbasa szynkowa 1kg 10 Kiełbasa śląska 1kg 11 Kiełbasa śniadaniowa z pieczarkami 1kg 12 Kiełbasa zwyczajna 1kg 13 Kiełbasa żywiecka 1kg 14 Kiełbasa toruńska 1kg 15 Mortadela 1kg 16 Mortadela z papryką 1kg 17 Mortadela z pieczarkami 1kg 18 Ogonówka wieprzowa 1kg 19 Kiełbasa parówkowa 1kg 20 Parówki śląskie 1kg 21 Pasztet zapiekany 1kg 22 Pasztetowa 1kg 23 Pieczeń rzymska 1kg 24 Polędwica drobiowa 1kg 25 Polędwica Safarii 1kg 26 Polędwica sopocka 1kg 27 Boczek wędzony 1kg 28 Szynka wieprzowa 1kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.