To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-06-15
Gdańsk: Postępowanie na świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu Nowy zawód - większe możliwości, szkolenia dla dorosłych osób pracujących dla Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Gdańsku.
Numer ogłoszenia: 166243 - 2011; data zamieszczenia: 15.06.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 151729 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego, ul. Trakt św. Wojciecha 293, 80-001 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3263947, 3263900, faks 058 3263930, 3090945.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: wojewódzka, samorządowa osoba prawna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie na świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu Nowy zawód - większe możliwości, szkolenia dla dorosłych osób pracujących dla Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Gdańsku..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu Nowy zawód - większe możliwości, szkolenia dla dorosłych osób pracujących dla Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Gdańsku, tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunku dla uczestników szkoleń i kadry dydaktycznej. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla 2 grup osób po 35 osób ( łącznie maksymalnie 70 dorosłych osób ) tj. przygotowanie i dostarczenie serwisu kawowego oraz obiadu dla uczestników i kadry dydaktycznej szkoleń ( max.3240 osobodni ). Usługi cateringowe będą realizowane w ramach projektu Nowy zawód - większe możliwości, szkolenia dla dorosłych osób pracujących realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach środków Europejskiego Funduszu Społecznego ( umowa nr UDA-POKL.08.01.01.-22-358 10-00 ). W ramach świadczenia usług cateringu Wykonawca zobowiązany jest do: - przygotowania, dowozu i podania zamawianych posiłków i artykułów spożywczych - świadczenia usług cateringu wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych - dostaw w odpowiednich, czystych pojemnikach, zapewniających zabezpieczenie przedmiotu dostawy przed wpływem jakichkolwiek szkodliwych czynników - przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, m.in. ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. Nr 171, poz. 1125, ze zmianami ) Miejscem świadczenia usługi jest Lubań, powiat kościerski, woj. pomorskie, w siedzibie Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Gdańsku oraz w innym budynku na terenie Lubania, wskazanym przez Zamawiającego. Usługa cateringowa będzie realizowana od 11 czerwca 2011 roku do 27 listopada 2011 r. oraz od 01 kwietnia 2012 r. do 06 października 2012 r. w dniach określonych w zał. Nr 1 a. do zamówienia. Zawsze będą to soboty i niedziele wyszczególnione w zał. Nr 1a. Serwis kawowy będzie podawany od godz. 10.35 do godz. 11.00, obiad będzie podawany o godz. 12.40 i powinien zakończyć się o godz. 13.10. Usługa cateringowa będzie obejmowała serwis kawowy oraz obiad dla max.35 osób jednorazowo, przy czym dokładne ilości posiłków będą uzgadniane z Wykonawcą na co najmniej 2 dni przed dniem świadczenia usługi cateringowej. Wykonawca w ciągu jednego dnia szkoleniowego, w ramach serwisu kawowego, poda w termosach gorącą rozpuszczalną kawę ( 200 ml na osobę ) i gorącą herbatę ( 200 ml na osobę ) oraz 3 rodzaje kruchych ciastek w ilości po 30 g każdego rodzaju na jedną osobę. Ponadto na każdą osobę zostaną podane 2 saszetki cukru po 5 g, 1 sztuka cytryny w płynie po 7,5 g oraz 2 sztuki śmietanki do kawy po 10 g. W ramach serwisu kawowego zostanie podana również woda mineralne gazowana i niegazowana, po 1 wodzie każdego rodzaju na uczestnika, w butelkach o pojemności 500 ml każda. Serwis kawowy powinien być podawany w naczyniach jednorazowych ( tacki, mieszadełka ) z odpowiednią ilością serwetek. Do napojów gorących powinny być filiżanki jednorazowe, do napojów zimnych kubki jednorazowe. Zestaw obiadowy dla jednej osoby, na każdy dzień szkolenia, składa się z zupy w ilości 300 ml, drugie danie ważące ok. 450 g oraz sok naturalny 250 ml. Zupa powinna być jedna z wymienionych tj. warzywna, pomidorowa z ryżem, ogórkowa, krupnik, grochowa, rosół z makaronem lub gulaszowa. Drugie danie stanowić powinna porcja mięsa ( 1 rodzaj z wymienionych tj. kotlet schabowy, zraz wołowy z sosem, kotlet de Volaille z serem lub pieczarkami, pieczeń wołowa z sosem ) o wadze 150 g na osobę, porcja ziemniaków - 180 g na osobę ( ziemniaki pieczone lub frytki ) lub ryżu - 150 g na osobę lub kaszy gryczanej - 150 g na osobę oraz surówka warzywna - 150 g na osobę ( 3 rodzaje ). Jako napój powinien być podany sok naturalny w ilości 250 ml na osobę. Każdy zestaw obiadowy podawany ma być na gorąco, w pojemniku termoizolacyjnym, z kompletem sztućców jednorazowych, serwetek oraz kubków i dostarczony jako wyporcjowany. Menu obiadowe nie może być takie same, jak w poprzednim dniu szkoleniowym. Zamawiający, w trakcie trwania umowy, zastrzega sobie prawo do kontrolowania jakości podawanych posiłków i serwisu kawowego. Cena za świadczoną usługę cateringową przypadająca na osobodzień będzie niezmienna przez cały okres trwania umowy. Wykonawca zobowiązuje się do rzetelnego i starannego wykonania zamówienia, zgodnie z przepisami prawa..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.20.00.00 - Pola kempingowe i inne miejsca noclegowe, inne niż hotelowe 55.40.00.00 - Usługi podawania napojów 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt finansowany z Unii Europejskiej ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Człowiek - najlepsza inwestycja. Nr umowy: UDA-POKL.08.01.01 - 22-358/10-00.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Marzena Waków, P.P.H.U. "DUKAT"
jakie przetargi wygrała firma
Marzena Waków, P.P.H.U. "DUKAT"
- P.P.H.U. DUKAT, ul. Wojska Polskiego 16, 83-000 Pruszcz Gdański, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 72073,17 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 78732,00
Oferta z najniższą ceną: 78732,00 / Oferta z najwyższą ceną: 80676,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Remont pokrycia dachu budynku biurowego w Gdańsku.
- Modernizacja dwóch zespołów schodów ruchomych w budynku Europejskiego Centrum Solidarności w Gdańsku
- Zakup licencji na oprogramowanie antywirusowe z modułem XDR
- Remont estakady w ciągu ul. Rakoczego w Gdańsku
- Najem samochodu osobowego typu VAN z pełną obsługą serwisową oraz ubezpieczeniem komunikacyjnym.
- Usunięcie wad odbiorowych i gwarancyjnych wykonanych robót budowlanych dot. termomodernizacji Szkoły Podstawowej nr 47 przy ul. Reformackiej 18 w Gdańsku.
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 23 im. Gen. Stefana "Grota" Roweckiego we Wrocławiu
- "Świadczenie usługi w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów SPZZOZ w Zwoleniu"
- Świadczenie usługi hotelarskiej i gastronomicznej podczas imprezy muzycznej pn. "31 Pol´and Rock Festival".
- "ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH na potrzeby uczniów SZKOŁY PODSTAWOWEJ nr 12 przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 2 w Gliwicach, ul. Kopernika 63 ROK SZKOLNY 2025/2026"
- Kompleksowa usługa cateringowa w ramach spotkań ekspertów oraz w trakcie pokazów dla uczniów szkół ponadpodstawowych na terenie Uniwersytetu Śląskiego
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla uczestników Klubu Samopomocy w Tarnawce
więcej: Pola kempingowe i inne miejsca noclegowe, inne niż hotelowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.