eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bia³ystok › dostawa sprzêtu laboratoryjnego i ch³odniczego

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2008-07-18

Bia³ystok: dostawa sprzêtu laboratoryjnego i ch³odniczego
Numer og³oszenia: 165488 - 2008; data zamieszczenia: 18.07.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Bia³ymstoku, ul. Zwyciêstwa 26A, 15-959 Bia³ystok, woj. podlaskie, tel. 085 6510229, 6510337, fax 085 6510229, 6510337.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: http://www.bialystok.wiw.gov.pl/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja rz±dowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: dostawa sprzêtu laboratoryjnego i ch³odniczego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego, nieregenerowanego sprzêtu laboratoryjnego i ch³odniczego, na warunkach opisanych w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 33.26.00.00 - Aparatura kontrolna i badawcza Kod CPV wg s³ownika 2008: 38.50.00.00 - Aparatura kontrolna i badawcza Oryginalny kod CPV: 29.71.11.30 - Ch³odziarki Kod CPV wg s³ownika 2008: 39.71.11.30 - Ch³odziarki .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 13.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w dniach: 30.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane.

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O zamówienie mog± ubiegaæ siê Wykonawcy, którzy spe³niaj± warunki zawarte w artykule 22 ust. 1 Prawa zamówieñ publicznych, w tym: a) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci; b) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; c) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; d) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia (art. 24 ust. 1 i 2 pzp). Ocena spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu zostanie dokonana wg formu³y (spe³nia - nie spe³nia) w oparciu o informacje zawarte w o¶wiadczeniach i dokumentach wyszczególnionych w SIWZ.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: a) o¶wiadczenie, ¿e Wykonawca spe³nia warunki okre¶lone w art. 22 ust. 1, w tym nie podlega wykluczeniu zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 pzp; b) aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wiw.pbip.pl/?event=kategoria&id=19

Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Bia³ymstoku, ul. Zwyciêstwa 26A, 15-959 Bia³ystok.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 29.07.2008 godzina 11:00, miejsce: sekretariat Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii w Bia³ymstoku, ul. Zwyciêstwa 26A, 15-959 Bia³ystok.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotycz±ce finansowania projektu/programu ze ¶rodków Unii Europejskiej: Otwarcie ofert nast±pi w sali konferencyjnej na parterze Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii w Bia³ymstoku, ul. Zwyciêstwa 26A, 15-959 Bia³ystok, w dniu 29 lipca 2008 r. o godz. 11:15. Osob± uprawnion± do kontaktu z Wykonawcami jest Rafa³ Pe³szyñski, inspektor w Zespole ds. Administracyjno-Gospodarczych, Zaopatrzenia, Bezpieczeñstwa i Higieny Pracy, P.po¿. i Obrony Cywilnej, tel. (085) 651 02 29 w. 130, faks (085) 651 37 61, e-mail: sekretariat@wiw.bianet.com.pl ; pelszynski@wiw.bianet.com.pl

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: wirówka z ch³odzeniem.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa wirówki z ch³odzeniem, okre¶lonej w za³±czniku nr 2a do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: wirówka z ch³odzeniem do probówek Eppendorf.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa wirówki z ch³odzeniem do probówek Eppendorf, okre¶lonej w za³±czniku nr 2b do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: wirówka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa wirówki okre¶lonej w za³±czniku nr 2c do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: digestoria.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa 4 digestoriów okre¶lonych w za³±czniku nr 2d do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: analizator rtêci.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa analizatora rtêci okre¶lonego w za³±czniku nr 2e do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: system SPE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa systemu SPE okre¶lonego w za³±czniku nr 2f do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: destylarka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa destylarki okre¶lonej w za³±czniku nr 2g do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: cieplarka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa cieplarki okre¶lonej w za³±czniku nr 2h do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 9 NAZWA: homogenizer typu stomacher.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa homogenizera typu stomacher, okre¶lonego w za³±czniku nr 2i do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 33.26.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 10 NAZWA: ch³odziarki witrynowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa 4 ch³odziarek witrynowych, okre¶lonych w za³±czniku nr 2j do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 29.71.11.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 11 NAZWA: ch³odziarka witrynowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa ch³odziarki witrynowej okre¶lonej w za³±czniku nr 2k do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 29.71.11.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 12 NAZWA: szafa ch³odnicza.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa szafy ch³odniczej okre¶lonej w za³±czniku nr 2l do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 29.71.11.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 13 NAZWA: ch³odziarko-zamra¿arka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa ch³odziarko-zamra¿arki okre¶lonej w za³±czniku nr 2m do SIWZ.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 29.71.11.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.