Ogłoszenie z dnia 2015-07-02
Opoczno: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Szkół Samorządowych nr 1 w Opocznie w podziale na 7 zadań
Numer ogłoszenia: 163054 - 2015; data zamieszczenia: 02.07.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Samorządowych Nr 1 w Opocznie im. Marii Skłodowskiej-Curie, ul. Marii Curie-Skłodowskiej 5, 26-300 Opoczno, woj. łódzkie, tel. 44 7552640, faks 44 7150995.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Szkół Samorządowych nr 1 w Opocznie w podziale na 7 zadań.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Szkół Samorządowych nr 1 w Opocznie w podziale na 7 zadań: zadanie 1.:Dostawa - artykuły spożywcze suche, przyprawowe i przetwory owocowo-warzywne, zadanie 2.: Dostawa - nabiał, zadanie 3.: Dostawa - pieczywo, zadanie 4.: Dostawa - warzywa i owoce, zadanie 5.: Dostawa - mrożonki i wyroby garmażeryjne, zadanie 6.: Dostawa - mięso, przetwory wieprzowo-wołowe i drobiowe, zadanie 7.: Dostawa - mięso drobiowe..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00 - 01.00.00.00 18.80.00.00 - Obuwie 15.42.00.00 - Rafinowane oleje i tłuszcze 01.21.20.00 - 01.21.20.00 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.81.10.00 - Pieczywo 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 01.12.10.00 - 01.12.10.00 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 15.11.00.00 - Mięso 15.11.90.00 - Mięsa różne 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.20.00 - Drób 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.11.30 - Wędliny 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 2
Nazwa: zadanie 6.: Dostawy - mięso, przetwory wieprzowo-wołowe i drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.07.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Usługowo - Handlowy WOJCIECHOWSKI Zdzisław Wojciechowski, Bukowiec Opoczyński 7E, 26-300 Opoczno, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 32822,57 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 36076,33
Oferta z najniższą ceną: 36076,33 / Oferta z najwyższą ceną: 38902,90
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej. Są to artykuły powszechnie dostępne na rynku i nie posiadają cech specyficznych mogących mieć wpływ na wybór określonego wykonawcy. Dostawy tych artykułów mogą być realizowane przez dowolnych dostawców z branży. Wartość zamówienia jest mniejsza od kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 PZP. Na podstawie art. 70 PZP zastosowano tryb zamówienia zapytanie o cenę.
INNE PRZETARGI Z OPOCZNA
- Zakup i dostawa sprzętu komputerowego oraz urządzeń wielofunkcyjnych na potrzeby Starostwa Powiatowego w Opocznie
- Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych MGOPS w Opocznie 2025.
- Zapewnienie całodobowego schronienia dla osób bezdomnych, kobiet i mężczyzn z terenu miasta i gminy Opoczno 2025
- Poprawa systemu cyberbezpieczeństwa Gminy Opoczno - rozszerzenie licencji
więcej: przetargi w Opocznie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna 12 miesięczna dostawa warzyw i owoców dla SPZOZ w Wolsztynie
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 10 "Przedszkola na każdą pogodę" WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do stołówek Szkoły Podstawowej nr 2 w Radzyniu Podlaskim
- Dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Wasilkowie - część nr II (II półrocze 2025 r.)
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2025/2026 - od września do grudnia 2025r.
- P.37.2025 zakup i dostawa mleka i produktów mleczarskich dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.