eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sosnowiec › Dostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-11

Sosnowiec: Dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 157845 - 2008; data zamieszczenia: 11.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 im. Św. Barbary w Sosnowcu, pl. Medyków 1, 41-200 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 032 3682012, 3682449, fax (032) 368 20 12.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: WWW.WSS5.PL

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia zawiera 21 pakietów - szczegóły załącznik nr 1 do SIWZ

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.00.00 - 01.13.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.24.10 - Owoce suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.24.10 - Owoce suszone 01.11.22.10 - 01.11.22.10 Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Oryginalny kod CPV: 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.55.51.00 - Lody Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.51.00 - Lody Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Oryginalny kod CPV: 15.84.23.00 - Wyroby cukiernicze Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.23.00 - Wyroby cukiernicze Oryginalny kod CPV: 15.88.20.00 - Produkty dietetyczne Kod CPV wg słownika 2008: 15.88.20.00 - Produkty dietetyczne Oryginalny kod CPV: 15.31.11.00 - Chipsy i frytki Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.11.00 - Chipsy i frytki Oryginalny kod CPV: 15.33.20.00 - Przetworzone owoce i orzechy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.20.00 - Przetworzone owoce i orzechy Oryginalny kod CPV: 15.33.21.00 - Przetworzone owoce Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.21.00 - Przetworzone owoce Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.87.00.00 - Napary ziołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne Oryginalny kod CPV: 15.61.31.00 - Kasze Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa Oryginalny kod CPV: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze gdzie indziej niesklasyfikowane, nawet suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 21.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy: - spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy, - niewykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, - którzy dołączą do oferty lub zgodnie z art. 26 ust. 3 ustawy uzupełnią w wyznaczonym przez zamawiającego terminie brakujące dokumenty lub oświadczenia, o których mowa w pkt 4 i 5 SIWZ lub uzupełnią dokumenty o których mowa w pkt. 4 i 5 zawierające błędy Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na podstawie oświadczeń lub dokumentów złożonych przez wykonawców. Oświadczenia i dokumenty będą badane pod względem formalnoprawnym oraz pod względem ich aktualności, a także czy informacje w nich zawarte potwierdzają spełnienie wymagań zamawiającego. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w systemie spełnia, nie spełnia (druk ZP17).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie, zgodne z art. 22 ust.1, pkt. 1-4 i art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych (można wykorzystać wzór stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ). Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzonych odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Koncesje, zezwolenie lub licencję lub oświadczenie Wykonawcy, że ustawy nie nakładają obowiązku posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem publicznym Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt.4.2, 4.3 składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości( wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert); nie zalega z uiszczeniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu (wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert) Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się w/w dokumentów, zastępuje je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym lub organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wss5.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. Św. Barbary, Plac Medyków 1, 41-200 Sosnowiec, Dział Zamówień Publicznych B-I-6.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.07.2008 godzina 09:00, miejsce: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. Św. Barbary, Plac Medyków 1, 41-200 Sosnowiec, kancelaria D-I-1.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1 - OWOCE ŚWIEŻE KRAJOWE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Jabłka kg 4000 2 Jabłka zielone szt 400 3 Truskawka kg 120 4 Śliwka węgierka kg 90 5 Śliwka duża kg 30 6 Gruszka kg 50 7 Wiśnie kg 20 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 2 - OWOCE POŁUDNIOWE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Cytryna kg 345 2 Mandarynka kg 560 3 Pomarańcze kg 550 4 Winogrona białe kg 1200 5 Winogrona czerwone kg 65 6 Kiwi kg 310 7 Brzoskwinie kg 200 8 Banan kg 1350 9 Grejpfrut czerw. kg 200 10 Grejpfrut biały kg 150 11 Grejpfrut zielony kg 100 12 Morela kg 20 13 Nektaryny kg 100 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 3 - WARZYWA I OWOCE SUSZONE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Rodzynki kg 42 2 Morela suszona kg 5 3 Orzechy włoskie łuskane kg 80 4 Śliwka kalifornijska b/pestki kg 10 5 Śliwka suszona cała kg 15 6 Śliwka suszona kalif. 100g szt 30 7 Śliwka suszona Elliot 150g szt 40 8 Dynia łuskana 70g szt 120 9 Słonecznik łuskany 60g szt 200 10 Rodzynki królewskie 200g szt 40 11 Mak niebieski kg 25 12 Pistacje prażone 100g szt 30 13 Fistaszki prażone 250g szt 30 14 Grzyby suszone kg 5 RAZEM:.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 4 WARZYWA STRĄCZKOWE SUCHE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Fasola Jaś kg 200 2 Fasola drobna jednolita kg 120 3 Groch omielany kg 120 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.22.10-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 5 PIECZARKA ŚWIEŻA l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Pieczarka świeża luz kg 2150 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 6 MROŻONKI l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Aronia mrożona kg 3400 2 Truskawka mrożona kg 220 3 Jagoda czarna mrożona kg 20 4 Brokuły mrożone kg 3100 5 Kalafior mrożony kg 50 6 Szpinak rozdrobniony mrożony kg 500 7 Fasolka szparagowa mrożona kg 760 8 Brukselka mrożona kg 350 9 Marchewka mrożona kostka kg 150 10 Groszek zielony mrożony kg 310 11 Papryka czerwona mrożona kg 70 12 Frytki mrożone karbowane ; proste kg 2000 13 Flaki wołowe blanszowane kg 650 14 Włoszczyzna 3 składnikowa paski: marczew, pietruszka, seler kg 2010 15 Uszka z mięsem, grzybami kg 20 16 Mieszanka warzywna 3 składnikowa kostki: marchew,pietruszka,seler kg 50 17 Mieszanka warzywna 5 składnikowa mrożona kg 50 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 7 MROŻONKI- WYROBY GARMAŻERYJNE GOTOWE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Placek ziemniaczany po węgiersku mroż 500 g. szt 750 2 Szaszłyk wieprzowy mroż. kg 80 3 Golonko delikatesowe mroż. kg 60 4 Stek wieprzowy mroż kg 65 5 Szaszłyk drobiowy mroż. kg 35 6 Galareta drobiowa 250 g. szt 100 7 Galareta wieprzowa 300 g. szt 100 8 Żeberka wieprzowe mroż. kg 50 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 8 MROŻONKI WYROBY MĄCZNE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Pizza z szynką 250 g. szt 70 2 Pizza z pieczarkami 250g mrożona szt 50 3 Pizza z peperonii 250 g. szt 70 4 Zapiekanka z szynką 170 g. szt 450 5 Zapiekanka z salami 170 g. szt 350 6 Zapiekanka z pieczarkami 170 g. szt 200 7 Hamburger z bułką 280 g. szt 2700 8 Hot-dog 130 g. szt 800 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 9 GALANTERIA MLECZARSKA l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu 1 Ser podpuszczkowy twardy żółty tłusty typu Gouda kg 650 2 Ser podpuszczkowy twardy żółty porcjowany pak. folia á 150 g szt 2460 3 Serek topiony á 17,5 g szt 5900 4 Serek topiony typu tylżycki á 100g szt 150 5 Serek topiony z borowików 100g szt 150 6 Serek topiony szynka 100g szt 150 7 Serek topiony słonecznik 100g szt 150 8 Serek topiony szczypiorek 100g szt 150 9 Serek topiony typu Złoty Ement. 100g szt 450 10 Serek topiony warzywa á 100g szt 150 11 Serek topiony krąż. typu Tychy 140g szt 170 12 Serek topiony typu Hochland 200g szt 260 13 Serek kanapkowy śmiet. 150g szt 600 14 Masło typu Lurpak 10g szt 2000 15 Masło typu Lactime 10g szt 2130 16 Masło górskie 100g szt 1000 17 Serek homogenizowany naturalny półtł. pak.150g szt 1100 18 Serek homogenizowany owocowy półtłust. pak. 125 150g szt 3050 19 Serek typu Jogobella 140 g. szt 200 20 Serek typu Homo Danio 140g szt 1770 21 Krem Fantazja owoc. Kącik 150g szt 250 22 Homo Wanilia serek 150g szt 850 23 Serek typu Bieluch 150g szt 2300 24 Serek do chleba 100g :szczypiorkowy,ziołowy,naturalny. szt 510 25 Serek wiejski 200g szt 2180 26 Serek typu Almette 150g szt 320 27 Ser typu Tartare 20g szt 300 28 Ser typu Feta naturalny chudy 270 g. szt 10 29 Śmietanka do kawy typu Łowicz 10g szt 25920 30 Mleko zagęszczone niesłodzone typu GOSTYŃ 200g szt 1665 31 Mleko zagęszczone niesłodzone 350g szt 875 32 Mleko typu Łaciate UHT 2% 0,5 l szt 600 33 Mleko typu Łaciate UHT 3,2% 0,5 l szt 600 34 Mleko typu Łaciate UHT2% 1l szt 300 35 Mleko typu Łaciate UHT3,2% 1 l szt 200 36 Kefir 250g 2% Luks. szt. 3165 37 Kefir 400g 2% Luks. szt 400 38 Jogurt naturalny bc 200g szt 2100 39 Jogurt naturalny bc 190g szt 2000 40 Jogurt naturalny 400g szt 150 41 Jogurt typu Actimel 100g szt 1310 42 Zott Jogobella jogurt owocowy 150g szt 4970 43 Zott Jogobella jogurt z musli 200g szt 900 44 Maślanka naturalna typu KRASNYSTAW 400g szt 225 45 Maślanka owocowa typu KRASNYSTAW 400g szt 500 46 Jogurt Polskie zboża 165g szt 600 47 Jogurt typu Jogobella do picia 330g szt 350 48 Jogurt typu Activia 125 g szt 100 49 Zabielasz do kawy 2,5g szt 440 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr 10.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 10 - LODY l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Lody różne smaki á 90 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne szt 1500 2 Lody różne smaki á 110 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne szt 1500 3 Lody różne smaki á 220 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne szt 800 4 Lody różne smaki á 300 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne szt 355 5 Rolady lodowe á 1000 ml szt 65 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.51.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr 11.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 11- WYROBY PIEKARNICZE - OBWARZANKI l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Obwarzanki - precle szt 24000 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 12 WYROBY CUKIERNICZE PĄCZKI l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Pączek z lukrem szt 20900 2 Pączek z budyniem szt 6750 3 Pączek z adwokatem szt 8200 4 Pączek z : wiśnią, maliną, jabłkiem, czekoladą itp.. szt 8200 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pakiet nr 13.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr - 13 WYROBY CUKIERNICZE PIECZONE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Ciastko Napoleonka szt 2900 2 Rożki serowe kg 820 3 Bułki słodkie cukiernicze szt 17050 4 Rożki z sezamem szt 6750 5 Bułki słodkie różne szt 62400 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.23.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pakiet nr 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 14 PIECZYWO DIETETYCZNE PACZKOWANE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Pieczywo Waąa 140g szt 160 2 Pieczywo ryżowe typu GRANEX 100g różne smaki szt 1082 3 SONKO pieczywo ryż.175g szt 140 4 SONKO wafle ryżowe 130 g szt 200 5 Maca różne smaki 180g szt 80 6 Pumpernikiel 250g szt 50 7 Suchary wyborowe 300g szt 640 8 Suchary bc 285g szt 401 9 Biszkopty 120g szt 360 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.88.20.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Pakiet nr 15.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 15 CHRUPKI, CHIPSY, ORZESZKI SOLONE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu 1 Chrupki kukurydziane 80g szt 220 2 Flipsy różne smaki 80g szt 270 3 Flipsy różne smaki 50-60g szt 100 4 Pomstik Papryka 100g szt 150 5 Adam 1 ev round 22g szt 300 6 Goldb Ren 100g szt 30 7 Mini Goldb Ren 8g szt 200 8 Curry 60g szt 60 9 Roulette 25g szt 100 10 Chipsletten różne smaki 100g szt 60 11 Crunchips różne smaki 85g szt 430 12 Crunchips różne smaki 30g szt 340 13 Crunchips różne smaki 28g szt 160 14 Peppies Becon 60g szt 55 15 Monster Munch 20g szt 75 16 Nic Na s 40g szt 70 17 Hugo Chips Piza 25g szt 15 18 Hugo Chips różne smaki 22g szt 150 19 Hugo Chips różne smaki 75g szt 30 20 Hugo Chips różne smaki 20g szt 65 21 Chipsy różne smaki 50g szt 1500 22 Orzeszki solone 100g szt 175 23 Orzechy ziemne puszka 150g szt 700 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.11.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Pakiet nr 16.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 16 -PRZETWORY WARZYWNE I OWOCOWE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Koncentrat pomidorowy 30% op. 4800g szt 30 2 Koncentrat pomidorowy 30% op. 3200g szt 40 3 Koncentrat pomidorowy op. 1 kg szt 60 4 Koncentrat pomidorowy op. 860g szt 110 5 Koncentrat pomidorowy op.400g szt 290 6 Koncentrat pomidorowy op. 200g szt 220 7 Koncentrat pomidorowy op. 70g szt 370 8 Groszek zielony konserwowy 400g szt 280 9 Kukurydza konserowa 400g szt 400 10 Kukurydza konserwowa 860g szt 20 11 Kukurydza konserwowa 2650g szt 15 12 Papryka kons. Cała ~ 900 g. szt 460 13 Papryka kons. Ćwiartki 720g szt 190 14 Papryka kons. 500g szt 60 15 Papryka kons. 300g szt 170 16 Pieczarki marynowane całe 320g szt 110 17 Ogórek konserwowy 1 L szt 500 18 Ogórek konserowy mini 350 g. szt 10 19 Fasolka kons. Ziel. 720g szt 135 20 Fasolka kons. Ziel. 520g szt 35 21 Fasolka kons. Czer. 2600g zt 10 22 Fasolka kons. Czerw. 400g szt 40 23 Cebulka konserwowa 300g szt 10 24 Seler konserwowy 350g szt 35 25 Chrzan tarty na kwasku cytr. 180g szt 110 26 Koncentrat buraczany 0,33l szt 140 27 Musztarda chrzanowa 190g szt 45 28 Musztarda stołowa 500g szt 160 29 Ketchup łagodny 500g szt 210 30 Majonez wyborowy 250g szt 270 31 Majonez wyborowy 500g szt 100 32 Sos do hamburgerów 950g szt 140 33 Sos owocowy,czekolad. 1000g szt 10 34 Sok Bobofrut 175 ml szt 1400 35 Marmolada z róży 330 g szt 85 36 Powidła śliwkowe 1100g szt 60 37 Powidła śliwkowe 300g szt 210 38 Dżem brzoskwiniowy 300g szt 15 39 Dżem porcje 25g szt 23000 40 Miód pszczeli naturalny porcje 25g szt 5700 41 Miód sztuczny 320g szt 120 42 Owoce kandyzowane ~312g szt 25 43 Oliwki drylowane czarne 900ml szt 15 44 Oliwki zielone faszer. papryką 150g szt 25 45 Jagody deserowe 300g szt 10 46 Kompot ananas plastry~565g szt 90 47 Zestaw warzywny Party mix 320g szt 20 48 Urbanek sałatka książęca 2650g szt 80 49 Urbanek sałatka książęca 520g szt 60 50 Sałatka babuni 900g szt 110 51 Szczaw konserwowy op. 200g szt 50 52 Pasztet drobiowy 50g szt 15500 53 Pasztet podlaski 50g szt 460 54 Pasztet z dodatkami mix 130g szt 600 55 Smalec z mięsem 110~130g szt 220 56 Pasztet drobiowy 90g szt 220 57 Boczek zbójnicki 115g szt 180 58 Konserwa golonkowa 125g szt 180 59 Wiejski przysmak 147g szt 440 60 Konserwa turystyczna 130g szt 340 61 Gulasz angielski 125g szt 340 62 Szynka mielona 135g szt 520 63 Szynka Polska wiejska, delikatesowa 125g szt 700 64 Szynka: polędwica drobiowa 125g szt 1240 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7, 15.33.21.00-5, 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Pakiet nr 17.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 17 ARTYKUŁY SYPKIE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Słodzik 100 tabletek szt 50 2 Mąka ziemniaczana kg 190 3 Cukier w saszetkach 5g szt 75600 4 Cukier kg 6600 5 Cukier puder kg 160 6 Herbata granulowana kg 180 7 Kawa zbożowa kg 375 8 Kleik ryżowy op.250g szt 800 9 Kaszka mleczno-ryżowa owocowa op.250g szt 200 10 Kaszka bezmleczna owocowa op. 250g szt 30 11 Budyń bez cukru 60 g szt 400 12 Kisiel bez cukru 45g szt 65 13 Galaretka owocowa różne smaki 100 g szt 250 14 Kawa Cappucino 130g szt 55 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Pakiet nr 18.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 18 PRZYPRAWY DO CIAST l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Proszek do pieczenia 32g szt 400 2 Cukier waniliowy 32g szt 1250 3 Śmietana fix 9g szt 250 4 Aromat do ciasta 5g mały szt 150 5 Krem do tortu różne smaki Goplana 100 g szt 15 6 Amoniak 30g szt 10 7 Kakao 100 g szt 70 8 Róża dekoracyjna do tortu szt 50 9 Listki dekoracyjne do tortu szt 100 10 Czekolada alpejska 100g szt 450 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Pakiet nr 19.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 19 - KASZE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Ryż kg 1800 2 Kasza jęczmienna drobna kg 100 3 Kasza jęczmienna średnia kg 700 4 Kasza manna kg 960 5 Płatki owsiane kg 350 6 Płatki jęczmienne kg 270 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.31.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Pakiet nr 20.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 20- ZUPY W PROSZKU l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1 Gorący Kubek typu KNORR barszcz czerwony 12g szt 5000 2 Gorący Kubek typu KNORR 16÷18 g różne smaki (pieczarkowa, pomidorowa, grochowa itp.) szt 4050 3 Knorr Nudle 64g szt 250 4 Oetker Chw. Kisiel ~ 30g szt 950 5 Zupy typu chińskie 60÷70g różne smaki szt 2000 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Pakiet nr 21.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 21- ŻUREK W PŁYNIE l.p. Nazwa artykułu j.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto VAT % Wartość brutto producent Nazwa artykułu* 1. Żurek w płynie op. 0,5 l szt 1250 Wartość razem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.