eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W PNIEWACH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-08-27

Pniewy: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W PNIEWACH
Numer ogłoszenia: 150471 - 2007; data zamieszczenia: 27.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bursa Szkolna w Pniewach, ul. Św. Ducha 10, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 2911844, fax 0-61 2911844.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W PNIEWACH.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: WARZYWA I OWOCE, MROŻONKI Nazwa towaru Jedn. miary kg/szt Marchew luzem 250 kg Pietruszka korzeń 40 kg Rzodkiewka świeża 15 pęczków Sałata 10 główek Por korzeń 80kg Cebula biała 200kg Buraki czerwone 300kg Seler korzeń 50kg Ziemniaki jadalne 9000kg Jabłka 400kg Mandarynki typu klementynki 50kg Pomarańcze 200kg Brokuły mrożone luz 40kg Brukselka mrożona luz 40kg Włoszczyzna paski luz 160kg Kalafior mrożony luz 20kg Kalafior świeży 50szt Marchew mrożona luz 70kg Marchew z groszkiem luz 70kg Zupa wiosenna luz 150kg Pomidory luz 180kg Ogórki świeże 150kg Ogórki kwaszone 50kg Kapusta biała 350kg Kapusta pekińska 50 szt Kapusta kwaszona 320kg Kapusta włoska 60kg Kapusta czerwona 200kg Pieczarki świeże luz 140kg Papryka czerwona świeża 20kg Banan 400kg Jabłko prażone, mus op.0,9l 20szt Koperek zielony 20 pęczków Szczypiorek świeży 20 pęczków Natka pietruszki 20 pęczków PRZETWORY MĄCZNE, INNE PRZETWORY Nazwa towaru Jedn. miary kg/szt Mąka pszenna 500 300kg Mączka ziemniaczana 15kg Ryż długoziarnisty 100kg Kasza wiejska 70kg Kaszka manna 25kg Mak 1,5kg Makaron nitka 20kg Makaron świderki 130kg Płatki kukurydziane 250gr 45szt Cukier kryształ paczkowany 150kg Syropy owocowe 5 ltr 45szt Chrzan tarty 200gr 15szt Majonez op. 0,7 kg 70szt Musztarda 200gr 15szt Ketchup 200gr 165szt Koncentrat pomidorowy 1 ltr 70szt Koncentrat buraczany butelka 220gr 115szt Zaprawa żurek butelka 220gr 70szt Groch połówki luz 25kg Fasola sucha luz 40kg Fasola typu Jaś 35kg Fasolka konserwowa słoik 500gr 350szt Ogórki konserwowe 0,9 ltr 300szt Groszek konserwowy 400gr 20szt Kukurydza konserwowa 425gr 40szt Papryka konserwowa 09 ltr 85szt Dżemy różne 300gr 130szt Powidła 300gr 50szt Pasztet op.131gr 120szt Drożdże 100gr 20szt Frikadele 200szt TŁUSZCZE Nazwa towaru Jedn. miary szt Olej roślinny op. 5l 50szt Margaryna zwykła 480szt Masło roślinne 500gr 4szt SŁODYCZE, PRZYPRAWY Nazwa towaru Jedn. miary kg/szt Pierniki w czekoladzie 2,5kg Pierniki krajanka 2,5kg Pieprz mielony czarny 90 szt Papryka mielona słodka 20 szt Liść laurowy op. 100g 20 szt Ziele angielskie op. 100g 20 szt Majeranek 100g 20 szt Przyprawa w płynie op. 1l 60 szt Ocet spirytusowy 10% op. 0,5l 40 szt Cukier waniliowy op. 0,32g 10 szt Czosnek mielony 60szt Sos pieczeniowy op. 1kg 2szt Sos instant do spaghetti op.1kg 1szt Przyprawa instant do mięs op.1kg 4szt Przyprawa instant do drobiu op.1kg 4szt Przyprawa instant do ryb op.1kg 2szt Aromat do ciast 3szt Sól jodowana warzona 150kg Herbata granulowana 55szt Kakao 18szt Kwasek cytrynowy 60szt Przyprawa do zup (susz warzywny) 250gr 155szt Koperek suszony 200gr 2szt Pietruszka suszona 200gr 2szt Rodzynki 250gr 2szt PIECZYWO, NABIAŁ Nazwa towaru Jedn. miary szt/kg Bułka mała 4000szt Bułka hamburgerowa 200szt Bułka hot-dog 300szt Bagietka 5szt Bułka tarta 140szt Chleb wieloziarnisty 500szt Chleb zwykły 500szt Makowce 10kg Rogale marcińskie 5kg Jogurt owocowy 1600szt Śmietana słodka 12% 200szt Śmietana zakwaszana 12% 300szt Mleko 2% op 1l 500szt Masło 160 kg Twaróg półtłusty 110kg Ser typy feta 30szt Sery żółte różne 130kg Ser żółty wędzony 20szt Ser topiony bloczki 100g 50szt Ser topiony kiełbaski 100g 50szt Ser smażony 50szt Ser topiony krążki 80szt Jajka kurze 0,06g 4500szt RYBY I PRZETWORY RYBNE Nazwa towaru Jedn. miary kg/szt Panga filet luz 85kg Konserwy rybne w pomidorach 70szt Paprykarz 310gr 30szt Śledź solony op. 3 kg 24szt Karp 25kg Makrela wędzona 9kg

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Oryginalny kod CPV: 15.81.10.00 - Pieczywo Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.10.00 - Pieczywo .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2007.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki wymagane od wykonawcy: - Wykonawca musi spełniać warunki określone w art.22 ust.1 cyt. ustawy, - Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art. 24 ust. 1, 2 cyt. ustawy, - Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymaganiami SIWZ - Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w Rozdziale XII specyfikacji.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: postanowienia zawarte w SIWZ

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pniewy.wlkp.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Bursa Szkolna w Pniewach ul. Św. Ducha 10 Sekretariat.

    IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

    IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.09.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, Sekretariat, parter.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: 06.10.2007.

    IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA I OWOCE, MROŻONKI.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru Jedn. miary kg/szt Marchew luzem 250 kg Pietruszka korzeń 40 kg Rzodkiewka świeża 15 pęczków Sałata 10 główek Por korzeń 80kg Cebula biała 200kg Buraki czerwone 300kg Seler korzeń 50kg Ziemniaki jadalne 9000kg Jabłka 400kg Mandarynki typu klementynki 50kg Pomarańcze 200kg Brokuły mrożone luz 40kg Brukselka mrożona luz 40kg Włoszczyzna paski luz 160kg Kalafior mrożony luz 20kg Kalafior świeży 50szt Marchew mrożona luz 70kg Marchew z groszkiem luz 70kg Zupa wiosenna luz 150kg Pomidory luz 180kg Ogórki świeże 150kg Ogórki kwaszone 50kg Kapusta biała 350kg Kapusta pekińska 50 szt Kapusta kwaszona 320kg Kapusta włoska 60kg Kapusta czerwona 200kg Pieczarki świeże luz 140kg Papryka czerwona świeża 20kg Banan 400kg Jabłko prażone, mus op.0,9l 20szt Koperek zielony 20 pęczków Szczypiorek świeży 20 pęczków Natka pietruszki 20 pęczków.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PIECZYWO, NABIAŁ.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru Jedn. miary szt/kg Bułka mała 4000szt Bułka hamburgerowa 200szt Bułka hot-dog 300szt Bagietka 5szt Bułka tarta 140szt Chleb wieloziarnisty 500szt Chleb zwykły 500szt Makowce 10kg Rogale marcińskie 5kg Jogurt owocowy 1600szt Śmietana słodka 12% 200szt Śmietana zakwaszana 12% 300szt Mleko 2% op 1l 500szt Masło 160 kg Twaróg półtłusty 110kg Ser typy feta 30szt Sery żółte różne 130kg Ser żółty wędzony 20szt Ser topiony bloczki 100g 50szt Ser topiony kiełbaski 100g 50szt Ser smażony 50szt Ser topiony krążki 80szt Jajka kurze 0,06g 4500szt.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.