eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chełm › Usługa cateringowa oraz obsługa seminariów i konkursów w związku z realizacją projektu pod nazwą Młodzieżowe Uniwersytety Matematyczne - II edycja

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-06-07

Chełm: Usługa cateringowa oraz obsługa seminariów i konkursów w związku z realizacją projektu pod nazwą Młodzieżowe Uniwersytety Matematyczne - II edycja
Numer ogłoszenia: 145856 - 2011; data zamieszczenia: 07.06.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 124854 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie, ul. Pocztowa 54, 22-100 Chełm, woj. lubelskie, tel. 082 5640456, 5640359, faks 082 5640456.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa oraz obsługa seminariów i konkursów w związku z realizacją projektu pod nazwą Młodzieżowe Uniwersytety Matematyczne - II edycja.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest I. realizacja usługi cateringowej - przygotowanie i dostawa posiłków do siedziby Zamawiającego - Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie, ul Pocztowa 54, 22-100 Chełm, dla uczestników a) seminarium w zakresie pracy z uczniem słabym w dniu 04.06.2011 (około 125 uczestników), b) seminarium w zakresie pracy z uczniem zdolnym w dniu 11.06.2011 (około 115 uczestników) c) konkursu w ramach zajęć wyrównawczych w dniu 04.06.2011 (88 uczestników), d) konkursu w ramach zajęć rozszerzających w dniu 11.06.2011 (83 uczestników) II. Obsługa seminariów i konkursów a) seminarium w zakresie pracy z uczniem słabym w dniu 04.06.2011 (około 125 uczestników), b) seminarium w zakresie pracy z uczniem zdolnym w dniu 11.06.2011 (około 115 uczestników) c) konkursu w ramach zajęć wyrównawczych w dniu 04.06.2011 (88 uczestników), d) konkursu w ramach zajęć rozszerzających w dniu 11.06.2011 (83 uczestników) zgodnie z poniższym opisem: Ad. I. Opis wyżywienia 1. Obiad złożony z: Zupa: Zupa gulaszowa węgierska min 300 ml porcja. Danie główne: Duet mięs min 200 gr porcja: Rolada wołowa z grzybami leśnymi, sakiewka drobiowa faszerowana warzywami z sosem francuskim Dodatki do dania głównego: Kolorowy ryż z groszkiem - min. 250 gr porcja Surówki 2 rodzaje: min. 250 gr porcja : surówka z selera naciowego i orzechami włoskimi, surówka z sałaty lodowej i kruchych warzyw z sosem vinegrett. Deser: Ciasto W-Z - min. 200 gr porcja Napój: Sok owocowy 100 % naturalny ze świeżych owoców, bez konserwantów, - min. 400ml. os 1. Danie gorące wraz z dodatkami wyporcjowane na porcelanowych talerzach, sztućce metalowe, serwetki, serwowane przez kelnerów. Liczba osób (kelnerów, kucharzy) wydających posiłki musi być wystarczająca aby zapewnić szybką obsługę gości. Dania muszą być podane gorące, świeże, nie odgrzewane i estetycznie podane. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany części menu na specjalną dietę (do około 10%) w przypadku uczestnictwa w seminarium lub konkursie osób ze specjalną dietą żywieniową. 2. Serwis kawowy dostępny dla uczestników seminarium i konkursu bez przerwy w godzinach od 9.00 do 18.00 złożony z trzech zestawów wykładanych o ustalonych godzinach: Serwis Kawowy - 1 (godz. 9.00) Kawa min.200ml - 3 rodzaje - naturalna, rozpuszczalna, bezkofeinowa - min. 2 szt./os Herbata min. 200ml - 3 rodzaje - zielona, owocowa, czarna - min. 2 szt. os Dodatki: cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna, mleko 3,2 % - nielimitowane Woda mineralna gazowana i niegazowana butelka 500 ml.- min. 1 szt. os Sok owocowy naturalny ze świeżych owoców, bez konserwantów, 3 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - podany w dzbankach, min. 500ml. os Ciasteczka kruche - 5 rodzajów - min. 250 gr. os Serwis Kawowy - 2 (godz. 11.00) Kawa 200ml - 2 rodzaje - naturalna i rozpuszczalna - min. 2 szt. os Herbata 200ml - 3 rodzaje - zielona, owocowa, czarna - min. 2 szt. os Dodatki: cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna, mleko 3,2 % - nielimitowane Woda mineralna niegazowana i gazowana but. 500 ml. - min. 1 szt os Sok owocowy naturalny ze świeżych owoców, bez konserwantów, 3 rodzaje: bananowy, jabłko, grapefruit - podany w dzbankach, min. 500 ml. os Owoce - winogrona białe i czerwone, mandarynki, banany, jabłka, truskawki - min. 200 gr. os Serwis Kawowy - 3, (godz. 15.00) Kawa 200ml - 2 rodzaje - naturalna i rozpuszczalna - min. 2 szt. os Herbata 200ml - 3 rodzaje - zielona, owocowa, czarna - min. 2 szt. os Dodatki: cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna, mleko 3,2 % - nielimitowane Sok owocowy naturalny ze świeżych owoców, bez konserwantów, 3 rodzaje: marchwiowy, wiśniowy, czarna porzeczka, - podany w dzbankach, min. 500 ml. os Woda mineralna gazowana i niegazowana but . 500 ml.- min. 1 szt. os Mini drożdżówki 3 rodzaje : pączki z marmoladą, rogaliki z czekoladą, jagodzianki - min. 3 szt. os Serwis kawowy ma być przygotowany w formie bufetu szwedzkiego: napoje gorące serwowane w porcelanie, napoje zimne w szklankach, serwetki, metalowe łyżeczki w ilości wystarczającej dla wszystkich uczestników seminarium, konkursu. Obiad oraz serwis kawowy będą serwowane w budynku Instytutu Neofilologii Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Chełmie, ul. Wojsławicka 8b, 22-100 Chełm na dwóch stanowiskach .Wykonawca zapewni odpowiednią dekorację stołów (w tym materiałowe obrusy). Każdy z uczestników konkursu i seminarium otrzyma na salę o ustalonych godzinach Batonik o masie min. 56,4 g, z nadzieniem nugatowym oblany karmelem i mleczną czekoladą lub nadzieniem nugatowym ze świeżo prażonymi orzeszkami ziemnymi oblane karmelem i mleczną czekoladą, dopuszcza się jedynie markowe batoniki np. Mars, Snickers - 2 sztuki osobę. Uwaga: 1. Wykonawca odpowiada za transport oraz dostarczenie na miejsce dostawy przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 2. Obiad ma być wydawany przez pracownika Wykonawcy, 3. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską na spotkaniach oraz wydawanie ciepłego posiłku przez pracownika Wykonawcy podczas przerwy obiadowej na seminariach, konkursach. Liczba osób (kelnerów, kucharzy) wydających posiłki musi być wystarczająca aby zapewnić szybką obsługę gości. 4. Dostarczone posiłki muszą być gorące i estetycznie podane. 5. Wykonawca zabiera naczynia i resztki posiłku po zakończeniu przerwy obiadowej. 6. Posiłki muszą być świeże i przygotowane w dniu realizacji zamówienia Ad II. Realizacja usługi polegającej na obsłudze uczestników seminariów i konkursów. Do obsługi seminariów wymienionych w punktach a) i b) niezbędne są min 3 osoby dyspozycyjne dla Zamawiającego po minimum 3 godziny na dzień ustalone przez Zamawiającego w dwóch dniach poprzedzających seminarium oraz w dniu seminarium w godzinach od 8.00 do 19.00. Osoby do obsługi muszą umieć obsługiwać urządzenia biurowe (np. kserokopiarka) i urządzenia multimedialne (np. rzutnik, tablica interaktywna, laptop, nagłośnienie). Zakres obowiązków obsługi seminarium: - osobiste zapoznanie się z założeniami seminariów w siedzibie Zamawiającego w zakresie dotyczącym obsługi ich uczestników, - zbieranie informacji od uczestników seminarium dotyczące obecności, diety w ciągu dwóch dni poprzedzających seminarium, - kopiowanie, kompletowanie materiałów seminaryjnych, - zabezpieczenie powierzchni dla wyżywienia, - rejestracja uczestników, - w budynku Instytutu Neofilologii Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Chełmie, ul. Wojsławicka 8b, 22-100 Chełm (1 sala), przygotowanie niezbędnego sprzętu multimedialnego, nagłaśniającego, - przeprowadzenie ankietyzacji uczestników, - wykonanie dokumentacji fotograficznej. Do obsługi konkursów wymienionych w punktach c) i d) niezbędne są min 2 osoby dyspozycyjne dla Zamawiającego po min 3 godziny na dzień ustalone przez Zamawiającego w dwóch dniach poprzedzających konkurs oraz w dniu seminarium w godzinach od 8.00 do 19.00. Osoby do obsługi konkursu muszą spełniać kryteria: minimum magister matematyki, minimum roczne doświadczenie w ciągu ostatnich trzech lat w pracy nauczyciela co najmniej szkoły ponadgimnazjalnej, muszą umieć obsługiwać urządzenia biurowe (np. kserokopiarka). Zakres obowiązków obsługi konkursów: - osobiste zapoznanie się z założeniami konkursów w siedzibie Zamawiającego w zakresie dotyczącym obsługi ich uczestników, - zbieranie informacji od uczestników konkursu dotyczące obecności, rodzaju preferowanej diety w ciągu dwóch dni poprzedzających seminarium, - kopiowanie, kompletowanie materiałów, - zabezpieczenie powierzchni dla wyżywienia, - rejestracja uczestników, - zorganizowanie, przygotowanie, oznakowanie zgodnie z wytycznymi Zamawiającego sal w budynku Instytutu Neofilologii Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Chełmie, ul. Wojsławicka 8b, 22-100 Chełm (2 sale), - zapewnienie każdemu uczestnikowi konkursu warunków umożliwiających samodzielną pracę oraz ciszę na sali, -udzielenie ewentualnych wyjaśnień merytorycznych, -skompletowanie prac konkursowych..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: projekt Młodzieżowe Uniwersytety Matematyczne realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.3. Poprawa jakości kształcenia, Poddziałanie 3.3.4 Modernizacja treści i metod kształcenia - projekty konkursowe współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego na podstawie umowy o dofinansowanie numer UDA- POKL.03.03.04-00-218/09-00 zawartej w dniu 19 maja 2010 z Ministrem Edukacji Narodowej.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KOZAK s.c. Jacek Kozak & Mirosław Kozak, ul. Reformacka 7, 22-100 Chełm, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16324,75 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18152,00

  • Oferta z najniższą ceną: 18152,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18999,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.