Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-08-17
Połczyn-Zdrój: Dostawy artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 143773 - 2007; data zamieszczenia: 17.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Opieki Zdrowotnej, ul. Gwardii Ludowej 5, 78-320 Połczyn-Zdrój, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3662323 w. 226.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.zozpolczyn.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Produkt Jm Ilość 1. Mleko 2% a 1l szt 7000 2. Mleko w proszku a 0,50 kg szt 2 3. Śmietana 18% a 0,4 l szt 240 4. Masło a 0,20 kg śmietankowe szt 120 5. Margaryna a 0,25 kg szt 90 6. Ser twardy kg 30 7. Ser topiony a 0,025 kg szt 640 8. Twaróg półtłusty a 0,20 kg szt 400 9. Masło roślinne a 0,25 kg szt 450 10. Twaróg półtłusty krajanka kg 96 Lp. Produkt Jm Ilość 1. Chleb wiejski a 0,8 kg szt 700 2. Chleb razowy a 0,5 kg szt 700 3. Bułka śniadaniowa a 0,10 kg szt. 630 4. Bułka tarta kg 20 5. Chleb pszenny a 0,50 kg szt 4300 6. Ciasto piaskowe b/c kg 1 7. Ciasto piaskowe kg 6 Lp. Produkt Jm Ilość 1. Kalafior mrożony kg 80 2. Szpinak mrożony kg 50 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 70 Lp. Produkt Jm Ilość 1 Przyprawa Warzywko a 5 kg szt 18 2 Makaron nitki a 8 kg op 7 3 Makaron świderki a 10 kg op 12 4 Olej a 5l szt 12 5 Zupka mięsno-warzywna a 150 op 20 6 Syrop malinowy a 5l szt 87 7 Marmolada a 1 kg szt 250 8 Koncentrat pomid. a 1 kg szt 15 9 Cukier a 1 kg szt 430 10 Mąka ziemniaczana a 1 kg szt 1 11 Mąka pszenna a 1 kg szt 600 12 Płatki owsiane a 0,5 kg szt 60 13 Kasza manna a 1 kg szt 192 14 Kasza jęczmienna a 1 kg szt 130 15 Ryż a 1 kg szt 240 16 Płatki jęczmienne a 0,40 kg szt 90 17 Sól 1 kg szt 290 18 Fasola biała a 5 kg szt 8 19 Groszek konserwowy a 240 g szt 15 20 Sos pieczeniowy a 38 g szt 10 21 Ogórki konserwowe a 900 g szt 26 22 Ocet a 0,5 l szt 60 23 Herbata a 0,10 szt 290 24 Cynamon a 20g szt 16 25 Kawa Inka a 0,2 kg szt 150 26 Cukier waniliowy a 20 g szt 80 27 Pieprz naturalny a 1 kg szt 5 28 Zelatyna a 0,5 kg szt 1 29 Kwasek cytrynowy a 20 g szt 360 30 Krakersy a 0,18 kg szt 110 31 Musztarda a 180 g szt 10 32 Budyń a 41 g szt 200 33 Kisiel a 40 g szt 200 34 Maggi a 1l szt 5 35 Snieżka a 60 g szt 40 36 Ziele angielskie a 0,6 kg szt 3 37 Majeranek a 0,5 kg szt 3 38 Liść laurowy a 100 g szt 6 39 Kukurydza konserw. a 285 g szt 15 40 Papryka słodka a 0,80 kg szt 8 41 Suchary a 0,29 kg szt 210 42 Chrzan a 190 g szt 5 43 Paluszki a 300 g szt 50 44 Sok pomidorowy a 1l szt 50 45 Sok marchwiowy a 1 l szt 120 46 Mleko Bebiko 1 a 350g szt 20 47 Mleko Bebiko 2 a 350g szt 15 48 Kleik ryżowy a 190g szt 25 49 Kaszka mleczno ryżowa a 180g szt 20 50 Kaszka ryżowa a 180g szt 20 51 Mleko NAN 1 a 350g szt 15 52 Mleko NAN 2 a 350g szt 10 1 Filet z ryby (morszczuk lub mintaj lub miruna) kg 160 Lp. Produkt Jm Ilość 1 Słonina kg 10 2 Parówka drobiowa kg 130 3 Kurczak świeży kg 1320 4 Mielonka drobiowa kg 180 5 Polędwica drobiowa kg 96 6 Pierś ind. (wędlina) kg 90 7 Kiełbasa kanapkowa kg 36 8 Szynka drobiowa kg 100 9 Pieczeń drobiowa kg 80 10 Kaszanka kg 24 11 Blok drobiowy kg 129 12 Wątroba drobiowa kg 150 13 Porcje rosołowe kg 72 14 Kiełbasa zwyczajna kg 36 15 Mozaika drobiowa kg 36 16 Mięso mielone kg 50 17 Rolada drobiowa kg 120 18 Baton drobiowy kg 50 19 Kiełbasa parówkowa kg 50 20 Polędwica drobiowa kg 20 21 Łopatka wieprzowa kg 50 Lp. Produkt Jm Ilość 1. Jaja szt. 7200 Lp. Produkt Jm Ilość 1. Ziemniaki kg 7800 2. Buraki kg 720 3. Cebula kg 60 4. Pietruszka korzeń kg 40 5. Marchewka kg 1700 6. Seler kg 40 7. Jabłka kg 360 8. Kapusta biała kg 180 9. Kapusta czerwona kg 10 10. Kapusta pekińska kg 4 11. Kapusta kiszona kg 20 12. Sałata zielona szt. 60 13. Pietruszka nać szt 160
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.10.00.00 - 01.10.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.90.00.00 - Napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.90.00.00 - Napoje, tytoń i produkty podobne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.09.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust.1 pkt. 1 - 3 oraz nie podlegający wykluczeniu z art. 24 ustawy prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunków dokonana zostanie wg formuły: spełnia/nie spełnia.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zozpolczyn.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Opieki Zdrowotnej, ul. Gwardii Ludowej 5, 78-320 Połczyn Zdrój pokój nr 105.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.08.2007 godzina 08:00, miejsce: Zespół Opieki Zdrowotnej, ul. Gwardii Ludowej 5, 78-320 Połczyn Zdrój - Sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet 1.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Produkt Jm Ilość 1. Mleko 2% a 1l szt 7000 2. Mleko w proszku a 0,50 kg szt 2 3. Śmietana 18% a 0,4 l szt 240 4. Masło a 0,20 kg śmietankowe szt 120 5. Margaryna a 0,25 kg szt 90 6. Ser twardy kg 30 7. Ser topiony a 0,025 kg szt 640 8. Twaróg półtłusty a 0,20 kg szt 400 9. Masło roślinne a 0,25 kg szt 450 10. Twaróg półtłusty krajanka kg 96.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet 2.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Produkt Jm Ilość 1. Chleb wiejski a 0,8 kg szt 700 2. Chleb razowy a 0,5 kg szt 700 3. Bułka śniadaniowa a 0,10 kg szt. 630 4. Bułka tarta kg 20 5. Chleb pszenny a 0,50 kg szt 4300 6. Ciasto piaskowe b/c kg 1 7. Ciasto piaskowe kg 6.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet 3.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kalafior mrożony kg 80 2. Szpinak mrożony kg 50 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 70.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet 4.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Przyprawa Warzywko a 5 kg szt 18 2 Makaron nitki a 8 kg op 7 3 Makaron świderki a 10 kg op 12 4 Olej a 5l szt 12 5 Zupka mięsno-warzywna a 150 op 20 6 Syrop malinowy a 5l szt 87 7 Marmolada a1 kg szt 250 8 Koncentrat pomid. a1 kg szt 15 9 Cukier a 1 kg szt 430 10 Mąka ziemniaczana a1 kg szt 1 11 Mąka pszenna a 1 kg szt 600 12 Płatki owsiane a 0,5 kg szt 60 13 Kasza manna a 1 kg szt 192 14 Kasza jęczmienna a 1 kg szt 130 15 Ryż a 1 kg szt 240 16 Płatki jęczmienne a 0,40 kg szt 90 17 Sól 1 kg szt 290 18 Fasola biała a 5 kg szt 8 19 Groszek konserwowy a 240 g szt 15 20 Sos pieczeniowy a 38 g szt 10 21 Ogórki konserwowe a 900 g szt 26 22 Ocet a 0,5 l szt 60 23 Herbata a 0,10 szt 290 24 Cynamon a 20g szt 16 25 Kawa Inka a 0,2 kg szt 150 26 Cukier waniliowy a 20 g szt 80 27 Pieprz naturalny a 1 kg szt 5 28 Zelatyna a 0,5 kg szt 1 29 Kwasek cytrynowy a 20 g szt 360 30 Krakersy a 0,18 kg szt 110 31 Musztarda a 180 g szt 10 32 Budyń a 41 g szt 200 33 Kisiel a 40 g szt 200 34 Maggi a 1l szt 5 35 Snieżka a 60 g szt 40 36 Ziele angielskie a 0,6 kg szt 3 37 Majeranek a 0,5 kg szt 3 38 Liść laurowy a 100 g szt 6 39 Kukurydza konserw. a 285 g szt 15 40 Papryka słodka a 0,80 kg szt 8 41 Suchary a 0,29 kg szt 210 42 Chrzan a 190 g szt 5 43 Paluszki a 300 g szt 50 44 Sok pomidorowy a 1l szt 50 45 Sok marchwiowy a 1 l szt 120 46 Mleko Bebiko 1 a 350g szt 20 47 Mleko Bebiko 2 a 350g szt 15 48 Kleik ryżowy a 190g szt 25 49 Kaszka mleczno-ryżowa a 180g szt 20 50 Kaszka ryżowa a 180g szt 20 51 Mleko NAN 1 a 350g szt 15 52 Mleko NAN 2 a 350g szt 10.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2, 15.90.00.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet 5.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet z ryby (morszczuk lub mintaj lub miruna) kg 160.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet 6.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Produkt Jm Ilość 1 Słonina kg 10 2 Parówka drobiowa kg 130 3 Kurczak świeży kg 1320 4 Mielonka drobiowa kg 180 5 Polędwica drobiowa kg 96 6 Pierś ind. (wędlina) kg 90 7 Kiełbasa kanapkowa kg 36 8 Szynka drobiowa kg 100 9 Pieczeń drobiowa kg 80 10 Kaszanka kg 24 11 Blok drobiowy kg 129 12 Wątroba drobiowa kg 150 13 Porcje rosołowe kg 72 14 Kiełbasa zwyczajna kg 36 15 Mozaika drobiowa kg 36 16 Mięso mielone kg 50 17 Rolada drobiowa kg 120 18 Baton drobiowy kg 50 19 Kiełbasa parówkowa kg 50 20 Polędwica drobiowa kg 20 21 Łopatka wieprzowa kg 50.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet 7.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja szt. 7200.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet 8.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Produkt Jm Ilość 1. Ziemniaki kg 7800 2. Buraki kg 720 3. Cebula kg 60 4. Pietruszka korzeń kg 40 5. Marchewka kg 1700 6. Seler kg 40 7. Jabłka kg 360 8. Kapusta biała kg 180 9. Kapusta czerwona kg 10 10. Kapusta pekińska kg 4 11. Kapusta kiszona kg 20 12. Sałata zielona szt. 60 13. Pietruszka nać szt 160.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI POŁCZYN-ZDRÓJ
więcej: przetargi POŁCZYN-ZDRÓJ »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku (powtórzone)
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych -7 części (P80Gdańsk)
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników przedsięwzięć szkoleniowych w Ośrodku Szkoleniowo-Konferencyjnym w Lucieniu
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





