eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi CzęstochowaWykonanie usługi cateringowej na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ) realizowanego w ramach projektu Dobry fach to szansa pracy.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-04-11

Częstochowa: Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ) realizowanego w ramach projektu Dobry fach to szansa pracy.
Numer ogłoszenia: 143370 - 2013; data zamieszczenia: 11.04.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 84954 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miasto Częstochowa, ul. Śląska 11/13, 42-217 Częstochowa, woj. śląskie, tel. 34 3707100, faks 34 3707170.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ) realizowanego w ramach projektu Dobry fach to szansa pracy..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia stanowi wykonanie usługi cateringowej na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ) realizowanego w ramach projektu Dobry fach to szansa pracy, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego na potrzeby VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej (SETiZ): Realizacja usługi cateringowej dla 120 osób polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniu całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych (minimum 10 szt.) i obsługi kelnerskiej (minimum 2 osoby) podczas konferencji realizowanej w ramach VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej. W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; zestaw ciastek - bez ograniczeń; ciepły posiłek: kurczak z warzywami (minimum 160 g. na osobę),ryż po chińsku (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Kanapki oraz koreczki - min. 2 szt. na osobę Tymbaliki - min. 1 szt. na os. Sałatka holenderska - min. 100 g. na osobę Realizacja usługi cateringowej przez 5 dni dla 30 osób polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniu całej zastawy stołowej, obrusów, stołów cocktailowych (minimum 10 szt.) i obsługi kelnerskiej (minimum 2 osoby) podczas VI Salonu Edukacji Technicznej i Zawodowej. W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania cateringu w formie: I DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: filet z kurczaka po parysku (minimum 160 g. na osobę),ziemniaki puree (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę II DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: polędwiczki z kurczaka w panierce (minimum 160 g. na osobę), ziemniaki z pieca (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę III DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: kurczak w sosie pieczarkowym (minimum 160 g. na osobę), kluseczki (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę IV DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: indyk panierowany (minimum 160 g. na osobę), frytki (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę V DZIEŃ napoje ciepłe i zimne (kawa, herbata, , woda mineralna, soki owocowe, dodatki - cukier mleczko, cytryna) - bez ograniczeń; kanapki z wędliną, serem, pomidorem, ogórkiem, itp - minimum 2 szt. na osobę; ciepły posiłek: filet z mozarellą i pomidorem (minimum 160 g. na osobę), ziemniaki gotowane (minimum 200 g. na osobę), surówki (minimum 200 g. na osobę). Zestaw ciastek - bez ograniczeń sałatka gyros - min. 100 g. na osobę sałatka orientalna - min. 100 g. na osobę tymbaliki - min. 1 szt. na osobę szynka w szparagach - min. 1 szt. na osobę..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00 - Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Usługa współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, projekt Dobry fach to szansa pracy, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.03.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Restauracja Black Jack Cafe Drink Pub Disco Grażyna Ziębacz, ul. Staszica 35, 42-263 Brzeziny Kolonia, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6870,37 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5300,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5300,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18929,70

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.