To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-04-11
Gdańsk: Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca
Numer ogłoszenia: 142398 - 2013; data zamieszczenia: 11.04.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 104850 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Gdańska, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. +48 58 347 13 10, faks +48 58 347 28 21.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach projektu Centrum Zastosowań Matematyki, który jest współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Projekt realizowany jest w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytetu IV Szkolnictwo wyższe i nauka, Działanie 4.2. Rozwój kwalifikacji kadr systemu B+R i wzrost świadomości roli nauki w rozwoju gospodarczym. Numer umowy o dofinansowanie: UDA-POKL.04.02.00-00-108/11-00. 2. Usługa będzie świadczona w związku z organizacją gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: a. Bufet podczas gali konkursu na 60 osób, w dniu 24 maja 2013 r., ok. 2 godziny - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -bufet na słodko: ciasto krojone: jabłecznik, sernik i ciasto z kremem (łącznie w ilości 150 g na osobę), owoce (w łącznej ilości 50 g na osobę), -bufet na zimno składający się z 3 rodzajów zimnych przekąsek (w tym jedna z rybą) oraz sałatki z jarzynowej (łącznie w ilości 150 g na osobę) -danie na ciepło: szaszłyki z mięsem wieprzowym i warzywami (w ilości 150 g na osobę), -dodatki: pieczywo, sosy w ilościach nieograniczonych, -napoje: kawa, herbata, cukier, cytryna, śmietanka/mleko do kawy, soki owocowe (przynajmniej dwa rodzaje), woda gazowana i niegazowana w ilościach nieograniczonych; b. lunch w formie szwedzkiego stołu na 31 osób, w dniu 26 kwietnia 2013 r., ok. 1 godzina - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -dania gorące oczekujące w bemarach; -zupa, np.: zupa pomidorowa, zupa krem z dyni z groszkiem ptysiowym (porcja: 350 ml); -potrawa mięsna , np.: sztuka mięsa w sosie, roladki z kurczaka (porcja: 150g); -dodatek węglowodanowy, np.: kluski śląskie , ziemniaki pieczone (porcja: 150g); -3 surówki, np.: surówka z białej kapusty z marchewką i jabłkiem, surówka z buraków czerwonych i ogórka konserwowego, surówka z kapusty pekińskiej z papryką czerwoną , dodatkami (w łącznej ilości: 150g/porcja); -napoje: kawa, herbata, cukier, cytryna, śmietanka/mleko do kawy, soki owocowe (przynajmniej dwa rodzaje) w ilościach nieograniczonych; c. przerwy kawowe na 31 osób, w dniu 26 kwietnia 2013 r., ok. 3,5 godziny - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -napoje gorące podawane w termosach: kawa, śmietanka do kawy, herbata, cukier, cytryna - bez ograniczeń, -soki: pomarańczowy, jabłkowy (250 ml), -ciasta: 2 rodzaje, w tym jedno ciasto z owocami (w łącznej ilości 120 g na osobę); d. przerwy kawowe w dniach 24-25 kwietnia 2013 r., każdego dnia na 31 osób, ok. 3,5 godziny - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -napoje gorące podawane w termosach: kawa, śmietanka do kawy, herbata, cukier, cytryna - bez ograniczeń, -soki: pomarańczowy, jabłkowy (250 ml), woda mineralna-gazowana i niegazowana - butelka 0,5 l, -kanapki na pieczywie jasnym i ciemnym z wędliną, rybą, serem itp. (w łącznej ilości 120 g na osobę), -ciasta: dwa rodzaje, w tym sernik, (w łącznej ilości 120 g na osobę). Dokładna ilość osób zostanie podana Wykonawcy na 5 dni przed dniem świadczenia usługi. 4. Serwis cateringowy Wykonawca wliczy w cenę usługi. Przez serwis cateringowy Zamawiający rozumie: -na bufet podczas gali konkursu oraz na lunch podczas wykładów zagranicznego naukowca zapewnienie stołów oraz bufetów cateringowych wraz z krzesłami (miejsca siedzące dla 30 osób), -na przerwy kawowe Zamawiający zapewni stoły - bufet cateringowy (obrus i dekorację zapewni Wykonawca), -zapewnienie wyżywienia tj. przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków na bazie produktów najwyższej jakości, -dostarczenie oraz zapewnienie zastawy stołowej oraz sztućców dostosowanych do liczby uczestników oraz do menu (nie mogą być jednorazowego użytku), -zapewnienie obrusów, serwetek, -nakrycie stołów wraz z dekoracją kwiatową, -użycie własnych materiałów i narzędzi do wykonania zlecenia, -utrzymywanie porządku w miejscach realizacji usługi (bieżące zagospodarowanie śmieci i odpadów), -pozostawienie miejsca serwowania cateringu po zakończeniu usługi w należytym porządku, w szczególności usunięcie sprzętu, dekoracji, nakryć, zastawy, sztućców, odpadków, -usunięcie stołów oraz sprzętu po zakończeniu spotkania z terenu świadczenia usługi, -zapewnienie opakowań w celu zabrania pozostałego poczęstunku przez Zamawiającego. 5. Usługa będzie świadczona na terenie Politechniki Gdańskiej..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Centrum Zastosowań Matematyki jest realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IV Szkolnictwo wyższe i nauka, Działanie 4.2. Rozwój kwalifikacji kadr systemu B+R i wzrost świadomości roli nauki w rozwoju gospodarczym w ramach konkursu nr 1/POKL/4.2/2011.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.H.U. PANORAMA S.C., Ul. Wały Piastowskie 1, 80-854 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4804,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3754,00
Oferta z najniższą ceną: 3754,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6454,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Remont estakady drogowej na Węźle Okopowa w Gdańsku
- Budowa ogrodzenia nieruchomości wraz z drogami dojazdowymi, placami na potrzeby składowania i magazynowania sprzętu, materiałów i wyposażenia związanego z ochroną ludności i obroną cywilną.
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla placówek opiekuńczo-wychowawczych "Piaskowy Dom", "Morski Dom", "Wichrowy Dom" w Gdańsku
- Zakup i dostawa tabletów z systemem operacyjnym Android do realizacji badań ankietowych przez Urząd Statystyczny w Gdańsku
- Dostawa sprzętu laboratoryjnego w 5 pakietach
- 47/TP/2025 Sukcesywne dostawy substancji chemicznych z podziałem na zadania.
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla placówek opiekuńczo-wychowawczych "Piaskowy Dom", "Morski Dom", "Wichrowy Dom" w Gdańsku
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dla Oddziałów Zamiejscowych Gminnego Przedszkola Publicznego "BAJKA" we Frydku.
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Gminnego Żłobka "Wesoła Ciuchcia" w Karczewie
- Świadczenie usług cateringowych w siedzibach Biura Rzecznika Finansowego i innych wyznaczonych miejscach - w podziale na 5 części
- Prowadzenie stołówki szkolnej wraz z przygotowaniem , dowiezieniem i wydaniem posiłków w placówkach oświatowych na terenie Gminy Świętajno w 2026 r.
- Usługi cateringowe podczas 9 edycji Śląskiego Festiwalu Nauki
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





