eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Folusz › Dostawy pozosta³ych art. spo¿ywczych

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2008-06-25

Folusz: Dostawy pozosta³ych art. spo¿ywczych
Numer og³oszenia: 140810 - 2008; data zamieszczenia: 25.06.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Spo³ecznej w Foluszu, Folusz 56, 38-222 Folusz, woj. podkarpackie, tel. 013 4413076, fax 013 4413076.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.folusz.dps.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy pozosta³ych art. spo¿ywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1: Ryby Pakiet nr 2: Pozosta³e art. spo¿ywcze pakowane

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i t³uszcze zwierzêce lub ro¶linne Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i t³uszcze zwierzêce lub ro¶linne Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemia³u ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemia³u ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze Oryginalny kod CPV: 15.90.00.00 - Napoje Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.90.00.00 - Napoje, tytoñ i produkty podobne .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakoñczenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: Warunkiem udzia³u w postêpowaniu jest z³o¿enie wraz z ofert± dokumentów wymaganych w pkt. 7 specyfikacji. Zamawiaj±cy dokona oceny spe³nienia tych warunków na podstawie z³o¿onych dokumentów.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: a)Wykonawca musi z³o¿yæ o¶wiadczenie (zawarte w druku ofertowym), ¿e spe³nia wymogi okre¶lone w art. 22 ust. 1, oraz nie podlega wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia na podst. art. 24 Ustawy - Prawo Zamówieñ Publicznych b)Orygina³ lub kserokopie, po¶wiadczon± przez Wykonawcê za zgodno¶æ z orygina³em, aktualnego odpisu z w³a¶ciwego rejestru (np. Rejestr S±dowy) albo aktualnego za¶wiadczenia o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawionego nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed terminem sk³adania ofert. c)W przypadku sk³adania oferty przez podmioty wystêpuj±ce wspólnie (spó³ki cywilne, konsorcja), wykonawcy ustanawiaj± pe³nomocnika do reprezentowania ich w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postêpowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego [nale¿y za³±czyæ stosowny dokument]. (Art. 23 Ustawy - Prawo Zamówieñ Publicznych). W takim przypadku dokument o którym mowa w pkt. b musi byæ z³o¿ony przez ka¿dy podmiot.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.folusz.dps.pl

Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Dom Pomocy Spo³ecznej w Foluszu Folusz 56 38-200 Jas³o.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 04.07.2008 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Domu Pomocy Spo³ecznej w Foluszu.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 25 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Ryby.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 170.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Pozosta³e art. spo¿ywcze pakowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pozosta³e art. spo¿ywcze pakowane.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 170.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.