To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-05-17
Oświęcim: Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń oraz konferencji realizowanych w ramach projektu systemowego Czas na aktywność, wykonywanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w roku 2011.
Numer ogłoszenia: 139831 - 2011; data zamieszczenia: 17.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 124949 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Oświęcimiu, ul. Sobieskiego 15B, 32-600 Oświęcim, woj. małopolskie, tel. 33 8479000, faks 33 8479001.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń oraz konferencji realizowanych w ramach projektu systemowego Czas na aktywność, wykonywanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w roku 2011..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest : A- świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Oświęcim dla uczestników szkoleń realizowanych w ramach projektu systemowego Czas na aktywność wykonywanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w roku 2011. Wspólny słownik zamówień (CPV): Kod CPV Opis 55322000-3 Usługi gotowania posiłków 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków Wykonawca będzie dostarczać posiłki dla uczestników szkoleń, które odbędą się w roku 2011 w mieście Oświęcim: 1) Trening budżetowy dla 16 osób przez 15 dni 2) Grupa dla bezrobotnych dla 16 osób przez 19 dni 3) Pomoc przed medyczna dla 16 osób przez 3 dni 4) Szkoła dla rodziców dla 16 osób przez 10 dni 5) Trening kompetencji społecznych dla 16 osób przez 5 dni 6) Wykład profilaktyczny dla 16 osób przez 2 dni 7) Warsztaty reporterskie dla 20 osób przez 10 dni 8) Szkolenie ABC wolontariatu dla 16 osób przez 2 dni Zamówienie obejmuje gotowanie, przygotowywanie i dostarczanie posiłków. W skład posiłku dla jednej osoby wchodzi obiad złożony z drugiego dania i deser. Szczegółowy opis zawierający składniki, gramaturę, rodzaje menu zawiera załącznik nr 1 do SIWZ. Wymagania zamawiającego: 1.Wykonawca będzie dostarczać wyżywienie uczestnikom szkoleń w dniach oraz godzinach wskazanych przez zamawiającego. Trzy dni przed terminem szkolenia zamawiający wskaże miejsce, datę i godzinę dostawy, ilość zamawianych posiłków oraz menu wybrane od nr 1 do nr 11 spośród wymienionych w załączniku nr 1 do SIWZ. 2.Posiłki będą przygotowywane przez wykonawcę w obiekcie, dla którego wykonawca posiada decyzję o dopuszczeniu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonywania kontroli w trakcie przygotowywania posiłków w miejscu ich produkcji wskazanym przez wykonawcę. 3.Wykonawca odpowiada za dostawę przedmiotu zamówienia oraz przekazanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 4.W przypadku nieprzewidzianych sytuacji z powodu, których Wykonawca nie będzie w stanie dostarczyć własnych posiłków jest on zobowiązany do zapewnienia posiłków nie gorszej jakości, pokrycia ewentualnej różnicy w kosztach oraz zachowania uzgodnionego terminu dostaw. 5.Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana w SIWZ tj. ilość szkoleń i liczba uczestników szkoleń - razem 1096 posiłków dla 1096 uczestników szkoleń dostarczanych przez 66 dni stanowi maksymalną ilość i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług niż maksymalna, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług ,a ilością wskazaną do realizacji. 6.Wykonawca zobowiązany jest wskazać w ofercie części zamówienia, których wykonanie zamierza zlecić podwykonawcom. Niewskazanie części przewidzianych do podzlecenia będzie rozumiane, że zamówienie w całości jest realizowane przez wykonawcę składającego ofertę. 7.Miejsce realizacji: Miasto Oświęcim. 8.Przedmiotowe zamówienie należy zrealizować (wykonać) zgodnie z aktualnie obowiązującymi przepisami oraz z istotnymi postanowieniami umowy, których wzór stanowi załącznik nr 6 do SIWZ, i w których są również zawarte warunki płatności. Przedmiotem zamówienia jest: B- świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Oświęcim dla uczestników konferencji realizowanych w ramach projektu Czas na aktywność wykonywanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w roku 2011. Wspólny słownik zamówień (CPV): Kod CPV Opis 55322000-3 Usługi gotowania posiłków 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków 55330000-2 Usługi kawiarniane Wykonawca będzie dostarczać posiłki w formie stołu szwedzkiego oraz serwisu kawowego dla uczestników konferencji, które odbędą się w roku 2011 w Oświęcimiu: 1.Konferencja promocyjna dla przedstawicieli władz w ilości maksymalnie 100 osób, 2.Konferencja podsumowująca dla przedstawicieli władz, mediów i uczestników projektu w ilości maksymalnie 160 osób. Konferencja promocyjna planowana jest w miesiącu maju b.r., natomiast konferencja podsumowująca w miesiącu grudniu b.r. Zamówienie obejmuje gotowanie, przygotowywanie, dostarczanie posiłków i usługi kawiarniane. W skład posiłku dla jednej osoby wchodzić będzie serwis kawowy, napoje oraz zimna płyta w składnikach, gramaturze i rodzajach określonych w załączniku nr 2 do SIWZ. Wymagania zamawiającego: 1.Wykonawca będzie dostarczać wyżywienie uczestnikom konferencji w dniach oraz godzinach wskazanych przez zamawiającego. Pięć dni przed terminem konferencji zamawiający wskaże miejsce, datę i godzinę dostawy, ilość uczestników konferencji. Szczegółowe menu na konferencje zawarte jest w załączniku nr 2 do SIWZ. 2.Posiłki będą przygotowywane przez wykonawcę w obiekcie, dla którego wykonawca posiada decyzję o dopuszczeniu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonywania kontroli w trakcie przygotowywania posiłków w miejscu ich produkcji wskazanym przez wykonawcę. 3.Wykonawca odpowiada za dostawę przedmiotu zamówienia oraz przekazanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 4.W przypadku nieprzewidzianych sytuacji z powodu, których Wykonawca nie będzie w stanie dostarczyć własnych posiłków jest on zobowiązany do zapewnienia posiłków nie gorszej jakości, pokrycia ewentualnej różnicy w kosztach oraz zachowania uzgodnionego terminu dostaw. 5. Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana w SIWZ tj. dwie konferencje i łącznie 260 uczestników stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług , a ilością wskazaną do realizacji. 6.Wykonawca zobowiązany jest wskazać w ofercie części zamówienia, których wykonanie zamierza zlecić podwykonawcom. Niewskazanie części przewidzianych do podzlecenia będzie rozumiane, że zamówienie w całości jest realizowane przez wykonawcę składającego ofertę. 7. Miejsce realizacji: Miasto Oświęcim. 8.Przedmiotowe zamówienie należy zrealizować (wykonać) zgodnie z aktualnie obowiązującymi przepisami oraz z Istotnymi postanowieniami umowy, której wzór stanowi załącznik nr 6 do SIWZ i w której są również zawarte warunki płatności...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00-3, 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.33.00.00-2.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Nazwa Projektu- Czas na aktywność wykonywanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 Priorytet VII Promocja integracji społecznej Działanie 7.1. Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji Poddziałanie 7.1.1 Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.05.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"TIM" S.C. MAREK PIECZKA, JAN PIECZKA, MAŁGORZATA TYMPALSKA
jakie przetargi wygrała firma
"TIM" S.C. MAREK PIECZKA, JAN PIECZKA, MAŁGORZATA TYMPALSKA
- TIM S.C. M. Pieczka, J. Pieczka, M. Tympalska 32-600 Oświęcim ul. Leszczyńskiej 12, ul.Leszczyńskiej 12, 32-600 Oświęcim, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18061,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15988,20
Oferta z najniższą ceną: 15988,20 / Oferta z najwyższą ceną: 37322,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OŚWIĘCIMIA
- DOSTAWA MATERIAŁÓW SZEWNYCH NA 2025 ROK
- DOSTAWA WYROBÓW Z WŁÓKNINY NA ROK 2025 CZ.II
- Rozbudowa układu komunikacyjnego pomiędzy ulicami: Ceglana, Kościelecka i Zagrodowa - projekt budowlany
- DOSTAWA PODŁOŻY I TESTÓW DO HODOWLI I IDENTYFIKACJI PRĄTKA GRUŹLICY WRAZ Z DZIERŻAWĄ ANALIZATORA
- Budowa odcinka sieci kanalizacji sanitarnej grawitacyjnej przy ul. Z. Jakubowskiego w sołectwie Brzezinka
- Koszenie i porządkowanie nieruchomości
więcej: przetargi w Oświęcimiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowa organizacja cyklu sześciu szkoleń pn. "Jak założyć nowoczesną pasiekę" oraz na kompleksowa organizacja konferencji pn. ,,Nowoczesna gospodarka pasieczna''
- Kompleksowa organizacja cyklu sześciu szkoleń pn. "Zakładanie winnicy krok po kroku" w ramach operacji pn. ,,Przydomowa uprawa winorośli jako sposób na dodatkowe źródło dochodu w gospodarstwie"
- Organizacja konferencji pn."Praktyczne aspekty prowadzenia gospodarstwa ekologicznego" w ramach operacji "System rolnictwa ekologicznego jako element nowoczesnej gospodarki-promocja, wiedza, praktyka"
- Kompleksowa usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydawaniu posiłków podczas wydarzeń organizowanych w dniach 18-19.06.2025 r.
- Organizacja i przeprowadzenie 5 - dniowej półkolonii letniej dla dzieci i młodzieży z rodzin zastępczych (w tym dzieci własnych) w wieku od 7 do 18 lat z terenu Powiatu Krapkowickiego
- Usługa pośrednictwa w rezerwacji i sprzedaży miejsc noclegowych oraz usługi cateringowe, restauracyjne i hotelarskie dla Centrum Spotkania Kultur w Lublinie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.