Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-06-24
Warszawa: dostawy ryb nr. sprawy 220/06/08/R
Numer ogłoszenia: 138785 - 2008; data zamieszczenia: 24.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów, ul. Chłopickiego 71A, 04-275 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6105541, fax 022 6734501.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy ryb nr. sprawy 220/06/08/R.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa 1 Kostka rybna - 2000 kg, CPV 15221000-3, PN-A-86755:1991 - kostka rybna, mrożona, mintaj, opak. do 5 kg, Filet rybny - 1000 kg, CPV 15222000-0, PN-A-86755:1991- filet rybny, mrożony, mintaj, zawartość wody do 20%, opak. do 5 kg, Ryba panierowana - 1000 kg, CPV 15241000-9, PN-A-86755:1991,ryba panierowana, mielona, kostka mrożona mintaj, opak. do 5 kg, Płaty śledziowe- 2000 kg, CPV 15233000-0, PN-A-86755:1991, płaty śledziowe w solance, matjasy, wiadro plastikowe do 20 kg, Grupa 2 Szprot w pomidorach- 1500 kg, CPV 15240000-2, PN-A-86763/Az4:2001- szprot w pomidorach, puszka z otwieraczem o wadze 300-330 g., Szprot w oleju- 1000 kg, CPV 15240000-2, PN-A-86763/Az4:2001, szprot w oleju, puszka z otwieraczem o wadze 300-330 g., Paprykarz- 2000 kg, CPV 15240000-2, PN-A-86763/Az4:2001- paprykarz konserwowy, puszka z otwieraczem o wadze 300-330 g.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.22.10.00 - Ryby mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.22.10.00 - Ryby mrożone Oryginalny kod CPV: 15.22.20.00 - Mrożone filety rybne Kod CPV wg słownika 2008: 15.21.10.00 - Filety rybne Oryginalny kod CPV: 15.23.30.00 - Ryby w solance Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.30.00 - Ryby w solance Oryginalny kod CPV: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, że wykonawca: a. posiada uprawnienia do wykonywania działalności, jeżeli: -przedmiot zamówienia znajduje się w jego zakresie działalności określonym zapisami właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, b. posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia , jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia, c. znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia, d. nie podlega wykluczeniu z postępowania, jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia,
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22, ust. 1 ustawy 2. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, Dokumentów potwierdzających uprawnienia osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają one z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Warszawie Grochowie przy ul. Chłopickiego 71a.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.07.2008 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Warszawie Grochowie przy ul. Chłopickiego 71a, sekretariat pok. nr 4.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: grupa 1.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kostka rybna - 2000 kg, CPV 15221000-3, PN-A-86755:1991 - kostka rybna, mrożona, mintaj, opak. do 5 kg, Filet rybny - 1000 kg, CPV 15222000-0, PN-A-86755:1991- filet rybny, mrożony, mintaj, zawartość wody do 20%, opak. do 5 kg, Ryba panierowana - 1000 kg, CPV 15241000-9, PN-A-86755:1991,ryba panierowana, mielona, kostka mrożona mintaj, opak. do 5 kg, Płaty śledziowe- 2000 kg, CPV 15233000-0, PN-A-86755:1991, płaty śledziowe w solance, matjasy, wiadro plastikowe do 20 kg,.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.22.20.00-0, 15.23.30.00-0, 15.24.10.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa 2.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szprot w pomidorach- 1500 kg, CPV 15240000-2, PN-A-86763/Az4:2001- szprot w pomidorach, puszka z otwieraczem o wadze 300-330 g., Szprot w oleju- 1000 kg, CPV 15240000-2, PN-A-86763/Az4:2001, szprot w oleju, puszka z otwieraczem o wadze 300-330 g., Paprykarz- 2000 kg, CPV 15240000-2, PN-A-86763/Az4:2001- paprykarz konserwowy, puszka z otwieraczem o wadze 300-330 g..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Przedłużenie licencji Nutanix Cloud Infrastructure (NCI) Ultimate wraz z Security na istniejącej infrastrukturze Zamawiającego na potrzeby systemu Archiwum Dokumentów Elektronicznych (ADE)
- Wykonanie pomiarów ruchu na bieżące potrzeby Zarządu Dróg Miejskich w Warszawie w latach 2026 - 2028 - Badania prędkości chwilowej pojazdów i natężenia ruchu wraz ze strukturą rodzajową
- Pomiary ruchu na bieżące potrzeby Zarządu Dróg Miejskich w latach 2026-2028 na ternie m.st. Warszawy
- Usługi doradcze dotyczące realizacji Projektu "Smart Geoportal" - wsparcie prawne
- Organizacja kompleksowej obsługi spotkania pn. Forum wiedzy Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
- Wykonanie opracowania pt. Studium obsługi komunikacyjnej wschodniej części dzielnicy Białołęka
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Dostawa produktów spożywczych dla Żłobka Samorządowego w Myślenicach
- Sukcesywna dostawa mrożonek dla PZPW w Rzeszowie w tym projektów: RaP STEAM oraz Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II, zamówienie z podziałem na 3 części.
- Dostawa i zakup artykułów spożywczych, warzyw i owoców, mrożonek, nabiału, mięsa i wędlin, drobiu, jaj, ryb do Szkoły Podstawowej nr 16 z Oddziałami Integracyjnymi im. M. Konopnickiej w Żorach w 2026r
- Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Leśnych w Rogozińcu
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięsa wieprzowego, drobiowego, wędlin oraz mrożonek owocowo- warzywnych i rybnych.
więcej: Filety rybne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





