eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bydgoszcz › zakup i dostawa w okresie od 1.07.2008 r. do 30.06.2009 r. mięsa i wędlin oraz drobiu i podrobów dla potrzeb komórek organizacyjnych działających przy MOPS w Bydgoszczy.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-06-23

Bydgoszcz: zakup i dostawa w okresie od 1.07.2008 r. do 30.06.2009 r. mięsa i wędlin oraz drobiu i podrobów dla potrzeb komórek organizacyjnych działających przy MOPS w Bydgoszczy.
Numer ogłoszenia: 138091 - 2008; data zamieszczenia: 23.06.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 114345 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Bydgoszczy, ul. Ogrodowa, 85-043 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 325-44-10, fax 0-52 3215535.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Pomoc Społeczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: zakup i dostawa w okresie od 1.07.2008 r. do 30.06.2009 r. mięsa i wędlin oraz drobiu i podrobów dla potrzeb komórek organizacyjnych działających przy MOPS w Bydgoszczy..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część Nr 1- mięso i wędliny Wykaz asortymentowo-ilościowy mięsa i wędlin dla potrzeb DDP Kapuściska 1. Gulaszowe wieprzowe- 200 kg 2. Schab bez kości- 120 kg 3. Karkówka bez kości- 140 kg 4. Łopatka bez kości- 200 5. Boczek świeży- 50 6. Żeberka wieprzowe- 120 7. Wątroba wieprzowa- 100 8. Boczek wędzony- 30 9. Kiełbasa biała surowa- 80 10. Kiełbasa typu szynkowa lub równoważna- 90 11. Kiełbasa typu śląska lub równoważna- 110 12. Parówki- 210 13. Salceson ozorowy- 75 14. Ogonówka parzona- 60 15. Kiełbasa typu szynkowa lub równoważna, wieprzowa- 60 16. Metka wieprzowa- 150 17. Kaszanka- 200 18. Pasztetowa- 150 19. Mielonka wieprzowa- 85 20. Kiełbasa typu podwawelska lub równoważna- 200 Wykaz asortymentowo-ilościowy mięsa i wędlin dla potrzeb DDP Senior 1. Mięso mielone wieprzowe- 250 2. Schab bez kości- 120 3. Karkówka bez kości- 120 4. Łopatka bez kości- 160 5. Żeberka- 120 6. Mięso gulaszowe wieprzowe- 20 7. Boczek wędzony bez kości- 72 8. Kości wieprzowe wędzone- 30 9. Kiełbasa typu jarmarczna lub równoważna, drobno mielona (flak naturalny)- 170 10. Kiełbasa typu krakowska lub równoważna, parzona (flak naturalny)- 50 11. Mielonka wieprzowa prasowana- 30 12. Parówka gruba wieprzowa (flak naturalny)- 120 13. Parówka cienka wieprzowa - folia- 80 14. Kiełbasa typu piwna lub równoważna (flak naturalny)- 40 15. Kiełbasa typu szynkowa lub równoważna, wieprzowa (flak naturalny)- 80 16. Kiełbasa typu bydgoska lub równoważna, parzona (flak naturalny)- 80 17. Kiełbasa typu tatrzańska lub równoważna (flak naturalny)- 72 18. Kiełbasa typu toruńska lub równoważna (flak naturalny)- 80 19. Kiełbasa typu biwakowa lub równoważna (flak naturalny)- 20 20. Kiełbasa typu żywiecka lub równoważna (flak naturalny)- 20 21. Kiełbasa typu chłopska lub równoważna, drobno mielona (flak naturalny)- 20 22. Kiełbasa typu podwawelska lub równoważna, drobno mielona (flak naturalny)-24 23. Kiełbasa typu zbójnicka lub równoważna, podwędzana (flak naturalny)- 20 24. Kiełbasa biała surowa wieprzowa- 20 25. Szynka wieprzowa gotowana- 10 26. Kiełbasa typu mortadela lub równoważna, wieprzowa- 40 27. Kiełbasa typu cygańska lub równoważna, wieprzowa (flak naturalny)- 30 28. Kiełbasa typu dębicka lub równoważna, parzona- 20 29. Kiełbasa typu zwyczajna lub równoważna, drobno mielona (flak naturalny)- 60 30. Metka wieprzowa podwędzana- 40 31. Salceson biały- 25 32. Salceson czarny- 25 33. Pasztetowa wieprzowa, flak naturalny- 30 34. Pasztet wieprzowy - blok- 40 Wykaz asortymentowo-ilościowy mięsa i wędlin dla potrzeb Bydgoskiego Centrum Wsparcia Rodziny 1. Mięso mielone wieprzowo-wołowe- 500 2. Łopatka wieprzowa bez kości- 400 3. Schab wieprzowy bez kości- 150 4. Karkówka wieprzowa bez kości- 250 5. Boczek wędzony- 100 6. Boczek świeży- 60 7. Wędlina zwyczajna- 450 8. Wędlina typu podwawelska lub równoważna- 60 9. Wędlina typu krakowska lub równoważna, parzona- 60 10. Wędlina typu szynkowa lub równoważna, wieprzowa- 50 11. Szynka typu śniadaniowa lub równoważna- 40 12. Szynka gotowana- 15 13. Kiełbasa biała surowa- 10 14. Parówki extra w grubej osłonce- 150 15. Parówki cienkie- 40 16. Pasztetowa podwędzana- 20 17. Mielonka konserwowa- 15 18. Kiełbasa typu bydgoska lub równoważna parzona- 20 19. Kaszanka w grubej osłonce- 180 20. Wątroba wieprzowa- 70 21. Flaki wołowe- 150 Wykaz asortymentowo-ilościowy mięsa i wędlin dla potrzeb ŚDŚ Niezapominajka 1. Łopatka wieprzowa- 35 2. Mięso mielone wieprzowo-wołowe- 70 3. Żeberka wieprzowe- 70 4. Karkówka bez kości- 25 5. Schab z kością- 30 6. Kaszanka cienka- 20 7. Kaszanka gruba- 40 8. Pachwina wędzona- 30 9. Parówki cienkie wieprzowe- 75 10. Wędlina zwyczajna- 150 11. Kiełbasa biała surowa- 30 Część Nr 2- drób i podroby Wykaz asortymentowo - ilościowy drobiu i podrobów dla potrzeb DDP Kapuściska 1. Kurczak świeży- 300 2. Udko z kurczaka - świeże- 120 3. Filet z piersi kurczaka- 50 4. Porcje rosołowe z kurczaka- 40 5. Wątróbka drobiowa- 150 6. Żołądki z drobiu- 150 Wykaz asortymentowo - ilościowy drobiu i podrobów dla potrzeb DDP Senior 1. Kurczak świeży- 70 2. Filet z kurczaka bez kości, b/s- 120 3. Porcje rosołowe z kurczaka- 360 4. Żołądki z kurczaka- 90 5. Wątróbka z kurczaka- 90 6. Udko z kurczaka- 200 Wykaz asortymentowo-ilościowy drobiu i podrobów dla potrzeb Bydgoskiego Centrum Wsparcia Rodziny 1. Piersi z kurczaka - z kością- 500 2. Pałki z kurczaka- 500 Wykaz asortymentowo - ilościowy drobiu i podrobów dla potrzeb ŚDŚ Niezapominajka 1. Porcje rosołowe z kurczaka- 60 2. Skrzydełka z kurczaka- 100 3. Udka z kurczaka - świeże- 80 4. Pierś z kurczaka z kością i ze skórą- 60 5. Wątróbka drobiowa z kurczaka- 40 6. Żołądki drobiowe- 30

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 93706,42 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: zakup i dostawa mięsa i wędlin.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Śnieżka Abram & Gałgański Sp.J.,, Budzistowo, ul. Pałacowa 39, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 72586.70
  • Oferta z najniższą ceną: 72586.70 / oferta z najwyższą ceną: 73567.20
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: zakup i dostawa drobiu i podrobów.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Śnieżka Abram & Gałgański Sp.J., 78-100 Kołobrzeg, Budzistowo, ul. Pałacowa 39, Budzistowo, ul. Pałacowa 39, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 21119.72
  • Oferta z najniższą ceną: 21119.72 / oferta z najwyższą ceną: 21119.72
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.