eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SopotDostawy mięsa i drobiu dla SP ZOZ Sanatorium MSW i A w Sopocie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-06-23

Sopot: Dostawy mięsa i drobiu dla SP ZOZ Sanatorium MSW i A w Sopocie
Numer ogłoszenia: 137837 - 2008; data zamieszczenia: 23.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium MSWiA w Sopocie, ul. Bitwy pod Płowcami 63/65, 81-731 Sopot, woj. pomorskie, tel. 058 5511228 w. 342, fax 058 5517006.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanatorium-helios.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i drobiu dla SP ZOZ Sanatorium MSW i A w Sopocie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy mięsa i drobiu dla SP ZOZ Sanatorium MSW i A w Sopocie CZĘŚĆ I - DOSTAWY MIĘSA WOŁOWEGO I WIEPRZOWEGO : Mięso wołowe bez kości exstra - 5300 kg Mięso wołowe gulaszowe I klasa - 1200 kg Mięso szynka bez kości - 3800 kg Mięso wieprzowe gulaszowe - 1000 kg Mięso schab bez kości - 2900 kg Mięso karkówka bez kości - 450 kg Mięso cielęcina bez kości - 30 kg Wątroba wieprzowa - 550 kg Serca wieprzowe - 750 kg Ozory wieprzowe - 40 kg Słonina - 20 kg Mięso boczek świeży - 30 kg Kości mieszane - 8400 kg Flaki wołowe obgotowane - 50 kg CZĘŚĆ II - DOSTAWY DROBIU I MIĘSA DROBIOWEGO: Kurczaki świeże - 7200 kg Piersi z kurczka - 300 kg Piersi z indyka - 2100 kg Udka z kurczaka (ćwiartki) - 100 kg Udka z kurczaka (pałki) - 150 kg Udziec z indyka (trybowany) - 150 kg Wątróbki drobiowe - 150 kg Żołądki drobiowe - 80 kg Golonka z indyka - 40 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.O udzielenia zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, 2)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie przepisów art. 24 ust. 1 lub 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. 2.Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów załączonych do oferty.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2.Oświadczenie wykonawcy o stosowaniu systemu HACCP. 3.Decyzja wydana przez właściwy organ stwierdzający dopuszczenie zakładu do prowadzenia produkcji (handlu); 4.Zezwolenie wydane przez właściwy organ Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej na przewóz produktów żywnościowych. 5.Wykaz wykonanych dostaw zbliżonych asortymentem i wartością do przedmiotu zamówienia w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, minimum 3 dostawy potwierdzone załączonymi dokumentami (referencjami), że zostały wykonane należycie. 6.Polisa lub inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności. 7.Oświadczenie o spełnieniu wymagań określonych w Art. 22ust. 1 pkt 1-4 ustawy prawo zamówień publicznych.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sanatorium-helios.com.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: SP ZOZ Sanatorium MSW i A w Sopocie; 81-731 Sopot; ul. Bitwy pod Płowcami 63/65; pok. 013.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.07.2008 godzina 10:00, miejsce: SP ZOZ Sanatorium MSW i A w Sopocie; 81-731 Sopot; ul. Bitwy pod Płowcami 63/65; pok. 101 (sekretariat).

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Mięso wołowe bez kości exstra 5300 kg 2.Mięso wołowe gulaszowe I klasa 1200 kg 3.Mięso szynka bez kości 3800 kg 4.Mięso wieprzowe gulaszowe 1000 kg 5.Mięso schab bez kości 2900 kg 6.Mięso karkówka bez kości 450 kg 7.Mięso cielęcina bez kości 30 kg 8.Wątroba wieprzowa 550 kg 9.Serca wieprzowe 750 kg 10.Ozory wieprzowe 40 kg 11.Słonina 20 kg 12.Mięso boczek świeży 30 kg 13.Kości mieszane 8400 kg 14.Flaki wołowe obgotowane 50 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy drobiu i mięsa drobiowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kurczaki świeże 7200 kg 2.Piersi z kurczka 300 kg 3.Piersi z indyka 2100 kg 4.Udka z kurczaka (ćwiartki) 100 kg 5.Udka z kurczaka (pałki) 150 kg 6.Udziec z indyka (trybowany) 150 kg 7.Wątróbki drobiowe 150 kg 8.Żołądki drobiowe 80 kg 9.Golonka z indyka 40 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.