To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-06-08
Głubczyce: Zakup posiłków w formie jednego gorącego dania
Numer ogłoszenia: 136264 - 2015; data zamieszczenia: 08.06.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 105754 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Pocztowa 6A, 48-100 Głubczyce, woj. opolskie, tel. 774852922, faks 774852922 wew. 37.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup posiłków w formie jednego gorącego dania.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia w przetargu nieograniczonym jest Zakup posiłków w formie jednego gorącego dania dla klientów wskazanych przez Zamawiającego. 1)szacunkowa ilość posiłków rocznie: 9500 szt., 2)liczba wydawanych zup dziennie: około 90 porcji. 2.Miejsce wydawania posiłków w lokalu Wykonawcy - na terenie miasta Głubczyc. 3.Wykonawca powinien dysponować lokalem, w którym zamierza wydawać posiłki, na czas obejmujący co najmniej okres obowiązywania umowy. 4.Minimalny standard lokalu: 1)dopuszczony przez Sanepid do prowadzenia zbiorowego żywienia, 2)wyposażony w WC. z umywalką wyposażoną w podstawowe środki sanitarne, dostępny bezpłatnie dla klientów, 3)w lokalu znajduje się miejsce na okrycia wierzchnie( wieszaki), 4)w pomieszczeniu-jadalni znajduje się min 7 stolików z krzesłami (dla 28 osób) ( bez wyodrębniania miejsc wskazujących na szczególny sposób traktowania). 5.Spożywanie posiłków musi odbywać się na miejscu w godzinach urzędowania lokalu. 6.Wykonawca zapewnia posiłki przez cały rok od poniedziałku do piątku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy. 7.Posiłki muszą być wykonane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, powinny być urozmaicone nie mogą powtarzać się w przeciągu 5 dni, o wysokiej wartości odżywczej, podawane regularnie i atrakcyjne pod względem organoleptycznym, 1)należy używać jak najmniej konserwantów spożywczych, 2)przy realizacji żywienia zbiorowego należy brać pod uwagę wymagania sanitarno-higieniczne i jakość zdrowotną żywności, aby wyeliminować ryzyko zatruć i zakażeń pokarmowych. 3)jakość posiłków i organizacja posiłków powinna być zgodna z normami Instytutu Żywności i żywienia w Warszawie, 4)tygodniowy jadłospis należy przesyłać z wyprzedzeniem na skrzynkę e-mailową: glubcops@op.pl 8.Przy wycenie posiłków należy wziąć pod uwagę: 1)gramaturę posiłku: a) zupa 450 ml , dodatek do zupy w ilości 100 g (mięso, kiełbasa), b) danie jednogarnkowe typu np. bigos, fasolka po bretońsku itp. w ilości 400 g c) duża bułka pszenna a 100 g do każdego dania 2)tygodniowo należy ustalić następujące ilości posiłków a) 4 posiłki w formie zupy z wkładką i bułką b) 1 posiłek w formie dania jednogarnkowego i bułką. 9.Wykonawca zobowiązany jest do zachowania tajemnicy zawodowej w zakresie informacji na temat danych osób korzystających z posiłków, w tym nie ujawniania informacji, że dana osoba jest klientem Zamawiającego. 10.Klient zobowiązany będzie do potwierdzania odbioru posiłków przez złożenie czytelnego podpisu na imiennych wykazach..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- F.H.U. Małgorzata Ciołko PUB POLONIA, Plac Sportowy 1, 48-100 Głubczyce, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55555,56 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 44650,00
Oferta z najniższą ceną: 44650,00 / Oferta z najwyższą ceną: 84550,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GŁUBCZYC
- Remont odcinka drogi powiatowej nr 1216O przy ul. Dworcowej
- Odbudowa boiska sportowego przy internacie Zespołu Szkół Mechanicznych w Głubczycach
- Modernizacja hali sportowej w Głubczycach.
więcej: przetargi w Głubczycach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie kompleksowej usługi hotelarskiej w ramach projektu "Utworzenie i Wsparcie Funkcjonowania Branżowego Centrum Umiejętności przy ZSTiOzOI im. St. Staszica w Białymstoku"
- Szkolenie alpejskie ratowników górskich - przygotowanie do transgranicznych działań ratowniczych w okresie zimy, organizowanego w ramach współpracy transgranicznej GOPR i Horskiej Służby
- Świadczenie usług hotelarskich, restauracyjnych i zapewnienia sal szkoleniowo-dydaktycznych podczas wyjazdu realizowanego w ramach działania pn. "Kluby Małopolskiej Pieczy Rodzinnej" postępowanie nr 2
- Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
- Usługa cateringowa i wynajem sali konferencyjnej na organizację spotkania roboczego dla 120 osób
- 40/DOBP/DCZP/2025/US Realizacja programu pilotażowego w zakresie edukacji żywieniowej oraz poprawy jakości żywienia w szpitalach - "Dobry posiłek w szpitalu"
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





