eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włodawa › Dostawa mięsa i przetworów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-04-08

Włodawa: Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Numer ogłoszenia: 135684 - 2013; data zamieszczenia: 08.04.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny we Włodawie , ul. Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, faks 0-82 5726866.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i przetworów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1513Część I zamówienia: Kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa polędwica drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa szynka drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa schab drobiowy w ilości 200 kg, kod CPV 115131135-0 Kiełbasa parówkowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa serdelki drobiowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa kanapkowa drobiowa w ilości 400 kg, kod CPV 15131135-0 Salceson z indyka w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Mięso drobiowe w kawałkach chudych w ilości 800 kg, kod CPV 15131500-0 Udka drobiowe w ilości około 1 100 kg, kod CPV 15131500-0 Część II zamówienia: Mielonka wieprzowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1400 kg, kod CPV 15131000-5 Mielonka wołowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 800 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1300 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet z indyka - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 - Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze 50g w ilości 50 kg, kod CPV 15131000-5 Część III zamówienia - Kiełbasa krakowska parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 - Kiełbasa biała w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa serdelki w ilości 1400 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa lenszmit w ilości 1400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 1400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa parówkowa wieprzowa w ilości 1500 kg, kod CPV 151311120-2 Kiełbasa zwyczajna w ilości 1500 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa śląska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa rożnowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa podwawelska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa toruńska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Pieczeń rzymska w ilości 700 kg, kod CPV 15131120-2 Pieczeń wiedeńska w ilości 900 kg, kod CPV 15131120-2 Pasztet pieczony w ilości 600 kg,kod CPV 15132220-2 Pasztetowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Salceson włoski w ilości 1400 kg, kod CPV 15131120-2 Klops pieczony w ilości 1300 kg, kod CPV 15131120-2 Słonina faszerowana w ilości 1400 kg, kod CPV 15131120-2 Boczek mielony w ilości 900 kg, kod CPV 15131120-2 Boczek wędzony w ilości 300 kg, kod CPV 15131220-3 Kaszanka w ilości 800 kg, kod CPV 15131120-2 Wątroba wieprzowa w ilości 1500 kg, kod CPV 15131120-2 Flaki wołowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131120-2 Żeberka paski wędzone w ilości 800 kg, kod CPV 15131200-7 Część IV Mięso wieprzowe - półtusze bez głowy i nóg - klasy U w ilości 3500 kg, kod CPV 15113000-3 Mięso wołowe drobne /II chuda/ w ilości 2400 kg, kod CPV 15111000-9 Mięso wołowe bez kości( udziec) w 400 kg, kod CPV 15111000-9.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0, 15.13.10.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.22.20-2, 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.04.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny we Włodawie, ul. Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa - dział kwatermistrzowski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.04.2013 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny we Włodawie, ul. Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa polędwica drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa szynka drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa schab drobiowy w ilości 200 kg, kod CPV 115131135-0 Kiełbasa parówkowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa serdelki drobiowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa kanapkowa drobiowa w ilości 400 kg, kod CPV 15131135-0 Salceson z indyka w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Mięso drobiowe w kawałkach chudych w ilości 800 kg, kod CPV 15131500-0 Udka drobiowe w ilości około 1 100 kg, kod CPV 15131500-0.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0, 15.13.15.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mielonka wieprzowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1400 kg, kod CPV 15131000-5 Mielonka wołowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 800 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1300 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet z indyka - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 - Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze 50g w ilości 50 kg, kod CPV 15131000-5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa krakowska parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 - Kiełbasa biała w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa serdelki w ilości 1400 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa lenszmit w ilości 1400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 1400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa parówkowa wieprzowa w ilości 1500 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa zwyczajna w ilości 1500 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa śląska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa rożnowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa podwawelska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa toruńska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Pieczeń rzymska w ilości 700 kg, kod CPV 15131120-2 Pieczeń wiedeńska w ilości 900 kg, kod CPV 15131120-2 Pasztet pieczony w ilości 600 kg,kod CPV 15132220-2 Pasztetowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Salceson włoski w ilości 1400 kg, kod CPV 15131120-2 Klops pieczony w ilości 1300 kg, kod CPV 15131120-2 Słonina faszerowana w ilości 1400 kg, kod CPV 15131120-2 Boczek mielony w ilości 900 kg, kod CPV 15131120-2 Boczek wędzony w ilości 300 kg, kod CPV 15131220-3 Kaszanka w ilości 800 kg, kod CPV 15131120-2 Wątroba wieprzowa w ilości 1500 kg, kod CPV 15131120-2 Flaki wołowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131120-2 Żeberka paski wędzone w ilości 800 kg, kod CPV 15131200-7.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2, 15.13.12.00-7, 15.13.12.20-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część IV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso wieprzowe - półtusze bez głowy i nóg - klasy U w ilości 3500 kg, kod CPV 15113000-3 Mięso wołowe drobne /II chuda/ w ilości 2400 kg, kod CPV 15111000-9 Mięso wołowe bez kości( udziec) w 400 kg, kod CPV 15111000-9.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.