eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZabrzeDostawa Przypraw

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-06-23

Zabrze: Dostawa Przypraw
Numer ogłoszenia: 134127 - 2014; data zamieszczenia: 23.06.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sądowa 1, 41-800 Zabrze, woj. śląskie, tel. 032 2713966, faks 032 2711411.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa Przypraw.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa Kody CPV Ilość J.m Część I - Musztarda, ketchup 1 Musztarda stołowa opakowanie do 1 kg 15871250-1 200 kg 2 Ketchup opakowanie do 1 kg 15871230-5 250 kg 3 Majonez opakowanie do 5 kg 15871273-8 150 kg Część II - Rosoły, sosy 1 Rosół wołowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 400 kg 2 Sos grzybowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg 3 Sos pieczarkowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg 4 Sos pieczeniowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg 5 Sos do spaghetti w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg Część III - Przyprawy 1 Cynamon w opakowaniu do 30g 15872300-4 3 kg 2 Czosnek granulowany w opakowaniu do 500g 15872300-4 70 kg 3 Kminek w opakowaniu do 30g 15872300-4 4 kg 4 Liść laurowy w opakowaniu do 30g 15872300-4 4 kg 5 Majeranek w opakowaniu do 30g 15872300-4 30 kg 6 Ocet w opakowaniu do 0,5 l 15871100-5 150 litr 7 Papryka mielona w opakowaniu do 30g, każda dostawa z podziałem na 80% papryki słodkiej i 20 % ostrej 15872300-4 40 kg 8 Pieprz mielony w opakowaniu do 100g 15872100-2 30 kg 9 Przyprawa wieloskładnikowa płynna typu Maggi w opakowaniu do 1 l 15891000-0 800 litr 10 Przyprawa wieloskładnikowa sypka typu Jarzynka w opakowaniu do 500g 15893100-5 250 kg 11 Sól w opakowaniu do 1kg 15872400-5 1000 kg 12 Ziele angielskie w opakowaniu do 30g 15872300-4 15 kg 13 Żelatyna w proszku w opakowaniu do 500g 15871260-4 30 kg 14 Żurek w opakowaniu do 1,5 l 15891000-0 80 litr Część IV - Herbata 1 Herbata granulowana w opakowaniu 1kg 15863200-7 200 kg 2 Kawa zbożowa w opakowaniu 1kg 15861000-1 200 kg Część V - soja 1 Granulat sojowy w opakowaniu do 25 kg 15893000-4 200 kg 2 Kostka sojowa w opakowaniu do 25 kg 15893000-4 300 kg 3 Kotlety sojowe w opakowaniu do 25 kg 15893000-4 200 kg Część VI - marmolady 1 Marmolada w opakowaniach do 6 kg, 20% każdej dostawy w opakowaniach do 300g 15332230-5 kg Część VII - pozostałe 1 Koncentrat pomidorowy do 1 kg, 20% każdej dostawy w opakowaniach do 200g 15331427-6 kg 2 Leczo pieczarkowe 1) 15331430-0 kg 3 Groszek konserwowy w opakowaniu do 500g 15331462-3 kg Część VIII - strączkowe 1 Groch łuszczony w opakowaniu do 25 kg 03212213-6 kg 2 Fasola w opakowaniu do 25 kg 03221210-1 kg.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.10.00-4, 15.87.20.00-1, 15.89.00.00-3, 15.86.00.00-4, 15.33.00.00-0.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.10.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie wymagane

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oswiadczenie

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oswiadczenie

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oswiadczenie

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oswiadczenie

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oswiadczenie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zabrze, ul. Sądowa 1.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.07.2014 godzina 08:30, miejsce: Sekretariat Aresztu Śledczego w Zabrzu, ul. Sądowa 1, 41-800 Zabrze.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Musztarda, kechup.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa Kody CPV Ilość J.m I Część I - Musztarda, ketchup 1 Musztarda stołowa opakowanie do 1 kg 15871250-1 200 kg 2 Ketchup opakowanie do 1 kg 15871230-5 250 kg 3 Majonez opakowanie do 5 kg 15871273-8 150 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Rosoły, sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa Kody CPV Ilość J.m II Część II - Rosoły, sosy 1 Rosół wołowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 400 kg 2 Sos grzybowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg 3 Sos pieczarkowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg 4 Sos pieczeniowy w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg 5 Sos do spaghetti w proszku opakowanie do 5 kg 15871260-4 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: III Część III - Przyprawy 1 Cynamon w opakowaniu do 30g 15872300-4 3 kg 2 Czosnek granulowany w opakowaniu do 500g 15872300-4 70 kg 3 Kminek w opakowaniu do 30g 15872300-4 4 kg 4 Liść laurowy w opakowaniu do 30g 15872300-4 4 kg 5 Majeranek w opakowaniu do 30g 15872300-4 30 kg 6 Ocet w opakowaniu do 0,5 l 15871100-5 150 litr 7 Papryka mielona w opakowaniu do 30g, każda dostawa z podziałem na 80% papryki słodkiej i 20 % ostrej 15872300-4 40 kg 8 Pieprz mielony w opakowaniu do 100g 15872100-2 30 kg 9 Przyprawa wieloskładnikowa płynna typu Maggi w opakowaniu do 1 l 15891000-0 800 litr 10 Przyprawa wieloskładnikowa sypka typu Jarzynka w opakowaniu do 500g 15893100-5 250 kg 11 Sól w opakowaniu do 1kg 15872400-5 1000 kg 12 Ziele angielskie w opakowaniu do 30g 15872300-4 15 kg 13 Żelatyna w proszku w opakowaniu do 500g 15871260-4 30 kg 14 Żurek w opakowaniu do 1,5 l 15891000-0 80 litr.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.23.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.23.00-4, 15.87.24.00-5, 15.91.00.00-0, 15.89.31.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Herbata.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: IV Część IV - Herbata 1 Herbata granulowana w opakowaniu 1kg 15863200-7 200 kg 2 Kawa zbożowa w opakowaniu 1kg 15861000-1 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.32.00-7, 15.86.10.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Soja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: V Część V - soja 1 Granulat sojowy w opakowaniu do 25 kg 15893000-4 200 kg 2 Kostka sojowa w opakowaniu do 25 kg 15893000-4 300 kg 3 Kotlety sojowe w opakowaniu do 25 kg 15893000-4 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.30.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Marmolada.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: VI Część VI - marmolady 1 Marmolada w opakowaniach do 6 kg, 20% każdej dostawy w opakowaniach do 300g 15332230-5 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pozostałe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: VII Część VII - pozostałe 1 Koncentrat pomidorowy do 1 kg, 20% każdej dostawy w opakowaniach do 200g 15331427-6 700 kg 2 Leczo pieczarkowe 1) 15331430-0 500 kg 3 Groszek konserwowy w opakowaniu do 500g 15331462-3 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.27-6, 15.33.14.30-0, 15.33.14.62-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: VIII Część VIII - strączkowe 1 Groch łuszczony w opakowaniu do 25 kg 03212213-6 400 kg 2 Fasola w opakowaniu do 25 kg 03221210-1 400 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.13-6, 03.22.12.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.