eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Oleśnica › DKW-220/5/08

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-06-18

Oleśnica: DKW-220/5/08
Numer ogłoszenia: 134021 - 2008; data zamieszczenia: 18.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Oleśnicy, ul. Wały Jagiellońskie 1, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie, tel. 0-71 3980700, 3980705, fax 0-71 3980712.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DKW-220/5/08.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Różne produkty spożywcze: I Mleko w proszku granulowane odtłuszczone - 500 kg Ser twaróg półtłusty - 1400 kg Ser topiony kostka 100 g - 500 kg Śmietana 12% - 1200 litrów Kefir 1,5% - 400 litrów II Margaryna do smarowania pieczywa - 3100 kg Olej roślinny jadalny - 1500 litrów III Bulion drobiowy - 280 kg Zupa barszcz biały - 95 kg Zupa kalafiorowa - 120 kg Zupa ogonowa - 60 kg Sos węgierski - 95 kg Makaron gruby: świderki, kolanka - 2900 kg Herbata granulowana - 140 kg Kawa zbożowa - 100 kg Sól jodowana - 700 kg Musztarda - 600 kg Ocet spirytusowy 10% - 60 litr Majonez - 250 kg Kwasek cytrynowy - 12 kg Czosnek mielony - 70 kg Majeranek - 6 kg Liść laurowy - 2 kg Papryka mielona - 14 kg Pieprz prawdziwy mielony - 25 kg Ziele angielskie - 2 kg Przyprawa do zup Magii - 370 litr Cukier biały kryształ - 1800 kg IV Kasza jęczmienna perłowa - 900 kg Kasza manna - 300 kg Mąka pszenna typ 500 - 1600 kg Mąka ziemniaczana - 60 kg Ryż biały łuskany - 900 kg Płatki owsiane - 150 kg V Dżem truskawkowy - 1500 kg Marmolada twarda wieloowocowa - 900 kg Syrop owocowy - 150 litr Koncentrat pomidorowy 30% - 500 kg Kukurydza konserwowa - 200 kg Groszek konserwowy - 400 kg Sałatka szwedzka - 500 kg Fasola drobna - 850 kg Groch łuszczony połówki - 400 kg VI Konserwa mięsna - 500 kg Pasztety drobiowe - 500 kg Pasztet drobiowy opak aluminiowe - 350 kg Konserwa rybna w pomidor. - 500 kg Paprykarz szczeciński - 300 kg VII Granulat sojowy - 50 kg Kostka sojowa - 60 kg Kotlety z soi a la schabowe - 140 kg VIII Ryba mrożona tusza ( bez głowy np. mintaj,miruna,morszczuk) - 800 kg Filet śledziowy ala matjas - 600 kg Makrela wędzona - 380 kg IX Kapusta kiszona - 4150 kg Ogórki kiszone - 3000 kg X Jaja kurze - klasa świeżości A, kategoria wagowa M - 46000 szt

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Wadium nie będzie pobierane.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) posiadają wymagane uprawnienia do wykonywania działalności umożliwiającej zrealizowanie zamówienia ( zgodnie z art.22 ust.1 pkt.1 ustawy Prawo zamówień publicznych ), b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia ( zgodnie z art.22 ust.1 pkt 2 ustawy Prawo zamówień publicznych), c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia (zgodnie z art. 22 ust.1 pkt 3 ustawy Prawo zamówień publicznych), d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 ust.1i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu na podstawie oświadczeń i dokumentów jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.oświadczenia, że Wykonawca jest uprawniony do wykonywania działalności umożliwiającej zrealizowanie zamówienia. 2.oświadczenie, że Wykonawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie, potencjał techniczny, a także dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 3.oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych), 4.oświadczenie, że Wykonawca znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej, zapewniającej wykonanie zamówienia. 5. aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Oleśnicy ul. Wały Jagiellońskie 1 56-400 Oleśnica tel.(071)3980705.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.06.2008 godzina 10:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Oleśnicy przy ul. Wały Jagiellońskie 1; 56-400 Oleśnica.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko w proszku granulowane odtłuszczone - 500 kg Ser twaróg półtłusty - 1400 kg Ser topiony kostka 100 g - 500 kg Śmietana 12% - 1200 litrów Kefir 1,5% - 400 litrów.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.30.00-6, 15.51.20.00-0, 15.55.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: tłuszcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna do smarowania pieczywa - 3100 kg Olej roślinny jadalny - 1500 litrów.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.11.00-9, 15.41.11.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zupy, sosy, przyprawy, cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bulion drobiowy - 280 kg Zupa barszcz biały - 95 kg Zupa kalafiorowa - 120 kg Zupa ogonowa - 60 kg Sos węgierski - 95 kg Makaron gruby: świderki, kolanka - 2900 kg Herbata granulowana - 140 kg Kawa zbożowa - 100 kg Sól jodowana - 700 kg Musztarda - 600 kg Ocet spirytusowy 10% - 60 litr Majonez - 250 kg Kwasek cytrynowy - 12 kg Czosnek mielony - 70 kg Majeranek - 6 kg Liść laurowy - 2 kg Papryka mielona - 14 kg Pieprz prawdziwy mielony - 25 kg Ziele angielskie - 2 kg Przyprawa do zup Magii - 370 litr Cukier biały kryształ - 1800 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.87.12.00-6, 15.85.11.00-9, 15.86.30.00-5, 15.89.00.00-3, 15.87.24.00-5, 15.87.12.50-1, 15.87.11.10-8, 15.87.12.73-8, 15.89.00.00-3, 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.87.00.00-7, 15.87.21.00-2, 15.87.00.00-7, 15.89.00.00-3, 15.83.12.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: artykuły zbożowe, skrobiowe i przemiału ziarna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza jęczmienna perłowa - 900 kg Kasza manna - 300 kg Mąka pszenna typ 500 - 1600 kg Mąka ziemniaczana - 60 kg Ryż biały łuskany - 900 kg Płatki owsiane - 150 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.31.00-9, 15.61.21.00-2, 15.31.20.00-8, 15.61.10.00-4, 15.61.33.80-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: warzywa przetworzone, strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dżem truskawkowy - 1500 kg Marmolada twarda wieloowocowa - 900 kg Syrop owocowy - 150 litr Koncentrat pomidorowy 30% - 500 kg Kukurydza konserwowa - 200 kg Groszek konserwowy - 400 kg Sałatka szwedzka - 500 kg Fasola drobna - 850 kg Groch łuszczony -połówki - 400 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3, 15.33.22.30-5, 15.32.10.00-4, 15.33.41.27-6, 15.33.14.70-2, 15.33.14.62-3, 15.33.14.00-1, 01.12.12.13-7, 01.11.22.13-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: konserwy mięsne, rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa mięsna - 500 kg Pasztety drobiowe - 500 kg Pasztet drobiowy opak aluminiowe - 350 kg Konserwa rybna w pomidor. - 500 kg Paprykarz szczeciński - 300 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8, 15.13.13.10-1, 15.24.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: produkty sojowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Granulat sojowy - 50 kg Kostka sojowa - 60 kg Kotlety z soi a la schabowe - 140 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.50-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona tusza ( bez głowy np. mintaj,miruna,morszczuk) - 800 kg Filet śledziowy ala matjas - 600 kg Makrela wędzona - 380 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.21.10.00-0, 15.23.00.00-9, 15.23.40.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: kiszonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta kiszona - 4150 kg Ogórki kiszone - 3000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.42-4, 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze - klasa świeżości A, kategoria wagowa M - 46000 szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.