eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Poznań › Artykuły sypkie, przetwory owocowo-warzywne, przyprawy.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-01-18

Poznań: Artykuły sypkie, przetwory owocowo-warzywne, przyprawy.
Numer ogłoszenia: 13369 - 2008; data zamieszczenia: 18.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Opieki Zdrowotnej Poznań-Nowe Miasto, ul. Szwajcarska 3, 61-285 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 061 8779517, fax 061 8779517.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-szwajcarska.poznan.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Artykuły sypkie, przetwory owocowo-warzywne, przyprawy..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: artykułów sypkich, przetworów owocowo-warzywnych, przypraw. Zakres zamówienia: Poz. 1 Kawa zbożowa, ilość 450,00kg, wiekość op. luz. Poz. 2 Herbata granulowana, ilość 30,00 kg, wielkość op. 0,10kg. Poz. 3 Herbata granulowana, ilość 120,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 4 kasza manna, ilość 1000,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 5 Ryż biały długoziarnisty, ilość 1600,00 kg, wielkość op luz. Poz. 6 Mąka pszenna (typ 500) ilość 1700,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 7 Makaron o kształcie nitek, ilość 300,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 8 Makaron o kształcie rurek, ilość 350,00kg, wielkość op. luz. Poz. 9 Makaron o kształcie świderków, ilość 350,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 10 Makarona o kształcie muszelek, ilość 350,00 kg, wielkość op.luz. Poz. 11 Sól jodowana, ilość 900,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 12 Płatki owsiane, ilość 550,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 13 Mąka ziemniaczana, ilość 130,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 14 Kasza jęczmienna, ilość 160,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 15 Cukier, ilość 1700,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 16 Budyń bez cukru (różne smaki), ilość 190,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 17 Kisiel bez cukru (różne smaki), ilość 100,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 18 Płatki kukurydziane, ilość 600,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 19 Kwasek cytrynowy, ilość 15,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 20 Cukier waniliowy, ilość 3,00kg, wielkość op. luz. Poz. 21 Fasola biała Jaś, ilość 100,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 22 Groszek konserwowy, ilość 100,00 kg, wielkość op. od 0,40kg do 0,50kg. Poz. 23 Ogórki konserwowe, ilość 250,00 kg, wielkość op. 0,900kg do 2,60kg. Poz. 24 Papryka konserwowa, ilość 170,00 kg, wielkość op. od 0,90kg do 2,60kg. Poz. 25 Miód porcyjny, ilość 4600,00 szt., wielkość op. 0,025kg. Poz. 26 Dżem porcyjny, ilość 11000,00szt, wielkość op. 0,025kg. Poz. 27 Koncentrat pomidorowy 30%, ilość 500,00kg, wielkość op. od 0,50kg do 1,00kg. Poz. 28 Ananasy konserwowe, ilość 40,00 kg, wielkość op. od 0,50kg do 1,00kg. Poz. 29 Kukurydza konserwowa, ilość 170,00kg, wielkość op. od 0,40kg do 0,50kg. Poz. 30 Fasola czerwona konserwowa, ilość 60,00kg, wielkość op. od 0,40kg do 0,50kg. Poz. 31. Syrop owocowy (różne smaki), ilość 3500,00 l, wielkość op. luz. Poz. 32 Podgrzybek suszony, ilość 0,200kg, wielkośc op. luz. Poz. 33 Koncentrat barszczu, ilość 10,00 l, wielkość op. od 0,20 l do 0,50 l. Poz, 34 Ketchup łagodny, ilość 40,00kg, wielkość op. od 0,50 kg do 1,00kg. Poz. 35 Musztarda stołowa, ilość 70,00kg, wielkość op. 0,90kg do 1,50kg. Poz. 36 Majonez dekoracyjny, ilość 100,00 kg, wielkość op. od 0,50kg do 1,50kg. Poz. 37 Chrzan tarty, ilość 50,00kg, wielkosć op. od 0,20kg do 0,30kg. Poz. 38 Mus jabłkowy, ilość 350,00 kg, wielkość op. od 1,00kg do 5,00kg. Poz. 39 Żelatyna, ilość 15,00kg, wielkość op. luz. Poz. 40 Czosnek mielony, ilość 5,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 41 Majeranek, ilość 5,00kg, wielkość op luz. Poz. 42 Przyprawa do zup w płynie, ilość 380,00 l, wielkość op. od 0,90 l do 1,00 l. Poz. 43 Pieprz czarny mielony, ilość 8,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 44 Paparyka słodka mielona, ilość 2,00 kg, wielkosć op. luz. Poz. 45 Paparyka ostra mielona, ilość 1,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 46 Ocet, ilość 30,00 l , wielkość op. od 0,90 l do 1,00 l. Poz. 47 Przyprawa do zup sypka, ilość 80,00 kg, wielkość op. luz. Poz. 48 Cynamon, ilość 7,00kg, wielkość op. luz. Poz. 49 Liść laurowy, ilość 0,50kg, wielkość op luz. Poz. 50 Ziele angielskie, ilość 1,00kg, wielkość op. luz. Poz. 51 Brzoskwinie, ilość 20,00kg, wielkość op. od 0,50kg do 1,00kg. Poz. 52 Tymianek, ilość 0,50kg, wielkosć op. luz. Poz. 53 Bułka tarta, ilość 100,00kg, wielkość op. luz.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie wymagane..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, w szczególności: 1.1. posiadają uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności określonej przedmiotem zamówienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 1.2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia 1.3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 1.4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, 1.5. złożą formularz ofertowy wraz z wymaganymi dokumentami, oświadczeniami, załącznikami oraz zaświadczeniami wymaganymi treścią SIWZ, 1.6. spełniają określone ustawą Prawo zamówień publicznych oraz niniejszą specyfikacją wymagania, 2. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty określone w pkt. VI specyfikacji istotnych warunków zamówienia Wykaz oświadczeń i dokumentów, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia-niespełna.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ust 1 i art. 24 ust 1 i 2 Prawa zamówień publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 2 do SIWZ. 3. Wypełniony i podpisany Formularz cenowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 4 do SIWZ. 4. Aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 5. Pełnomocnictwa osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów. 6. Protokół z ostatniej kontroli sanitarnej. 7. Oświadczenie o posiadaniu atestów, które są do wglądu na każde żądanie Zamawiającego.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-szwajcarska.poznan.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ZOZ Poznań - Nowe Miasto, ul. Szwajcarska 3, 61-285 Poznań, dział zamówień publicznych i zaopatrzenia pokój nr 210..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 28.01.2008 godzina 10:30, miejsce: ZOZ Poznań - Nowe Miasto, ul. Szwajcarska 3, 61-285 Poznań, II piętro - sekretariat pokój nr 219..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.