eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubartów › Dostawa artykułów spożywczych i wody mineralnej

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-06-17

Lubartów: Dostawa artykułów spożywczych i wody mineralnej
Numer ogłoszenia: 131793 - 2008; data zamieszczenia: 17.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, ul. Cicha 14, 21-100 Lubartów, woj. lubelskie, tel. 081 8556608, fax 081 8556608.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz-lubartow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych i wody mineralnej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: zadanie 1-5 artykuły spożywcze zadanie 6- woda mineralna

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.98.10.00 - Wody mineralne Kod CPV wg słownika 2008: 15.98.10.00 - Wody mineralne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych ( Dz.U. nr 164 z 2006r, poz. 1163 z póź. zm.). Oceny spełnienia tych warunków Zamawiający dokona na podstawie n/w dokumentów
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 oraz spełnia warunki ubiegania się o udzielenie zamówienia określone w art. 22 ust. 1 pkt 1 - 3 ustawy, na formularzu oświadczenia stanowiącym Załącznik Nr 7 do SIWZ. 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz-lubartow.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: : Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie, ul. Cicha 14 21-100 Lubartów, Sekcja ds. Zamówień Publicznych, pokój nr 15.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Ul. Cicha 14, 21-100 Lubartów.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp.Asortymentzamawiana ilość na rok Jednostka miaryWymagane próbki 1Mleko typu Bebiko 1 120 sztuka ------------------- 2Mleko typu Bebiko 2 120 sztuka 1 sztuka 3Mleko typu Bebiko 2R 120 sztuka --------------------- 4Mleko typu Nan 1 120 sztuka 1 sztuka 5 Mleko typu Nan 2 120 sztuka --------------------- 6Kaszka ryzowo jabłkowa dla dzieci 500 sztuka --------------------- 7Kaszka ryżowo bananowa mleczna 1000 Sztuka 1 sztuka 8Kleik ryżowy 120 Sztuka -------------- 9Zupka -krem marchewkowa z ryzem typu Bobo vit. Od 5 miesiąca 300 Sztuka ----------------- 10Zupa- krem jarzynowa z kurczakiem typu Bobo vit. od 6 miesiąca 400 sztuka -----------------.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp.Asortymentzamawiana ilość na rok Jednostka miaryWymagane próbki 1Kasza gryczana 20 Kilogram ------------------ 2Kasza manna 600 Kilogram -------------------- 3Kasza jęczmienna 900 Kilogram 1 kilogram 4Płatki owsiane 500 Kilogram ------------------- 5makarom świderki - bezjajeczny 900 kilogram ------------------ 6Makaron nitk arosołowa 400 Kilogram ------------------- 7Makaron wstążka 500 Kilogram --------------------- 8Makaron łazanki bezjajeczny 60 Kilogram 1 opakowanie 9Makaron spagetti 40 Kilogram ---------------- 10Ryż 2000 Kilogram ------------------.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp.Asortymentzamawiana ilość na rok Jednostka miaryWymagane próbki 1 Pieprz ziołowy 4 Kilogram --------------------- 2 Pieprz naturalny 6 Kilogram ------------------ 3 Budyń bez cukru 80 Sztuka ----------------- 4 Cynamon 10 sztuka ---------------- 5 Galaretka owocowa 250 Sztuka --------------------- 6 Kisiel bez cukru 200 Sztuka --------------- 7Przyprawa warzywna typu Kucharek lub Asta 120 Kilogram 1 sztuka 8 Kwasek cytrynowy 1300 Sztuka ------------------- 9 Liść laurowy 400 Sztuka ------------------ 10 Majeranek 160 Sztuka ------------------- 11 Herbata expresowa -op 100szt 5 opakowanie ------------------- 12 Herbata typu Eterna op. 100szt. 5 opakowanie -------------------- 13 Herbata granulowana typu Assam- op. 0,10 kg 20 Kilogram 1 sztuka 14 Herbata granulowana typu assam - op. 0,50 kg 22 Kilogram ------------------- 15 Kawa zbożowa typu Inka op- 0,15 kg 25 Kilogram 1 sztuka 16 Oregano 30 Sztuka --------------------- 17 Papryka mielona słodka 16 Sztuka -------------------- 18 Papryka mielona ostra 16 Sztuka -------------------- 19 Ziele angielskie 300 Sztuka --------------------- 20 Sól 2000 Kilogram ------------------- 21 Żelatyna opakowanie 0,05 kg 50 Sztuka ------------------- 22Grzyby suszone podgrzybek 0,05 kg 5 Sztuka ------------------- 23 Wiórki kokosowe 0,10 kg 20 Sztuka --------------------- 24 Rodzynki 0,10 kg 20 Sztuka -------------------- 25 Susz wigilijny 2 Kilogram --------------------- 26 Kawa rozpuszczalna op 200 g 24 Sztuka --------------------- 27 Śmietanka do kawy 600 Sztuka --------------------- 28Bulion rosołowy typu Knorr lub winiary 5 Kilogram 1 sztuka 29Koper suszony opakowanie 0,10 kg 10 Sztuka --------------------- 30Natka suszona opakowanie 0,10 kg 10 Sztuka -------------------- 31Sliwka kalifornijska suszona opakownia 0,10 kg 10 sztuka --------------------- 32Przyprawa do kurczaka 4 Kilogram -------------------- 33 Drożdże 2 kilogram --------------------- 34Ziarno sezam opakowanie 0,10 kg 10 sztuka -------------------.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp.Asortymentzamawiana ilość na rok Jednostka miaryWymagane próbki 1Bulion o smaku wędzonki 8 Kilogram -------------------- 2Chrzan w słoiczku opakowanie 320 g 300 Sztuk ------------------- 3Koncentrant pomidorowy w słoiczku opakowanie 20 g lub 1 kg 240 Kilogram --------------------- 4Kukurydza konserwowa opakownie 0,42 kg 160 Sztuka --------------------- 5Ogórek konserwowy opakowanie 0,90 kg 60 Sztuka -------------------- 6Żur śląski 1 Kilogram --------------------- 7Papryka konserwowa opakoenie 0,85 kg 126 Sztuka --------------------- 8Soczewica 40 Kilogram -------------------- 9Majonez typu Hellmans opakowanie 5 kg 500 Kilogram -------------------- 10Musztarda opakowanie 180 g 720 Sztuka ------------------- 11Przyprawa w płynie typu Magii 25 Litr 1 sztuka 12Ocet opakowanie 0,50 kg 36 Litr -------------------- 13Olej typu Vita 600 Litr 1 sztuka 14Margaryna typu Rama combi 18 Litr ------------------- 15Sos sałatkowy typu Prymat 5 Kilogram -------------------- 16Sos pieczeniowy typu Prymat 2 Kilogram 1 sztuka 17Sos sojowy 10 Sztuka ------------------- 18Sos neapolitański 7 Kilogram ------------------ 19Ananas w puszce 15 Sztuka -------------------- 20Seler konserwowy opakownie 0,32 kg 10 Sztuka --------------------- 21Koncentrant napojów owocowych 240 kilogram ------------------- 22Fasola biała średnia 70 kilogram ----------------.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp.Asortymentzamawiana ilość na rok Jednostka miaryWymagane próbki 1Biszkopty okrągłe opakowanie 0,15 kg 150 Sztuk ------------------ 2Harbatniki typu Petitki opakowanie 0,10 kg 230 sztuk 1 opakowanie 3Wafle śmietankowe opakowanie 20 sztuk 1000 sztuk -------------------- 4Cukier puder 10 Kilogram ------------------ 5Cukier kryształ 6000 Kilogram ------------------- 6Cukier waniliowy 50 Kilogram ------------------- 7Miód naturalny opakowanie 0,026 kg 9000 sztuka -------------------.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp.Asortyment zamawiana ilość na rok Jednostka miary 1Woda mineralna gazowana 1,5 l 3804 Sztuka 2Woda mineralna niegazowana 1,5 l 402 Sztuka 3Woda mineralna gazowana 0,5 l 96 Sztuka 4Woda mineralana niegazowana 0,5 l 48 sztuka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.