eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdańskPrzygotowanie i dostarczenie wyżywienia uczestnikom zajęć dydaktycznych stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ IV EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-05-27

Gdańsk: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia uczestnikom zajęć dydaktycznych stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ IV EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Numer ogłoszenia: 131510 - 2011; data zamieszczenia: 27.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 105078 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytucja rynku pracy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia uczestnikom zajęć dydaktycznych stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ IV EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część 2 - Zadanie nr 2 a polegające na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia 20 osobom uczestnikom (15-17 lat) odbywających się zajęć dydaktycznych w HP 11-16 w Kwidzynie. Szacunkowa ilość posiłków - około 1400 w okresie do końca trwania umowy. b polegające na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku w trakcie 3 dni zajęć plastycznych (zajęcia trwają 2 h dziennie) dla 20 osób uczestników (15-17 lat) z HP 11-16 w Kwidzynie. 2 Wyżywienie w ilości jednego posiłku dziennie na uczestnika będzie dostarczane uczestnikom w trakcie zajęć dydaktycznych. 2a Poczęstunek w ilości jednego poczęstunku na grupę (10 osób) będzie dostarczane uczestnikom w trakcie zajęć plastycznych (zajęcia trwają 3 dni po 2 h dziennie) 3 Przez wyżywienie rozumie się ciepły posiłek składający się z: - drugiego dania obiadowego (dopuszcza się raz w miesiącu posiłki typu pizza, chińszczyzna lub inne nietradycyjne danie obiadowe), - napoju (ciepłe lub zimne w zależności od pory roku). 3a Przez poczęstunek rozumie się przekąskę w formie, kanapek, ciepłych i zimnych napojów. 4 Przedmiot zamówienia będzie realizowany dla osób w wieku 15-24 lata. 5 Posiłki i poczęstunek muszą być dostarczone w naczyniach jednorazowych razem z workami na odpady. 6 Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania jednego posiłku dziennie dla każdego z uczestników, przy czym będzie to posiłek ciepły składający się z dania głównego i napoju. 7 Posiłek i poczęstunek zostanie dostarczony przez Wykonawcę w miejsce wskazane przez pracownika Zamawiającego, pełniącego funkcję koordynatora terenowego przy czym w szczególnych przypadkach mogą to być soboty i niedziele oraz dni wolne od pracy. 8 Dokładna ilość zamawianych posiłków i poczęstunków określana będzie przez koordynatora terenowego w momencie rozpoczęcia zajęć w danym dniu i uzależniona jest od liczby osób obecnych na zajęciach danego dnia. 9 Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia zróżnicowanego menu. Z początkiem miesiąca Wykonawca przekłada do akceptacji koordynatorowi terenowemu jadłospis na dany miesiąc. 10 W uzasadnionych przypadkach Wykonawca obowiązany jest zapewnić odrębne menu dla indywidualnych uczestników (np.: ze względów zdrowotnych, światopoglądowych uczestników) 11 Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania posiłków i poczęstunku ze świeżych produktów przy zachowaniu wszelkich norm i wymogów sanitarnych. Wartość kaloryczna powinna być zgodna z obowiązującymi normami żywienia. 12 W razie stwierdzenia przez pracownika Zamawiającego niezgodności przygotowania lub dostarczenia posiłku, poczęstunku z normami i wymogami sanitarnymi, Wykonawca zobowiązany jest do niezwłocznego dostarczenia innego posiłku, poczęstunku. 13 Wykonawcy przysługuje wynagrodzenie za ilość wydanych posiłków, poczęstunków uzależnioną od obecności uczestników na zajęciach. 14 Dostawa posiłków, poczęstunku do wskazanych miejsc odbywać się będzie na koszt Wykonawcy. 15 Dokładne określenie ilości posiłków, poczęstunków i ilości uczestników w każdym dniu będzie możliwe dopiero na etapie praktycznej realizacji projektu. Możliwa jest również sytuacja, kiedy w danym dniu nie będą dostarczane posiłki. 16 Wykonawca ma obowiązek stosować zróżnicowane menu składające się z posiłków dostarczających podstawowe wartości odżywcze. 17 Wykonawca do oferty zobowiązany jest dołączyć przykładowy jadłospis na 1 tydzień (dotyczy wyżywienia) oraz menu poczęstunku. 18 Zamawiający do SIWZ dołącza umowę powierzania przetwarzania danych osobowych którą wyłoniony wykonawca będzie miał obowiązek podpisać wraz z umową na realizację zamówienia publicznego - załącznik nr 4..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ IV EDYCJA, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3.,.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 2   

Nazwa: Część 2 - Zadanie nr 2 a polegające na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia 20 osobom uczestnikom (15-17 lat) odbywających się zajęć dydaktycznych w HP 11-16 w Kwidzynie. Szacunkowa ilość posiłków - około 1400 w okresie do końca trwania umowy. b polegające na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku w trakcie 3 dni zajęć plastycznych (zajęcia trwają 2 h dziennie) dla 20 osób/uczestników (15-17 lat) z HP 11-16 w Kwidzynie.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Usługi Gastronomiczne Marzena Leśkiewicz, , Kwidzyn, ul. Kościuszki 30 E, 82-500 Kwidzyn, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 15833,33 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17100,00

  • Oferta z najniższą ceną: 17100,00 / Oferta z najwyższą ceną: 24280,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.